Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 316

Θέμα: iPhone -Γενική συζήτηση 2

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

για το θεμα της μπαταριας μπορεις να απενεργοποιησεις πολλα και να σου κραταει εως και 40% περιπου περισσοτερο.Το θεμα ειναι οτι χανεις πολλα + του κινητου.
    Η αλλη λυση ειναι απλα μια καινουρια μπαταρια αυξημενων αμπερωρων οπου με κοστος κατω απο 10ε εχεις τα παντα ανοιχτα και το κινητο κραταει 2 μερες.....

Οσο για το θεμα πτωσης του σηματος bimmer, μηπως αναβαθμισες O.T.A, τον παροχο????
    Εχω ακουσει και αλλου προβληματα με vf GR 8.1

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για το θεμα της μπαταριας μπορεις να απενεργοποιησεις πολλα και να σου κραταει εως και 40% περιπου περισσοτερο.Το θεμα ειναι οτι χανεις πολλα + του κινητου.
    Η αλλη λυση ειναι απλα μια καινουρια μπαταρια αυξημενων αμπερωρων οπου με κοστος κατω απο 10ε εχεις τα παντα ανοιχτα και το κινητο κραταει 2 μερες.....

Οσο για το θεμα πτωσης του σηματος bimmer, μηπως αναβαθμισες O.T.A, τον παροχο????

λοιπον για να κανω μια ερωτηση εγω τωρα. απο αυτες τις κινεζικες απομιμησεις που κυκλοφορουν υπαρχει καποια που να αξιζει να δωσεις το 100αρικο για να την παρεις?

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων

δεν ξέρω ρε παιδιά, φορητότητα απο wind σε vofadone έκανα. Anyway, δεν το κάνει πάντα και στη τελική κάνω τη δουλειά μου (e-mail, internet κτλ) και μετά κλείνω τα δεδομένα.
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP