Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: Το απίστευτο που το είδα και το πίστεψα.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω στις δικες μου δουλειές οταν υπαρχει υποδαπέδια θερμανση η κολλα ειναι Flex.
    Φυσικά πρεπει να υπαρχει και η απαιτουμενη αποσταση μεταξυ του πλακιδιου και της τοιχοποιίας για την συστολή-διαστολή.
    M3 CSL

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω στις δικες μου δουλειές οταν υπαρχει υποδαπέδια θερμανση η κολλα ειναι Flex.
    Φυσικά πρεπει να υπαρχει και η απαιτουμενη αποσταση μεταξυ του πλακιδιου και της τοιχοποιίας για την συστολή-διαστολή.
    ρε σεφ, εσυ που εισαι ο μανατζερ, τι αρμοκολα βαζετε με τη γιωργαρα στο εργαλειο???

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

αυτο το ποστ θα αυτοκαταστραφει εντος λιγων ωρων ... για ευνοητους λογους!

Ετος 2000 (αν θυμαμαι καλα) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με 38+ βαθμους C! (θερμοκρασια ημερας)

Μια απο τις πολλες γκομενες μου με καλει να διανυκτερευσουμε σπιτι της εφοσον οι δικοι της βρισκονταν για ΣΚ στο εξοχικο (Καλαματα μερια).

Μιας κ δεν υπηρχε καλυτερη προταση (επαιζαν κ καλυτερα γκομενακια εκεινη την εποχη ) ειπα κ γω ο καυσερος να περασω την βραδια μου οσο πιο ευχαριστα γινεται!

Ε, κατα τις 2-3 τα ξημερωματα κ ξεθεωμενος απο ... το τρεξιμο της ημερας επεσα κ γω ταβλα να ισιωσει το κορμι μου!

Κατα τις 5+ τα ξημερωματα λοιπον , ετρεχα πανικοβλητος με τα σωβρακα στο χερι κ την τσιμπλα στο ματι...ευτυχως που δεν πηδηξα απο κανα παραθυρο!

Ο θορυβος ητο τοσο ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΣ που πιστευα οτι ειναι οι τελευταιες στιγμες της ζωης μου!!!

Εβλεπα εξωγηινους γυρω μου (απο τον φοβο κ την τρομαρα)
    εβλεπα οτι μας την επεσαν οι Τουρκοι κ οτι εγινε συρραξη

το χειροτερο ειναι οτι σκεφτηκα οτι μας την επεσε ο μπαμπας της λεγαμενης ο οποιος ητο κ μπετατζης!

Χεστηκα..!

Μεχρι να συνηδητοποιησω κ γω κ η λεγαμενη οτι τα πλακακια του σαλονιου ειχαν '' ανατιναχτει '' στα καλα καθουμενα...το μονο που θα σας πω ειναι οτι εκανα να ξανα-πηδηξω κανα μηνα τουλαχιστον!

Με στοιχειωναν ονειρα με τον μπαμπα της...ειχα χασει κ τον υπνο μου απο την τρομαρα μου!

Φυσικα κ εφυγα στα αγρια χαραματα...

Στο δια ταυτα κ περαν της πλακας....

Ο εξυπνος πλακας ειχε κολλησει τα πλακακια με ΑΘΛΙΟ τροπο...

Συνεπεια να ''αυτομολησουν'' για τους λογους που προανεφεραν οι φιλοι!

Αφου γυρισαν οι γονεις της λεγαμενης κ αντικατεστησαν την ζημια...κ αφου ξεπερασα κ το σοκ της ''ανατιναξης'' μες τα ξημερωματα...με προσκαλεσαν σε τραπεζι προς τιμην μου...κ μου εξιστορουσαν αυτο που ''επαθε'' η κορη τους οταν αυτοι ετυχε να λειπουν στο εξοχικο τους το ΣΚ του προπερασμενου μηνα.....
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

4. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

S8N (14-10-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλά, στις ενδοδαπέδιες θερμάνσεις όχι μόνο επιβάλλεται η χρήση κόλλας Flex, αλλά ακόμη και η τσιμεντοκονία είναι εντελώς διαφορετική (υγρομονωτικά φύλλα, περιμετρικές ταινίες, γαλβανιζέ πλέγμα, χρήση ποταμίσιας άμμου, οπλισμός με ίνες στο υλικό πλήρωσης, ειδική αρμολόγηση στο θερμομπετόν, γέμισμα των αρμών με πολυστερίνη ή άλλο υλικό κλπ).

6. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Vasilis (14-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά, στις ενδοδαπέδιες θερμάνσεις όχι μόνο επιβάλλεται η χρήση κόλλας Flex, αλλά ακόμη και η τσιμεντοκονία είναι εντελώς διαφορετική (υγρομονωτικά φύλλα, περιμετρικές ταινίες, γαλβανιζέ πλέγμα, χρήση ποταμίσιας άμμου, οπλισμός με ίνες στο υλικό πλήρωσης, ειδική αρμολόγηση στο θερμομπετόν, γέμισμα των αρμών με πολυστερίνη ή άλλο υλικό κλπ).
    Το γνωριζεις το σπορ απ οτι βλεπω...

-λοιπον απο κατω προς τα πάνω πρεπει να υπάρχει στο μπετον της πλάκας ή της κοιτόστρωσης:

αφρομπετον
    πολυστερινη εξιλασμένη
    0,5 εκ σφογγαρι περιμετρικα της τοιχοποιιας το οποίο κοβετε αφου τοποθετηθουν τα πλακάκια και πριν την τοποθετηση της τσεκουλαδουρας,
    5 εκ μπετον C30 σκριτ με ινες και σκληριντικο φαρμακο,
    3 εκ πιλός ,
    κόλλα flex στο πλακίδιο,

και εισαι safe και κομπλέ.

πανω- κατω ετσι ειναι τα πραγματα και μπορει να διαφερουν καπως αναλογα με το ειδος και τις προδιαγραφες της θερμομονωσης.

μπορει να διαφερουν οι ορολογίες μας..
    M3 CSL

8. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Konstantinos E60 (14-10-10), S8N (14-10-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το γνωριζεις το σπορ απ οτι βλεπω...

-λοιπον απο κατω προς τα πάνω πρεπει να υπάρχει στο μπετον της πλάκας ή της κοιτόστρωσης:

αφρομπετον
    πολυστερινη εξιλασμένη
    0,5 εκ σφογγαρι περιμετρικα της τοιχοποιιας το οποίο κοβετε αφου τοποθετηθουν τα πλακάκια και πριν την τοποθετηση της τσεκουλαδουρας,
    5 εκ μπετον C30 σκριτ με ινες και σκληριντικο φαρμακο,
    3 εκ πιλός ,
    κόλλα flex στο πλακίδιο,

και εισαι safe και κομπλέ.

πανω- κατω ετσι ειναι τα πραγματα και μπορει να διαφερουν καπως αναλογα με το ειδος και τις προδιαγραφες της θερμομονωσης.

μπορει να διαφερουν οι ορολογίες μας..
    Ολα αυτά που αναφέρεις και εσύ όπως και ο Άρης, είναι τα σωστά για επιδαπέδια θέρμανση. Στην δική μου περίπτωση περνούν απλά οι σωληνώσεις του καλοριφέρ αρά δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Σίγουρα ένα πρόβλημα να είναι ο αρμός που δεν άφησαν μάλλον στις άκρες με τους τοίχους και βλέποντας τα πλακάκια να μη έχουν ίχνος κόλλας επάνω τους, λες και τα έβγαλες τώρα απ το κουτί, πιθανόν και να μη είχε πήξει αρκετά το υλικό πριν την τοποθέτηση των πλακιδίων. Μάλλον συμπτωματικό το γεγονός που συνέβει την επομένη που άναψαν τα καλοριφέρ. Εξ άλλου, τέτοια εποχή ανάβουν κάπου ένα τεταρτάκι και μετά κλείνουν αυτόματα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP