Σελίδα 97 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899107 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 961 έως 970 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Ζερβουδάκης τις έχει αλλάξει και έχει βάλει 1 σετάκι που είναι αρκετά διακριτικές. έμενα μου άρεσαν και όταν αποφασίσω να βάλω ψηφιακό δέκτη θα τις προτιμήσω για την ώρα μεσα στην πόλη με εξυπηρετεί και η αναλογική.
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef_E46m3cabrio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επανέρχομαι για αυτό το θέμα. Ο θόρυβος τελικά δεν οφειλόταν σε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση αλλά στην κακή ποιότητα του ήχου που βγαίνει από το dynavin. Όταν το σήμα του ενισχυθεί, βγάζει αυτόν το θόρυβο. Στο δικό μου περνάει στο Harman-Kardon αλλά το ίδιο πρόβλημα θα έχει και όποιος το περάσει από οποιονδήποτε ενισχυτή.
    Μίλησα στον Ζερβουδάκη για αυτό το πρόβλημα και μου συνέστησε 2 φιλτράκια για να λυθεί το πρόβλημα του θορύβου, με αντίστοιχη όμως μείωση του max volume. Δυστυχώς τα φιλτράκια αυτά μου τα χρέωσε 30euro, ίσως να έπρεπε να συμπεριληφθούν στην τιμή του dynavin από τη στιγμή που υπόσχεται συμβατότητα με Harman-Kardon αλλά για 30 euro δεν το έκανα θέμα.
    Βέβαια για να μπουν τα φίλτρα πρέπει πάλι να βγει το μηχάνημα, ευτυχώς το συνδύασα με την εγκατάσταση του ψηφιακού αποκωδικοποιητή tv.
    Το πρόβλημα του θορύβου φαίνεται να έχει λυθεί τώρα, θα ενημερώσω αν ξαναεμφανιστεί.
    Αυτα τα φιλτρακια καλο ειναι να αποφευγονται γιατι μαζι με τα παρασιτα κοβουν και επιθυμητες συχνοτητες ... ! Αυτα τα ''θεματα'' εχουν τα κινεζικα ....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμενα ενα destinator εχει. σου κολλαει καθολου το μηχανημα ? την κεραια που την εχεις βαλει γιατι εμενα συνεχεια χανει σημα εν κινησει
    Για το θεμα του σηματος, βεβαιωσου οτι εχεις ξεκολλησει απο την πλατη της το προστατευτικο αυτοκολλητο(διαφανο) που εχει. Γιατι αν το εχεις αφησει πανω, ακομα κ αν την εχεις πανω στο σασι μονωνει και δεν θα χεις αξιοπρεπες σημα.
    Η κεραια εχει ενσωματωμενο ενισχυτη σηματος. Οι δυο γραμμες(θετικο και σημα) ειναι πανω στο καλωδιο. Η τριτη(αρνητικο) ειναι η πλατη της κεραιας..

Rides
    1

Προεπιλογή

Διορθωνω: Για το θεμα του σηματος, βεβαιωσου οτι εχεις ξεκολλησει απο την πλατη της κεραιας το προστατευτικο αυτοκολλητο(διαφανο) που εχει. Γιατι αν το εχεις αφησει πανω, ακομα κ αν την εχεις πανω στο σασι μονωνει και δεν θα χεις αξιοπρεπες σημα.
    Η κεραια εχει ενσωματωμενο ενισχυτη σηματος. Οι δυο γραμμες(θετικο και σημα) ειναι πανω στο καλωδιο. Η τριτη(αρνητικο) ειναι η πλατη της κεραιας..

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διορθωνω: Για το θεμα του σηματος, βεβαιωσου οτι εχεις ξεκολλησει απο την πλατη της κεραιας το προστατευτικο αυτοκολλητο(διαφανο) που εχει. Γιατι αν το εχεις αφησει πανω, ακομα κ αν την εχεις πανω στο σασι μονωνει και δεν θα χεις αξιοπρεπες σημα.
    πανω στο σασι το χω και κραταει με το μαγνητη που εχει. οχι δεν ξεκολησα κατι. που το χε το αυτοκολλητο? εισαι σιγουρος για αυτο?

Rides
    1

Προεπιλογή

πανω στο σασι το χω και κραταει με το μαγνητη που εχει. οχι δεν ξεκολησα κατι. που το χε το αυτοκολλητο? εισαι σιγουρος για αυτο?
    Η πλατη της κεραιας εχει μια ζελατινα πανω. Κατι οπως εχουν οι οθονες των κινητων οταν ειναι φρεσκοαγορασμενα. Πρεπει να αφερεθει, για να κανει σωστα "σωμα" με το σασι και να δουλεψει ο ενισχυτης της. Αλλιως το σημα ειναι πολυ αδυνατο.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η πλατη της κεραιας εχει μια ζελατινα πανω. Κατι οπως εχουν οι οθονες των κινητων οταν ειναι φρεσκοαγορασμενα. Πρεπει να αφερεθει, για να κανει σωστα "σωμα" με το σασι και να δουλεψει ο ενισχυτης της. Αλλιως το σημα ειναι πολυ αδυνατο.
    το ειδα αυτο αλλα θεωρησα πως ειναι κατι σαν αυτοκολλητο για να το κολλησεις σε κανα παμπριζ. απορω πως δεν μου το πε ο ζερβουδακης σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε και το μονο που ειχε να πει ηταν να αλλαξω θεση την κεραια και να την βαλω πανω στο ταμπλο ωστε να πιανει καλητερα

Rides
    1

Προεπιλογή

το ειδα αυτο αλλα θεωρησα πως ειναι κατι σαν αυτοκολλητο για να το κολλησεις σε κανα παμπριζ. απορω πως δεν μου το πε ο ζερβουδακης σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε και το μονο που ειχε να πει ηταν να αλλαξω θεση την κεραια και να την βαλω πανω στο ταμπλο ωστε να πιανει καλητερα
    Οχι οχι, πρεπει και να βγει, και να πατησει σε μεταλλο για να κλησει κυκλωμα.
    Πανω στο ταμπλο, που στο πλαστικο? Πλακα κανεις. Μονο πανω σε μεταλλο πρεπει να κατσει αυτη. Σιγουρα σου πε ετσι?

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι οχι, πρεπει και να βγει, και να πατησει σε μεταλλο για να κλησει κυκλωμα.
    Πανω στο ταμπλο, που στο πλαστικο? Πλακα κανεις. Μονο πανω σε μεταλλο πρεπει να κατσει αυτη. Σιγουρα σου πε ετσι?
    ναι φιλε μου ετσι μου πε. του λεω επακριβως οτι την εχω γειωσει πανω στο σασι πισω απο το μηχανημα και το σημα κανει διακοπες συνεχεια και μου απανταει. αν κανει διακοπες το σημα βγαλτην και βαλτην πανω στο ταμπλο και θα πιασει καλητερα. εμεινα λιγο μακακας οταν το πε

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω.Πανω στη μεταλλικη τραβερσα χωρις το ζελατινακι που εχει απο κατω ο μαγνητης.Πιαστο και με ενα δεματικο και δεν θα εχεις αλλο προβλημα

Σελίδα 97 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899107 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP