Οχι. Το κοστος για να μπουν τα λαστιχα στις ζαντες σου και να ζυγιστουν....
Οχι. Το κοστος για να μπουν τα λαστιχα στις ζαντες σου και να ζυγιστουν....
mr incredible (09-10-10)
Και εγώ πάλι λέω το εξής απλό:
Στο site έχει μία επιλογή: "Βρείτε συνεργείο στην περιοχή σας"
Το γράφω και δεν βγάζω τίποτα...
Αρα ισχυει αυτο που σου λεμε τοση ωρα:
θα πρεπει να τα πας σε καποιο Χ συνεργειο που θα σε χρεωσει την τοποθετηση.
Βρε Γιάννη, σου έστειλα και πμ προχτές ...
Το elastika-on line έχει συνεργαζόμενους λαστιχάδες, ο camskill δεν έχει, δες καλύτερα ! Στο βγάζει μόνο όταν προχωρήσεις στην παραγγελία, εάν βήμα πριν πληρώσεις με την κάρτα ! Παρόλα αυτά δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις τον συνεργάτη τους λαστιχά, μπορείς να τα παραλάβεις σπίτι σου και να πας στον δικό σου να στα βάλει. Κόστος περίπου 50ε.
Αν τα conti3 σου πέφτουν ακριβά, υπάρχουν και φτηνότερα και πολύ φτηνότερα, εσύ αποφασίζεις. Οσο γιά τα παλιά σου λάστιχα δεν πουλιούνται, ξέχνα το. Να ξέρεις ότι όσο μεγαλύτερης διάστασης λάστιχο ψάχνεις, τόσο περισσότερο συμφέρουν αυτά τα μεγάλα sites σε σχέση με την εγχώρια αγορά.
Ελπίζω να σε βοηθήσαμε όλοι.![]()
zeovani (10-10-10)
Ρε παιδιά εγώ έχω m-pack που έχει σκληρότερες αναρτήσεις και πίστευα ότι αυτές είναι υπεύθυνες για το ότι δεν μπορώ να περάσω σαμαράκι με κάποια χλμ γιατί θα κολλήσει το κεφάλι μου στην οροφή... Από αυτά που βλέπω όμως αρχίζω να πιστεύω ότι είναι στα λάστιχα το θέμα αφού λίγο πολύ όλοι λέτε ότι έχετε κοπανήματα με τα rft... Τυχαίο?![]()
Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!
Για ακόμη μία φορά !! Βγάλτε τα run flat βάλτε συμβατικά και θα δείτε τεράστια
διαφορά στην άνεση !!!
Τώρα ,όσοι φοβούνται να τα βγάλουν το ποιο άνετο run flat είναι αυτό https://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop....rie=6&Ang_pro_ αλλα δεν παυει να γίνεται και αυτό κουραστικό στους
Ελληνικούς δρόμους.
Εγω εβαλα Pirelli pzero rosso 225/45R17 περισυ ομως,500 ευρω/4αδα....Και ειχε κι αλλες μαρκες σ'αυτη τη τιμη