Αρχικό μήνυμα απο
gant
Ο τίτλος είναι παρεμφερής του Γιώργαρου αλλά το θέμα αν και αστείο, προτού μετατραπεί σε τέτοιο με έκανε να παλαβώσω.
Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας.
Λοιπό παιδιά, ο μεγάλος μου γιός, 29 χρόνων, μένει εδώ και 2 χρόνια σχεδόν, μόνος του σε διαμέρισμα στη Τούμπα, όπου ήταν μέχρι το 2001 το πατρικό και το οποίο υπέκυψε με τα ελάχιστα εναπομείναντα, στον νόμο της αντιπαροχής.
12 παρά χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνει η σύζυγος και ακούει τον γιό με τρεμάμενη φωνή να τις λέει πως στο δωμάτιο που είναι το γραφείο του, σηκώθηκαν τα πλακάκια του δαπέδου όρθια, μετά από θόρυβο δυνατό και κάτι τέτοια. Του λέει η μάνα του ήρεμα ήρεμα, μήπως ρε Γρηγόρη είδες κάποιο όνειρο αγόρι μου, χαλάρωσε και ξάπλωσε.
Τις λέει δώσε μου τον μπαμπά. Παίρνω το τηλέφωνο και τον ακούω με τρεμάμενη φωνή να μου λέει μπαμπά έλα σε παρακαλώ, κουνιούνται τα πλακάκια στο πάτωμα. του λέω ηρέμησε και σε 10 λεπτά είμαι εκεί.
Λέω Μαρία, αν δεν έχει πάρει κάποια ουσία, που μου φαίνονταν απίθανο αλλά και ποτέ δεν ξέρεις, σίγουρα δεν υπνοβατεί και το πιό πιθανό είναι να έχουν πάθει τα νεύρα του, για να μη της πω καθαρά πως του έχει στρίψει.
Καβαλάμε το αμάξι και σε 10 λεπτά είμαστε κάτω απ την πολυκατοικία και τον βλέπουμε στο μπαλκόνι να καπνίζει. Αμολιέται σαν σίφουνας η μάνα πάνω μέχρι να παρκάρω, και όταν μπαίνω επιτέλους στο διαμέρισμα, με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει, το παιδί έχει δίκιο, σηκώθηκαν τα πλακάκια. την κοιτάζω κι εγώ, πάω κοντά του και του λέω έλα ρε Γρηγοράκη ηρέμησε ήρθαμε, όλα είναι οκ.
Μου λεει πήγαινε ρα μπαμπάα στο γραφείο να δεις.
Μπαίνω μέσα ρε παιδιά και τι να δώ ! καμμιά δεκαριά πλακάκια έχουν πεταχτεί προς τα πάνω σχηματίζοντας ανα δύο πυραμιδούλες!
Το απίστευτο που το είδα και το πίστεψα! .
Χάρηκα αφάνταστα που το παιδί ήταν μιά χαρά και απλά είχε τρομάξει στον ύπνο του απ τα κρακ κράκ που άκουγε.
Όπως δε μιλούσαμε στην πόρτα του δωματίου, να ακόμη ένα κρακ, με άλλα 5 πλακάκια να φεύγουν απ την θέση τους.
Ποιός γ@μει το πάτωμα και όλο το διαμέρισμα αρκεί που το παιδί είναι εντάξει στην υγεία του.
Επειδή δε είναι πολιτικός μηχανικός και εργάζεται σε μιά μεγάλη ετειρία παραγωγής δομικών υλικών, μου εξήγησε πως μερικές φορές συμβαίνει, αν δεν αφήνουν ελαστικούς αρμούς σε δάπεδα που από κάτω περνούν σωληνώσεις καλοριφέρ.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση του φαινομένου γιατί έγινε την δεύτερη ημέρα
που άναψαν τα καλοριφέρ, αλλά η απορία είναι γιατί να συμβεί 7 χρόνια μετά την κατασκευή της πολυκατοικίας.
Συμπέρασμα. Αρκετοί από δώ μέσα που έχετε νεογέννητα η μικρά, γερά και ευτυχισμένα να είναι, αλλά να ξέρετε ότι η φροντίδα και η έγνοια του γονιού, του σωστού γονιού, ποτέ δεν σταματά.