Σελίδα 2 από 15 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Rides
    0

Προεπιλογή

σεβασμος στο Μ6!δεν υπαρχει επαφη με το γκολφ!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    σεβασμος στο Μ6!δεν υπαρχει επαφη με το γκολφ!
    σεβασμος στο Μ6 ΦΥΣΙΚΑ αλλα εγω σεβαστηκα το παρακατω golf που εχει ξεφτιλησει πολλους εδω στα βορεια
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/8796/

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν καταλαβαίνω την έννοια "σκισμενο"
    Εαν ενα αμαξι κανει κοντρες ή μπαινει σε track day αλλα εχει σωστη συντηρηση ειναι σκισμένο?
    Σαφως αν ειναι καλα συντηρημενο δεν φαινεται σκισμενο. Αντιθετως μπορει να φαινεται σαν καινουριο. Και να ειναι σαν καινουριο... Δε θα θελε ομως ο καθενας μας να μη σκεφτεται οτι το αυτοκινητο του ειχε τετοιο παρελθον, εστω και αν ο ιδιος σκοπευει να το δουλεψει ετσι? Δε θα θελες τουλαχιστον να πιστευεις οτι εχει δουλεψει ηρεμα? Δε θα σου περασει απο το μυαλο οτι μπορει να πληρωσεις κερατιατικα αλλου? Το Μ εχει ηδη προδιαθεση για πατημα. Θα το ψαξεις πολυ περισσοτερο απο ενα 5αρι πχ. Θα ψαξεις πολυ για να βρεις το σωστο και πολλα ειναι αυτα που θα απορριψεις.

Σιγουρα αν εχει συντηρηθει σωστα μπορει να ειναι σαν καινουριο ακομα και αν εχει τρεξει σε αγωνα αντοχης. Αλλα προσωπικα θα ηθελα κατι που να φαινεται τουλαχιστον οτι εχει αθωο παρελθον, χωρις να σημαινει οτι η λογικη μου ειναι η σωστη.
    Προσωπικα θα θελα κατι που να γυριζε καφετεριες και ακριβα παρκινγκ και οχι πιστες και περιεργα στεκια...
    Αλλο το τι θα το εκανα εγω μετα.

4. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (07-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το συγκεκριμένο είναι πολύ προσεγμένο, όντως έχει κυκλοφορήσει πολύ λίγο, έχει "δράση" στο ενεργητικό του ...όπως πρέπει να έχουν και όλα τα Μ.... δεν έχει χτυπήσει ούτε φλας και έχει στοιχίσει 250.000+

Τα γούστα όμως δεν αλλάζουν εύκολα και δεν πρέπει να αλλάζουν με το ζόρι... Όταν κάποιος μπορεί έστω και στην άκρη του μυαλού του να συγκρίνει ένα οποιοδήποτε VW με αυτό το Μ6 ....απλά δεν πρέπει να πάρει αυτό το Μ6.. Θα κινδυνέψει....
    Θα το λαβω υποψιν μου αγαπητε και δε θα παρω Μ6 γιατι μαλλον ειμαι στην κατηγορια που κινδυνευει...

Οταν σκοπευω να ξοδεψω ενα ποσο, συγκρινω οτιδηποτε μπορω να παρω με αυτο. Καινουριο η μεταχειρισμενο... Ιεροσυλια? Μπορει... Τρελα? Ισως. Ποτε δε δηλωσα λογικος...

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαφως αν ειναι καλα συντηρημενο δεν φαινεται σκισμενο. Αντιθετως μπορει να φαινεται σαν καινουριο. Και να ειναι σαν καινουριο... Δε θα θελε ομως ο καθενας μας να μη σκεφτεται οτι το αυτοκινητο του ειχε τετοιο παρελθον, εστω και αν ο ιδιος σκοπευει να το δουλεψει ετσι? Δε θα θελες τουλαχιστον να πιστευεις οτι εχει δουλεψει ηρεμα? Δε θα σου περασει απο το μυαλο οτι μπορει να πληρωσεις κερατιατικα αλλου? Το Μ εχει ηδη προδιαθεση για πατημα. Θα το ψαξεις πολυ περισσοτερο απο ενα 5αρι πχ. Θα ψαξεις πολυ για να βρεις το σωστο και πολλα ειναι αυτα που θα απορριψεις.

Σιγουρα αν εχει συντηρηθει σωστα μπορει να ειναι σαν καινουριο ακομα και αν εχει τρεξει σε αγωνα αντοχης. Αλλα προσωπικα θα ηθελα κατι που να φαινεται τουλαχιστον οτι εχει αθωο παρελθον, χωρις να σημαινει οτι η λογικη μου ειναι η σωστη.
    Προσωπικα θα θελα κατι που να γυριζε καφετεριες και ακριβα παρκινγκ και οχι πιστες και περιεργα στεκια...
    Αλλο το τι θα το εκανα εγω μετα.
    Οταν παιρνεις μτχ ποτε δεν ξερεις 100% το παρελθον του.Ειναι ρισκο ο,τι και να λεμε.Νομιζεις δεν υπαρχουν αυτοκινητα καφετεριας οπως λες,που να τα εχουν καφροι ιδιοκτητες?!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν παιρνεις μτχ ποτε δεν ξερεις 100% το παρελθον του.Ειναι ρισκο ο,τι και να λεμε.Νομιζεις δεν υπαρχουν αυτοκινητα καφετεριας οπως λες,που να τα εχουν καφροι ιδιοκτητες?!
    Σιγουρα υπαρχουν. Το θεμα ειναι να εχεις τουλαχιστον τις πιθανοτητες με το μερος σου.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα το λαβω υποψιν μου αγαπητε και δε θα παρω Μ6 γιατι μαλλον ειμαι στην κατηγορια που κινδυνευει...

Οταν σκοπευω να ξοδεψω ενα ποσο, συγκρινω οτιδηποτε μπορω να παρω με αυτο. Καινουριο η μεταχειρισμενο... Ιεροσυλια? Μπορει... Τρελα? Ισως. Ποτε δε δηλωσα λογικος...
    ....θα στεναχωρηθούν πολύ στο Μόναχο....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....θα στεναχωρηθούν πολύ στο Μόναχο....
    Το φανταζομαι... Μαυρες κορδελες στα χερια θα βαλουν...

Rides
    0

Προεπιλογή

διαβαζα τα παραπάνω ποστ και ακόμα αναρωτιέμαι που υπάρχει το κόλλημα-σύγκριση ανάμεσα στο ρ32 και στο συγκεκριμένο μ6. Σκεφτομαι ''δεν μπορεί να υφίσταται τέτοια συζήτηση''. Καλό και το γκολφ αλλά και ανάποδα να το γυρίσω και να το ντύσω με ελεφαντόδοτο μέσα έξω πάλι σαν γκολφ μοιάζει. Τι να πω? Γούστα είναι αυτά....

11. The Following 4 Users Say Thank You to dimis_gr For This Useful Post:

bill_m3 (06-10-10), chief (05-10-10), deepBLUE (07-10-10), Thomelef (05-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γνωστο το συγκεκριμενο Μ.

Ξεκινησε απο πολυυυ παραπανω(αν θυμαμαι καλα 120k) και αν ο φιλος σου περιμενει θα το δει να πεφτει κι αλλο....

Το έχουμε φιλοξενήσει εδώ...
    στο video είναι ακόμα 5.0L με πρόγραμμα και supersprint x-pipe.

Πολύ αργότερα έβαλε το bodykit, το κιτ 5.8 της Noelle στη Γερμανία, χταπόδια-καταλύτες SS, ram-air, 8πίστονες , κλπ κλπ

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP