Μα είναι το παπάρι το 20χρονο με μια γκομενίτσα (μπάζο κι'όλας) και κάνει τον γλήγορο.
Όταν τυχαίως τον συνάντησα στο ίδιο πρατήριο κατάλαβε τι είναι το δικό μου.
Εγώ παρεπιπτόντως γυρνούσα με την γυναίκα μου από το Ρινγκ, φουντωμένος, με γόμμα στα λάστιχα κτλ.
Τον έριξα κυάλι![]()
Stathis (10-10-10)
Να εξηγήσω κάτι, Γερμανία πηγαίνω ήρεμα με 220-240.
Ο γλήγορος πήγαινε με 140, έκανε στην άκρη και μετά πάτησε τέρμα και κόλλησε προφυλακτήρα.
Εντάξει, η μέγιστη ΜΑΛΑΚΙΑ κατ'εμέ.
Είτε τρέχεις είτε δεν τρέχεις, τα υπόλοιπα είναι ανωριμότητες.
Οι 335/135 πάντως σαν ταύροι που τους κουνάς κόκκινο μαντήλι είναι, τα Μ3,Μ5,Μ6 δεν αντιδρούν έτσι (Στρατο μην με παρεξηγάς, για εδώ μιλάω).
Stathis (10-10-10)
Κατ'αρχήν ζητώ συγνώμη για το off-topic αλλά είμαι σίγουρος οτι ο Stratos μου επιτρέπει.
Αλέξη θεωρητικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (είμαι πλέον σε θέση να το καταλάβω) αλλά τί γίνεται αν δεν μπορεί κάποιος εξ'αρχής να αγοράσει ένα Μ ?
Προσωπικά ξεκίνησα απο Ζ3 1.9 και "στον δρόμο" μου "άνοιξε η όρεξη" όπως το ερμηνευει κι ο Στάθης.
Λίγο το forum, λίγο το οτι οι δουλειές πήγαιναν καλά, δεν ήθελε και πολύ...
Τότε που αγόρασα το δικό μου μεταχειρισμένο, το Ζ3Μ (επίσης μεταχ) κόστιζε τουλάχιστον τα διπλά.
Στην δική μου περίπτωση αυτό που τελικά κατάφερα έιναι να νιώθω την χάρά της δημιουργίας ενός Ζ3 λίγο ξεχωριστού αλλά μου κόστισε και μια μικρή περιουσία (με σημερινές τιμές των Ζ3Μ ίσως να μπορούσα να έχω και 2 απο δαυτα τελικά...)
Για το αν άξιζε δεν πρέπει να σας πώ γιατί ενδεχομένως και να μην είμαι αντικειμενικός. Σίγουρα όμως δεν το 'χω μετανιώσει.
Και όταν καμιά φορά αρχίζω να με αμφισβητώ, αρκεί μια βόλτα...
![]()
BILL007 (10-10-10), Lefteris116 (10-10-10), paganis (11-10-10), Panos 316T (10-10-10), Stathis (10-10-10), z3outofmind (23-10-10)