Σελίδα 1 από 15 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Rides
    1

Προεπιλογή Εχω χασει τον υπνο μου...

Μιλουσα με εναν γνωστο στην δουλεια και ειχαμε ανοιξει το θεμα αγορας αυτοκινητου...ετοιμαζεται για αγορα και θελει να κυμανθει 55.000 με 60.000Ε.
    προηγουμενο αμαξι s3(το προηγουμενο αρκετα καλο...)τωρα το σκεφτεται
    για golf r32.με κοπο και γνωση οπου και την εχει...στοχος με safe διαθεσεις 600ps..η γνωμη μου ηταν αντιθετη εξαρχης γιατι για εμενα προσωπικα ειναι πολλα για golf...(ean kai ειχα golfea..)ειρθα σπιτι και μου ηρθε μηνυμα οπου μου εγραφε...ειδα αυτο....................(Δεν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@..............ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ)
    https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/929149/

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

γνωστο το συγκεκριμενο Μ.

Ξεκινησε απο πολυυυ παραπανω(αν θυμαμαι καλα 120k) και αν ο φιλος σου περιμενει θα το δει να πεφτει κι αλλο....

Rides
    1

Προεπιλογή

συνηθως ειμαι κυριος στο θεμα της γνωμης του αλλου...
    αλλα αυτην την φορα δεν θα ειμαι...ετσι και δεν παρει αυτο το εργαλειο και παει και παρει την παπ@ρι@ θα το βρισκει σε καθε σχολασμα ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΕΝΟ
    to golf...TELOS.........

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό το αμάξι είναι πελάτη μου και είναι στην αντιπροσωπεία που βλέπεις. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ προσεγμένο και με τα χιλιόμετρα που λέει. Παίζει τρελό παζάρι. Αν ο φίλος σου έχει μετρητό το ποσό που λες παραπάνω, θα του πρότεινα να πάει να του τα κουνήσει λίγο στη μούρη.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/795521/

Rides
    1

Προεπιλογή

Το να παρει ενα εργοστασιακο Μ6? Εγω παντως αναμεσα στα 2 θα διαλεγα το golf. Δε κανω πλακα. Αμαξι που χει μπει χερι πανω(εκτος απο το δικο μου και ας ειναι και κουλο) δε θα παιρνα ποτε.

Παντα εργοστασιακο και αν ηθελα κατι ακομα το κανω μοναχος μου.
    Ουτε ζαντα ουτε αναρτησει ουτε τιποτα. Γινεται να το βρεις απο παππου? Και ας θελει συντηρηση. Το πειραγμενο κατα 99.99 % ειναι και σκισμενο. Και για την Ιστορια. Ενα 330 το παιρνεις δευτερο χερι. Ενα Μ δε θα το παιρνα ευκολα δευτερο χερι.

Γιατι το να βρεις χαιδεμενο Μ ειναι σα να ψαχνεις παρθενα Μονικα Μπελουτσι.
    Χαζος ηταν ο προηγουμενος που το πηρε?????????????????????????????
    Ποσο δε μαλλον που το ανεβασε??????????????????????????

Rides
    0

Προεπιλογή

με το σκεπτικο σου ολα τα Μ ειναι σκαρτα τοτε
    M3 CSL

7. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Monsta (05-10-10), Thomelef (05-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό το αμάξι είναι πελάτη μου και είναι στην αντιπροσωπεία που βλέπεις. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ προσεγμένο και με τα χιλιόμετρα που λέει. Παίζει τρελό παζάρι. Αν ο φίλος σου έχει μετρητό το ποσό που λες παραπάνω, θα του πρότεινα να πάει να του τα κουνήσει λίγο στη μούρη.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/795521/
    συγνωμη...αλλα εαν ειναι καθαρο το μαυρο μ6,,,,και εχει ολο αυτο το πακετο που διχνει στις φωτο.........δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους....και "ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ"πιστευω και το μαυρο μ6 με 70.000€ το εχει ανετα!!!!!!!!!!το μονο κολημα που τον δικιολογο τον φιλο που θελει να κανει την αγορα ειναι πως οτι περνει θελει να του περνει και την ΠΑΡΘΕΝΙΑ""""
    Δεν ξερω τι συναισθημα θα υπερτερηση σε αυτην την αποφαση του,,,,
    αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..εαν ειναι καθαρο το μεταχειρισμενο θα το χτυπαγα.......αλλα θα μου πειτε παιζονται και 70.000€ σε αυτο το παιχνιδι αγορας..και για μεταχειρο δεν τα λες και λιγα...........

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    με το σκεπτικο σου ολα τα Μ ειναι σκαρτα τοτε
    OΧΙ. Αν το ψαξεις προσεκτικα θα βρεις καλο αυτοκινητο. Σωστα δουλεμενο και συντηρημενο. Αλλα στο πειραγμενο αυξανεις πολυ τις πιθανοτητες να πεσεις σε κατι σκισμενο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    OΧΙ. Αν το ψαξεις προσεκτικα θα βρεις καλο αυτοκινητο. Σωστα δουλεμενο και συντηρημενο. Αλλα στο πειραγμενο αυξανεις πολυ τις πιθανοτητες να πεσεις σε κατι σκισμενο.
    Δεν καταλαβαίνω την έννοια "σκισμενο"
    Εαν ενα αμαξι κανει κοντρες ή μπαινει σε track day αλλα εχει σωστη συντηρηση ειναι σκισμένο?
    M3 CSL

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το συγκεκριμένο είναι πολύ προσεγμένο, όντως έχει κυκλοφορήσει πολύ λίγο, έχει "δράση" στο ενεργητικό του ...όπως πρέπει να έχουν και όλα τα Μ.... δεν έχει χτυπήσει ούτε φλας και έχει στοιχίσει 250.000+

Τα γούστα όμως δεν αλλάζουν εύκολα και δεν πρέπει να αλλάζουν με το ζόρι... Όταν κάποιος μπορεί έστω και στην άκρη του μυαλού του να συγκρίνει ένα οποιοδήποτε VW με αυτό το Μ6 ....απλά δεν πρέπει να πάρει αυτό το Μ6.. Θα κινδυνέψει....

12. The Following 4 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

///M Arios (06-10-10), PANOS-E60 (05-10-10), Thomelef (05-10-10), Κωνσταντίνος (05-10-10)

Σελίδα 1 από 15 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP