Ο Ζερβουδάκης τις έχει αλλάξει και έχει βάλει 1 σετάκι που είναι αρκετά διακριτικές. έμενα μου άρεσαν και όταν αποφασίσω να βάλω ψηφιακό δέκτη θα τις προτιμήσω για την ώρα μεσα στην πόλη με εξυπηρετεί και η αναλογική.![]()
Ο Ζερβουδάκης τις έχει αλλάξει και έχει βάλει 1 σετάκι που είναι αρκετά διακριτικές. έμενα μου άρεσαν και όταν αποφασίσω να βάλω ψηφιακό δέκτη θα τις προτιμήσω για την ώρα μεσα στην πόλη με εξυπηρετεί και η αναλογική.![]()
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!
Για το θεμα του σηματος, βεβαιωσου οτι εχεις ξεκολλησει απο την πλατη της το προστατευτικο αυτοκολλητο(διαφανο) που εχει. Γιατι αν το εχεις αφησει πανω, ακομα κ αν την εχεις πανω στο σασι μονωνει και δεν θα χεις αξιοπρεπες σημα.
Η κεραια εχει ενσωματωμενο ενισχυτη σηματος. Οι δυο γραμμες(θετικο και σημα) ειναι πανω στο καλωδιο. Η τριτη(αρνητικο) ειναι η πλατη της κεραιας..
Διορθωνω: Για το θεμα του σηματος, βεβαιωσου οτι εχεις ξεκολλησει απο την πλατη της κεραιας το προστατευτικο αυτοκολλητο(διαφανο) που εχει. Γιατι αν το εχεις αφησει πανω, ακομα κ αν την εχεις πανω στο σασι μονωνει και δεν θα χεις αξιοπρεπες σημα.
Η κεραια εχει ενσωματωμενο ενισχυτη σηματος. Οι δυο γραμμες(θετικο και σημα) ειναι πανω στο καλωδιο. Η τριτη(αρνητικο) ειναι η πλατη της κεραιας..
το ειδα αυτο αλλα θεωρησα πως ειναι κατι σαν αυτοκολλητο για να το κολλησεις σε κανα παμπριζ. απορω πως δεν μου το πε ο ζερβουδακης σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε και το μονο που ειχε να πει ηταν να αλλαξω θεση την κεραια και να την βαλω πανω στο ταμπλο ωστε να πιανει καλητερα
Οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω.Πανω στη μεταλλικη τραβερσα χωρις το ζελατινακι που εχει απο κατω ο μαγνητης.Πιαστο και με ενα δεματικο και δεν θα εχεις αλλο προβλημα