Κατοχοι των Ε36 (και μη) τι γινεται με τα pixels του καντραν;ολα καλα;
Καπου καπου εξαφανιζονται τα ψηφια απο την μεση και κατω και μετα συνερχεται...
Γνωριζω οτι τα Ε34 πασχουν απο αυτο.
Ξερετε τιποτις;
Υγ:τι στο διαλο;διαλυεται το αμαξι;
Κατοχοι των Ε36 (και μη) τι γινεται με τα pixels του καντραν;ολα καλα;
Καπου καπου εξαφανιζονται τα ψηφια απο την μεση και κατω και μετα συνερχεται...
Γνωριζω οτι τα Ε34 πασχουν απο αυτο.
Ξερετε τιποτις;
Υγ:τι στο διαλο;διαλυεται το αμαξι;
τούρμπο και πράσινα άλογα
ελα ντε δεν μου τα χαν πει αυτα πριν το παρω χαχαχα και εμενα μου το εκανε προχθες και μαλιστα ενω ηταν σβηστα εκει τα φωτα στις ενδειξεις ωρας και θερμοκρασιας φωτειζαν πααρα πολυ εντονα ευτυχως διορθωθηκε μονο του...προβληματικα αυτα τα 36αρια τελικα γιατι ελεγα τοσο καιρο οτι ευτυχως εμενα δεν εχει πεσει ο ουρανος και τσουπ χθες ειδα στα πλαγια σιγα σιγα χαχαχαχαχαχα το ρημαδι :P
Panos 316T (01-10-11)
Ρε παιδια κολλητικο ειναι?Πριν 2 βδομαδες αρχισε και σε μενα δειλα δειλα η οθονη να κανει διαφορα..Προς το παρων μερικες φορες στο ξεκινημα δεν μου δειχνει την τελευταια γραμμη, δλδ το 8 το εμφανιζει ετσι Ε.Μετα απο καποιο λεπτα στρωνει η κατασταση..
Στο 34αρι στο χωριο η οθονη χαλασε μπαμ και κατω..Οχι να κανει τετοια κολπα
Panos 316T (02-10-11)
Για να εκδηλωνεστε ενας ενας ....χαχαχα
λυση γνωριζουμε;
steliose36 (02-10-11)
Mε μια αναζητηση βρηκα αυτο
https://www.bmwland.co.uk/forums/viewtopic.php?t=43225
BILL007 (02-10-11), Panos 316T (02-10-11)
Καλα τα λεει ο τυπος αλλα προσωπικα δεν παιρνω ρισκο για diy.
Εκτος και το εκτυπωσω και παω σε ηλεκτρολογο![]()
Panos 316T (02-10-11)
Panos 316T (05-10-11)
Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και θέλω να σουλουπώσω το εσωτερικό του Ε36 μου στο οποίο οι επενδύσεις βελούδου στις πόρτες έχουν ξεκολλήσει και έχουν κάνει "bubbles". Aπό ότι γνωρίζω και υποθέτω αυτό πρέπει να είναι πολύ κοινό θέμα στα 36άρια, μιας και το δικό μου το παρουσίασε ενώ είναι πάντα σε γκαράζ και έχει μόνο 120,000χλμ.
Πώς λοιπόν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα? Υπάρχει στο εμπόριο ταπετσαρία βελούδινη μαύρη παρόμοια με την oem, μιας και πιστεύω πως οι υπάρχουσες ξεκολλημένες δεν γίνεται να κολλήσουν πάλι σωστά??
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Nα πετυχει το χρωμα ακριβως με το εργοστασιο αμα πας σε ταπετσερη δεν υπαρχει περιπτωση αμα εχεις ανοιχτο χρωμα .
Τωρα εσυ με το μαυρο μπορει και να το πετυχεις σαν οεμ κατα 99% .
Εγω που περασα ταπετσαριες στα πλαινα το καλοκαιρι εκανα αμαν να βρω παραπλησιο χρωμα του μπεζ που εχει το εσωτερικο.
Panos 316T (05-10-11)