Εγώ πάλι έχω προσέξει και από διάφορες εκπομπές στην TV, πως τυχαίνει στο Αμέρικα η πλειάδα αυτών που ασχολούνται με το άθλημα αυτό είτε σε αμάξια είτε σε super Bikes είναι εμφανισιακά σαν βούβαλοι. Το DNA τους άραγε το χει το συγκεκριμένο σπορ?![]()
Εγώ πάλι έχω προσέξει και από διάφορες εκπομπές στην TV, πως τυχαίνει στο Αμέρικα η πλειάδα αυτών που ασχολούνται με το άθλημα αυτό είτε σε αμάξια είτε σε super Bikes είναι εμφανισιακά σαν βούβαλοι. Το DNA τους άραγε το χει το συγκεκριμένο σπορ?![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ρε μη πεταγεσαι σαν ψ@@η
Το λεω σε εσενα ξανα ΔΕΝ πιανει 250χλμ στην κατασταση που το εχεις παρατησει, και με τις επικινδυνες τροποποιησεις / σοβαντισματα / μερεμετια που εχεις κανει (βλ. τσιμενταρισμενα πισω φτερα) και πανω απο ολα χωρις βενζινη ουτε κουκου δεν κανει.
Ρε σαν δεν ντρεπεστε πειραζεται τον αγαπητο 850!!!!! ουυυσσσσττττττ..... παλιοπαιδα!!!!!!!!! προχορα γιωργαρε και μην ακους κανεναν....... Μ8 και ξερο ψωμι!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ///M Arios : 16-10-10 στις 12:25
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
Καποιος μπέρδεψε τα μίλια με τα χιλιόμετρα, καποιος άλλος τις βούρτσες με τις φρούτσες....