Σελίδα 99 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 4989979899100101109 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 981 έως 990 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

οταν σβηνω το αυτοκινητο χωρις να κλεισω το dynavin απο το διακοπτη του και μετα το ξαναναβω η οθονη δειχνει μαυρο και πρεπει να πατησω παλι τα κουμπια του για να δειξει. πολλες φορες παιζει τηλεοραση μονο με ηχο ενω η οθονη ειναι μαυρη καθως κανω αλλαγη απο navi σε tv κτλ. αυτο ειναι φυσιολογικο η εχει προβλημα το μηχανημα?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εμενα τα ιδια κανει το ρημαδι.Υπομονη και αδιαφορια αλλιως δεν τη παλευεις με αυτο το μηχανημα.Το gps παντως καλο!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προς Θεού, δεν θέλω να φανεί σαν διαφήμηση και αν είναι έτσι να σβηστεί απ τους moderators.
    Ψάχνοντας διάφορα φόρουμ μήπως βρώ κάτι για την ασυμβατότητα του xperia 10 mini στην ανοιχτή ακρόαση τηλεφώνου μέσω του bluetooth στο dynavin, βρήκα εδώ, https://www.car.gr/parts/view/1072954/
    ότι έχει βγεί καινούρια πλατφόρμα λογισμικού, και νέο προιόν με ψιλοδιαφορές στα δύο περιστρεφόμενα κουμπιά της πρόσοψης για τα Ε46 και Ε39.
    Το σπουδαιότερο για όποιoν ενδιαφέρεται, είναι το νέο μηχάνημα για τις σειρές 90,92,93 αρκεί να μη έχει το αμάξι εγκατεστημένο το i-drive.
    Ο εισαγωγέας δεν έχει ανανεώσει ακόμη την ιστοσελίδα του και εκεί αναφέρει ακόμη μόνο τα Ε46 και Ε39.
    Πάντως αν και δεν τον πολυπιστεύω, μου είπε πως στα δικά μας δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση, αλλά σε ξένα support - φόρουμ, από μια πρόχειρη ματιά που έριξα μάλλον είναι εφικτό.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

katsaraios (03-12-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλα ε δεν παιζονται οι τυποι. και ελεγα πως για 90 αρι δεν θα παιξει τετοια λυση. βεβαια καμια σχεση με το 46 αρι γιατι εδω αλλαζει αρκετα η διαμορφωση του ταμπλο σε σχεση με την εργοστασιακη εικονα. παντως αν ειχα 90 αρι θα το σκεφτομουνα αρκετα πριν το βαλω.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εδω το σκεφτομαστε εμεις που το εχουμε βαλει στα 46αρια...

7. The Following User Says Thank You to apovas For This Useful Post:

Dathanaso (05-12-10)

Περιοχή
    Athens , Kallithea .
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικα ρε παιδια αξιζει η οχι η αγορα του εν λογω μηχανηματος γιατι το σκεφτομαι αλλα δεν τα εχω για πεταμα κ φοβαμαι απο αυτα που λετε ...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnnye46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα ρε παιδια αξιζει η οχι η αγορα του εν λογω μηχανηματος γιατι το σκεφτομαι αλλα δεν τα εχω για πεταμα κ φοβαμαι απο αυτα που λετε ...
    Τεκμηριωμένη 100% απάντηση είναι κάπως δύσκολο να πάρεις, γιατί υπεισέρχονται και οι προσωπικές απαιτήσεις του καθενός μας.
    Γι αυτά που το πήρα εγώ και για τα χρήματα του, είμαι ευχαριστημένος.
    Δηλαδή δεν με ενδιαφέρει ο δυνατός ήχος, ενισχυτές, πολυκάναλα κλπ.
    Απ το Ipod, το bluetooth για ανοιχτή ακρόαση και επιλογές απ την οθόνη αφής για χρήση κινητού, τα προγράμματα navy και το ραδιόφωνο είμαι ευχαριστημένος.
    Δεν έχω παίξει καθόλου dvd και δεν έχω χρησιμοποιήσει την θύρα usb, όπως προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει το θέμα της αναλογικής η ψηφιακής τηλεόρασης.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο μου τον Gant και θα προσθέσω ότι εγώ δουλεύω εκτός των παραπάνω και τις 2 θύρες (στο ένα φλασάκι έχω video και και στο αλλο μουσικκή) + το καλώδιο για το iphone 3gs + camera οπισθοπορείας και αναλογική τηλεόραση που αυτή την στιγμή τουλάχιστον για μέσα στη Θεσσαλονίκη με εξυπηρετει. Γενικά με τις δυνατότητες του συγκεκριμένου εργαλείου και πάνω από όλα σε σχέση με αυτά που πλήρωσα εγώ είμαι ικανοποιημένος.
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Περιοχή
    Athens , Kallithea .
    Rides
    1

Προεπιλογή

δηλαδη ο ηχος του πως ειναι ρε παιδια ?? με εχετε βαλει σε σκεψεις με το θεμα του ηχου . εγω τςρα εχω μια pioneer οθονη κ γουφερ με ενισχυτη πανω , αν βαλω αυτην δλδ δεν θα με καλυψει σε θεμα ηχου???

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnnye46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη ο ηχος του πως ειναι ρε παιδια ?? με εχετε βαλει σε σκεψεις με το θεμα του ηχου . εγω τςρα εχω μια pioneer οθονη κ γουφερ με ενισχυτη πανω , αν βαλω αυτην δλδ δεν θα με καλυψει σε θεμα ηχου???
    Φίλε μου το καλύτερο είναι να βρεις κάποιων που το έχει το εν λόγο μηχάνημα και να το ακούσεις επί τόπου. Αν είσαι Θεσσαλονίκη στείλε μου ένα πμ να ακούσεις το δικό μου.
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Σελίδα 99 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 4989979899100101109 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP