Σελίδα 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    70.000 ευρώ είναι πολλά χρήματα, τόσο για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όσο και για καινούριο.

Όλα όμως είναι σχετικά, δηλαδή τα 70 χιλιάρικα δεν είναι πολλά για μεταχειρισμένο, αν αυτό είναι πχ μια 430.
    Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, τα 80 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο διπλάσιας εργοστασιακής αξίας και άλλα τόσα έξτρα, είναι πολύ λογικά, αν είναι σωστά συντηρημένο.

Και εννοείται πως ένα τόσο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο όπως η Μ6 είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με golf, leon 400-500+ αλόγων που το μόνο που κάνουν καλά είναι να κερδίζουν κανά πάτημα.
    Εκτός και αν ο κάτοχος σκοπεύει να το έχει για να βγάζει μεροκάματο.
    Εαν δεν βιαζοσουν τοσο πολυ ισως και να καταλαβενες τι εχει υποθει....
    ξανα διαβασε απο την αρχη ολο το θεμα.....
    μονο αυτο που γρφω σε καποια φαση της συζητησης τα λεει ολα....
    Δεν ξερω τι συναισθημα θα υπερτερηση σε αυτην την αποφαση του,,,,
    αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..
    μα φυσικα θα επερνα το Μ6..αλλα και παλυ μιλαω για τα δικα μου κριτηρια....
    καποιος που δεν θελει απο την αρχη της "καργιερας του" μεταχειρισμενο αμαξι, σπιτι,σκαφος,,,σεβαστο δεν ειναι????και απο εκει και περα ο ανθρωπος δεν μου το εστειλε ΤΟ E-MAIL με το μ6 για να μου το κοροιδεψει η για να το συγκρινουμε με λεον και σεατ ιμπιζα(εαν και το ρ32 και αυτο δεν εχει σχεση με αυτα τα δυο προηγουμενα)μου το εστειλε σαν να λεμε ΛΕΣ να την κανω την τρελα και να παρω κατι ΤΕΤΟΙΟ?????????????????????

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν δεν βιαζοσουν τοσο πολυ ισως και να καταλαβενες τι εχει υποθει....
    ξανα διαβασε απο την αρχη ολο το θεμα.....
    μονο αυτο που γρφω σε καποια φαση της συζητησης τα λεει ολα....
    Δεν ξερω τι συναισθημα θα υπερτερηση σε αυτην την αποφαση του,,,,
    αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..
    μα φυσικα θα επερνα το Μ6..αλλα και παλυ μιλαω για τα δικα μου κριτηρια....
    καποιος που δεν θελει απο την αρχη της "καργιερας του" μεταχειρισμενο αμαξι, σπιτι,σκαφος,,,σεβαστο δεν ειναι????και απο εκει και περα ο ανθρωπος δεν μου το εστειλε ΤΟ E-MAIL με το μ6 για να μου το κοροιδεψει η για να το συγκρινουμε με λεον και σεατ ιμπιζα(εαν και το ρ32 και αυτο δεν εχει σχεση με αυτα τα δυο προηγουμενα)μου το εστειλε σαν να λεμε ΛΕΣ να την κανω την τρελα και να παρω κατι ΤΕΤΟΙΟ?????????????????????
    εσύ σαν καλός φίλος πρέπει να τον πείσεις να μην κάνει καμία μ@λ@κί@, αν τα
    έσοδα του και τα φορολογικά του του επιτρέπουν να έχει αυτό το αμάξι.
    πιθανότατα να μην έχει πρόβλημα απο τη στιγμή που σκέφτεται να δώσει τόσα
    λεφτά αυτή την εποχή για αγορά αυτοκινήτου...
    πιστεύω πως για κάθε λογικό άνθρωπο το Μ6 είναι μονόδρομος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

z3outofmind (06-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Το να παρει ενα εργοστασιακο Μ6? Εγω παντως αναμεσα στα 2 θα διαλεγα το golf. Δε κανω πλακα. Αμαξι που χει μπει χερι πανω(εκτος απο το δικο μου και ας ειναι και κουλο) δε θα παιρνα ποτε.

Παντα εργοστασιακο και αν ηθελα κατι ακομα το κανω μοναχος μου.
    Ουτε ζαντα ουτε αναρτησει ουτε τιποτα. Γινεται να το βρεις απο παππου? Και ας θελει συντηρηση. Το πειραγμενο κατα 99.99 % ειναι και σκισμενο. Και για την Ιστορια. Ενα 330 το παιρνεις δευτερο χερι. Ενα Μ δε θα το παιρνα ευκολα δευτερο χερι.

Γιατι το να βρεις χαιδεμενο Μ ειναι σα να ψαχνεις παρθενα Μονικα Μπελουτσι.
    Χαζος ηταν ο προηγουμενος που το πηρε?????????????????????????????
    Ποσο δε μαλλον που το ανεβασε??????????????????????????

Rides
    0

Προεπιλογή

με το σκεπτικο σου ολα τα Μ ειναι σκαρτα τοτε
    M3 CSL

6. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Monsta (05-10-10), Thomelef (05-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    με το σκεπτικο σου ολα τα Μ ειναι σκαρτα τοτε
    OΧΙ. Αν το ψαξεις προσεκτικα θα βρεις καλο αυτοκινητο. Σωστα δουλεμενο και συντηρημενο. Αλλα στο πειραγμενο αυξανεις πολυ τις πιθανοτητες να πεσεις σε κατι σκισμενο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    OΧΙ. Αν το ψαξεις προσεκτικα θα βρεις καλο αυτοκινητο. Σωστα δουλεμενο και συντηρημενο. Αλλα στο πειραγμενο αυξανεις πολυ τις πιθανοτητες να πεσεις σε κατι σκισμενο.
    Δεν καταλαβαίνω την έννοια "σκισμενο"
    Εαν ενα αμαξι κανει κοντρες ή μπαινει σε track day αλλα εχει σωστη συντηρηση ειναι σκισμένο?
    M3 CSL

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν καταλαβαίνω την έννοια "σκισμενο"
    Εαν ενα αμαξι κανει κοντρες ή μπαινει σε track day αλλα εχει σωστη συντηρηση ειναι σκισμένο?
    Σαφως αν ειναι καλα συντηρημενο δεν φαινεται σκισμενο. Αντιθετως μπορει να φαινεται σαν καινουριο. Και να ειναι σαν καινουριο... Δε θα θελε ομως ο καθενας μας να μη σκεφτεται οτι το αυτοκινητο του ειχε τετοιο παρελθον, εστω και αν ο ιδιος σκοπευει να το δουλεψει ετσι? Δε θα θελες τουλαχιστον να πιστευεις οτι εχει δουλεψει ηρεμα? Δε θα σου περασει απο το μυαλο οτι μπορει να πληρωσεις κερατιατικα αλλου? Το Μ εχει ηδη προδιαθεση για πατημα. Θα το ψαξεις πολυ περισσοτερο απο ενα 5αρι πχ. Θα ψαξεις πολυ για να βρεις το σωστο και πολλα ειναι αυτα που θα απορριψεις.

Σιγουρα αν εχει συντηρηθει σωστα μπορει να ειναι σαν καινουριο ακομα και αν εχει τρεξει σε αγωνα αντοχης. Αλλα προσωπικα θα ηθελα κατι που να φαινεται τουλαχιστον οτι εχει αθωο παρελθον, χωρις να σημαινει οτι η λογικη μου ειναι η σωστη.
    Προσωπικα θα θελα κατι που να γυριζε καφετεριες και ακριβα παρκινγκ και οχι πιστες και περιεργα στεκια...
    Αλλο το τι θα το εκανα εγω μετα.

10. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (07-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το συγκεκριμένο είναι πολύ προσεγμένο, όντως έχει κυκλοφορήσει πολύ λίγο, έχει "δράση" στο ενεργητικό του ...όπως πρέπει να έχουν και όλα τα Μ.... δεν έχει χτυπήσει ούτε φλας και έχει στοιχίσει 250.000+

Τα γούστα όμως δεν αλλάζουν εύκολα και δεν πρέπει να αλλάζουν με το ζόρι... Όταν κάποιος μπορεί έστω και στην άκρη του μυαλού του να συγκρίνει ένα οποιοδήποτε VW με αυτό το Μ6 ....απλά δεν πρέπει να πάρει αυτό το Μ6.. Θα κινδυνέψει....

12. The Following 4 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

///M Arios (06-10-10), PANOS-E60 (05-10-10), Thomelef (05-10-10), Κωνσταντίνος (05-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το συγκεκριμένο είναι πολύ προσεγμένο, όντως έχει κυκλοφορήσει πολύ λίγο, έχει "δράση" στο ενεργητικό του ...όπως πρέπει να έχουν και όλα τα Μ.... δεν έχει χτυπήσει ούτε φλας και έχει στοιχίσει 250.000+

Τα γούστα όμως δεν αλλάζουν εύκολα και δεν πρέπει να αλλάζουν με το ζόρι... Όταν κάποιος μπορεί έστω και στην άκρη του μυαλού του να συγκρίνει ένα οποιοδήποτε VW με αυτό το Μ6 ....απλά δεν πρέπει να πάρει αυτό το Μ6.. Θα κινδυνέψει....
    Θα το λαβω υποψιν μου αγαπητε και δε θα παρω Μ6 γιατι μαλλον ειμαι στην κατηγορια που κινδυνευει...

Οταν σκοπευω να ξοδεψω ενα ποσο, συγκρινω οτιδηποτε μπορω να παρω με αυτο. Καινουριο η μεταχειρισμενο... Ιεροσυλια? Μπορει... Τρελα? Ισως. Ποτε δε δηλωσα λογικος...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα το λαβω υποψιν μου αγαπητε και δε θα παρω Μ6 γιατι μαλλον ειμαι στην κατηγορια που κινδυνευει...

Οταν σκοπευω να ξοδεψω ενα ποσο, συγκρινω οτιδηποτε μπορω να παρω με αυτο. Καινουριο η μεταχειρισμενο... Ιεροσυλια? Μπορει... Τρελα? Ισως. Ποτε δε δηλωσα λογικος...
    ....θα στεναχωρηθούν πολύ στο Μόναχο....

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP