PSDEDES (07-10-10)
Μα audακιας ειναι κι Σταθης![]()
M3 CSL
τελικα το παιδι τι θα παρει???????
δεν παει να βρει το παλιο του s3 ??? ουτε πολλα λεφτα θα χαλασει, 18αρι σημα, θα γλιτωσει τα γιαουρτια απο τον φιλο του αν παρει ρ32, θα γλιτωσει το κραξιμο απο δω μεσα αν παρει το ρ32, θα γλιτωσει το κραξιμο απο καποιους αλλους αν παρει το μ6!η καλυτερη λυση!!!!!
και αν ειναι μετα του βαζει ενα μοτερακι απο ρ32 το τουρμπιζει φτιαχνει μεταδοση να ναι τετρακινητος, βαζει προφυλακτηρες και καπο καρμπον σαν του μ6 και καθισματα δερμα μπακετ απ τ καινουριο σ3, φραπεδιερα απ το μ6, και φρενα schnitzer!!!!
Σιγουρα δεν προσπαθω να γεμισω τον εγωισμο μου, αν πηγαινει καπου εκει το μυαλο σας.
Προσπαθω πρωτων να καταστησω σαφες το οτι δεν ειρωνευτικα στο επικειμενο ποστ. Ημουν υπερβολικος θελοντας να δωσω εμφαση, και στο τελος ηταν καθαρα χιουμορ. Αυτο το περι μπαναρισματος. Ισως, και βλακεια μου που δεν το εκανα, αν εβαζα μια φατσουλα να χτυπιεται διπλα, να ειχαν αποφευχθει πολλα.
Δευτερον εξηγουμαι οτι οσο ευγενικος και να μαι, οταν αντιμετωπιζω προσβλητικα σχολια ενοχλουμαι. Και ειδικα οταν θεωρω οτι γινονται χωρις αφορμη. Τιποτα περισσοτερο δεν προσπαθω να κερδισω.
Για την ιστορια δεν ειμαι audakias. Τα εκτιμω παρα πολυ ως εργαλεια. Και οπως εξηγησα και στο ΠΜ ειμαι αντιδραστικος ανθρωπος. Και οταν βλεπω τους παντες να τα θαβουν μου γυριζει το ματι.. Και στο πρασινο στηριζω φουλ κοκινο, αν γινομαι κατανοητος. Στο κατω κατω απο προσωπικη εμπειρια θα πω οτι δεν υστερουν καπου. Ως εκει. Μεχρι να αγορασω κερδοφορες μετοχες μιας εταιρεις δεν θα ειμαι φαν της. Εκτος μιας...
Και ετσι για να γνωριστουμε λιγο καλυτερα και για να λυθουν παρεξηγησεις ειμαι alfista. Η καρδια μου εχει χαραγμενο ανεξιτηλα ενα τετραφυλλο τριφυλλι. Μεγαλωσα μεσα σε αλφες ηταν το πρωτο αυτοκινητο που ακουσα... Ο πετερας μου ειναι alfista.. Απο τους λατρεις των πισωκινητων, οχι τους σημερινους φιατακηδες... Παντα αλφα. Μολις γιναν φιατ και προσθιοκινητα την εκανε με ελαφρα.
Μεταναστης στη BMW φυσικα περιμενοντας η αλφα να ξεφυγει απο τις ηλιθιες γραμμες της φιατ και να ξαναβγαλει τα δοξασμενα πισωκινητα του παρελθοντως. Της δεκαετιας του 60 και του 70...
Οποτε, οπως καταλαβαινεται, θα οδηγω πολυ καιρο BMW.Και ισως καποια στιγμη να το αγαπησω αυτο το αυτοκινητο.
Και αν ισχυριζομαι οτι το επομενο μου αυτοκινητο θα ειναι audi, ειλικρινα παλι BMW θα ειναι. Οχι γιατι τα θεωρω καλυτερα απο τα αουντι ομως. Γιατι μονο η BMW μου δινει τωρα αυτο που θελω. Το μπροστομηχανο αψογα ζυγισμενο πισωκινητο, με πολυ καλες προδιαγραφες για χρηση πιστας... Εστω και αν απαιτουνται καποιες μικρορυθμισεις στην αναρτηση που δεν εχω παραληψει να τις κανω. Εδω να σχολιασω οτι το αυτοκινητο μου και σκισμενο το θεωρω και αν το εβλεπα σε μια μαντρα δεν θα το επαιρνα. Θα επαιρνα ενα αλλο φουλ εργοστασιακο, για να το κανω ετσι οπως το εχω τωρα.
Το γκολφ στην προκειμενη περιπτωση το αντιμετωπισα ως ενα οποιοδηποτε καινουριο αυτοκινητο. Τιποτε παραπανω.
Στο φορουμ γενικοτερα μπορει να μιλησω στον ενικο και σε εναν ανθρωπο που μπορει να ειναι και 60 χρονων. Ειναι καπως απροσωπο. Επειδη ομως απο κοντα δεν υπηρχε περιπτωση να σας μιλησω στον ενικο, και επειδη με το συγκεκριμενο κουλουβαχατο αυξηθηκε λιγο το παρε δωσε μεταξυ μας, σας μιλαω στο προσωπο που θα σας μιλουσα αν γνωριζομαστε απο κοντα.
Μπορει να ειμαι τελειωμενος alfista, θαυμαστης των aoudi (οπως και των προ 86 αλφα ρομεο. Δεν εχουμε ανοιξει ακομα thread 2002 turbo vs alfa GTAm δειτε τι σημαινει φανατισμος) αλλα κατα βαθος ειμαι καλος ανθρωπος...
Και πλεον... Οδηγω πλεον μονο BMW.
Το Ε46 ηταν η πιο συνηδειτη επιλογη που εχω κανει, και αν και δεν το συγχωρω για τιποτα... Το εχω ακομα στα χερια μου...
Ισως και αυτο κατι να λεει...
Ωχ Ωχ, μεχρι να γραψω εγω ενα μηνυμα βγηκε μια καινουρια σελιδα εδω..
Ειδες ser Nick στο σκεπτικο σου μπαζει απο παντου.Γιατι ουτε εγω ουτε ο αδερφος του ghost αλλα ουτε και ο Σταθης εχουμε παρεξηγηθει (και μην νομιζεις ειμαστε και γ@μω τους σκληροπυρηνικους audaκιδες για να καταλαβεις ο αδερφος του ghost bmw ηθελε να αγορασει αλλα βρηκε το audi φθηνο-ευκαιρια και το πηρε
)
ghost-rider (07-10-10)
κριμα και νομιζα οτι εισαι ροβερακιας.....
κανας bmwδακιας υπαρχει??? ο mpower ειναι βαμμενος κορεατης.. αλλοι αουντακιδες, ιταλοι , ιαπωνες.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 07-10-10 στις 19:21