α δηλαδή ή ιντερνετ ή κλήσεις![]()
α δηλαδή ή ιντερνετ ή κλήσεις![]()
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
το πακετο σου εχει data plan?
τι συνδεση εχεις?
εχει περαστει APN σωστα?
bimmer-corfu (15-10-10)
έχω mobile internet unlimited της vodafone
τα APN λογικά είναι σωστά γιατί ήταν περασμένα στη συσκευή μαζί με τη κάρτα της vodafone
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
παιδια εχετε αντιμετοπισει θεμα με την πτωση της μπαταριας σε 3gs???προσεξα χτες οτι κατεβηκε απο το 100 στο 80 μεσα σε 4 ωρες για πλακα...λετε να εχω προβλημα..δεν το λιωνω το κινητο και το πηρα το φεβρουαριο...
ναι εχουμε.
για το θεμα της μπαταριας μπορεις να απενεργοποιησεις πολλα και να σου κραταει εως και 40% περιπου περισσοτερο.Το θεμα ειναι οτι χανεις πολλα + του κινητου.
Η αλλη λυση ειναι απλα μια καινουρια μπαταρια αυξημενων αμπερωρων οπου με κοστος κατω απο 10ε εχεις τα παντα ανοιχτα και το κινητο κραταει 2 μερες.....
Οσο για το θεμα πτωσης του σηματος bimmer, μηπως αναβαθμισες O.T.A, τον παροχο????
Εχω ακουσει και αλλου προβληματα με vf GR 8.1
πατρινε ειναι οτι πρεπει για πουλ μουρ!!!!
Το μενου ειναι το κλασικο κινεζικο που εχουν ολα του ειδους.
Εχω μια φιλη που πηρε ενα τετοιο και μολις επιασε το κανονικο στα χερια τρελαθηκε...
Απο αποσταση δε ξεχωριζει καθολου, αλλα στο χερι ειναι η μερα με τη νυχτα.
ασυρματο και τετοια εχει το κινεζικο? δηλαδη απο εφαρμογες λεει τιποτα? αξιζει? βασικα αυτο που εχω βρει ειναι με 2 σιμ και μιας και το δικο μου εχει αρχισει να παλιωνει ελεγα να το παρω γιατι εχω δυο νουμερα σε μια συσκευη. δεν τις μπορω καθολου τις δυο.. αξιζει να το παρεις η ειναι πατατα?