Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

υπαρχει πιο τιμιο αμαξι απ το ροβερ??????
    οχι και δεν στριβουν τα ροβερ ενταξει τωρα...δεν θελετε τωρα να σας μιλησω για αεροδυναμικες κλπ, ενταξει ghost rider ειχατε μια ατυχη στιγμη, βγηκε η θαλασσα με στοπ και επεσε πανω σας, στον καθενα μπορει να συμβει!!!!!
    σπυρακο ειχες τον κορεατη και ησουν ανθρωπος ησουν κυριος μεσα, τωρα ξαναγυρισες πισω στα γερμανικα κονσερβοκουτια!!!
    εγω οταν εστριβε ο γιαννης το ροβερ δεν ειχα προβληματιστει ποτε παντως, ποτε δεν ειχαμε κινδυνεψει....ισως.....(δεν ξερω παντα ειχα κλειστα τα ματια μου)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 07-10-10 στις 19:34

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει πιο τιμιο αμαξι απ το ροβερ??????
    οχι και δεν στριβουν τα ροβερ ενταξει τωρα...δεν θελετε τωρα να σας μιλησω για αεροδυναμικες κλπ, ενταξει ghost rider ειχατε μια ατυχη στιγμη, βγηκε η θαλασσα με στοπ και επεσε πανω σας, στον καθενα μπορει να συμβει!!!!!
    σπυρακο ειχες τον κορεατη και ησουν ανθρωπος ησουν κυριος μεσα, τωρα ξαναγυρισες πισω στα γερμανικα κονσερβοκουτια!!!
    εγω οταν εστριβε ο γιαννης το ροβερ δεν ειχα προβληματιστει ποτε παντως, ποτε δεν ειχαμε κινδυνεψει....ισως.....(δεν ξερω παντα ειχα κλειστα τα ματια μου)
    Εμενα ο αδερφος σου μου χε παραδεχτει πως για να στριψει κλεινει το δρομο. Μου το εξομολογηθηκε σε μια στιγμη απελπησιας που του ελεγα πως δεν μπορω να στριψω...
    Εβλεπα κυριες να στριβουν Yaris και ηταν ακριβως μπροστα μου, μπαιναμε με τα ιδια. Και εγω πισω μαζευα την εξωφρενικα ζωηρη εγγλεζεκη με σχιστοματικες καταβολες ουρα.
    Ρε τζιπ επαιρνα και αισθανομουνα οτι ειχα κρατημα!

Ποιος αναφαρε το κουπε? Ο αδερφος μου? Διλιτρο τουρμπατο με 225 αλογα, καροτσα ενος τοννου, μπλοκαδουρα μπροστα και αγιος ο θεος!

Τα κερματα που θα σου δωσουν οταν το παρεις, εχε υποψιν σου ομως Πετρο και Χρηστο, οτι δεν ειναι ασημωμα. Για να δωσεις στο βαρκαρη που θα σε περασει απεναντι μετα την πρωτη στροφη ειναι

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εεε αυτο ειναι το νοημα του στριψιματος....στριβεις και δεν ξερεις που θα σταματησεις.....αυτο μονο λιγα αμαξια στο προσφερουν!!!!!!
    και τα vti δεν στριβουν αλλα αν χωσεις 10κ στριβει, τα ροβερ αυτα που συζηταμε εχουν πατωματακι σχιστοματικο.. το θεμα ειναι ποιος ασχολειται! και το ραλλακι στριβει και απ το εργοστασιο, απλα το θεμα ειναι πως στριβει!(αν δεν ξερεις ψαχνεις για καροτσα αν αν αν) το θεμα στριψιμο ειναι υποκειμενικο στον καθενα...αλλοι στριβουν σε ανοιχτες στροφες αλλοι σε κλειστες αλλοι γουσταρουν να χαροπαλευουν αλλοι θελουν σιγουρια ...το θεμα ειναι οτι αυτα τα αμαξακια στριβουν με το 1/3 του bmw και σου προσφερουν το χαμογελο του να στριβεις με 250KM/H με ενα μ3! ολα τα αμαξακια ειναι καλα και το καθενα στην δουλεια του...ολο το θεμα ειναι να ξερεις τι οδηγας!

4. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

ghost-rider (07-10-10), m-power_01 (07-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP