ΓΙΑΝΝΗ,
Εδω ειναι ο μαγκας που σου ελεγα, που το στεισε σα Μ3.
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=330347
ΓΙΑΝΝΗ,
Εδω ειναι ο μαγκας που σου ελεγα, που το στεισε σα Μ3.
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=330347
Γιαννακη φιλε μου ακου να δεις τι θα κανεις!
Αγοραζεις τροπετακι 335 και το κουμπωνεις στο 92αρι σου.
Τα πραγματα του 92 τα κουμπωνεις στον ασσο και τα πραγματα του ασσου....δεν ξερω τι τα κανεις....!!!!!!
Περα απο την πλακα,σκεψου για αρχη ποσο ακομα θες να κρηατησεις το αυτοκινητο σου.
Αν εχεις σκοπο να το κρατησεις για χρονια προχορα σε μετατροπη αφου το θες.
Μονο ομως απο ανθρωπους που κανουν αυτη τη δουλεια!!!
Βαλε και στην ακρη του μυαλου σου παντως ενα μτχ 335...υπαρχουν και αλλοι ψειρες σαν και σενα που θελουν να πουλησουν το 335 τους
Δεν ειναι ολοι καννιβαλοι ασοι πουλανε αυτοκινητα
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
προσωπικα παντως,οσο και να γουσταρα τα αλογα προς το παρον δεν θα προσωρουσα σε μια τετοια κινηση.ο λογος ειναι απλα οτι το αμαξι ακομα ειναι τζιτζι .θα μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις κινητηρα οπου εχει τα κερατα του απο ηλεκτρολογικα κλπ χωρις να υπαρχουν πολλες τετοιες μετατροπες λογω καινουργιλας?
δε μιλαμε για μετατροπη 316Ε36 σε Μ3Ε36.....τετοιες εχουν γινει απειρες!!
κρατα την αμαξαρα σου και αν εχεις χρηματα και διαθεση οταν πεσει στα χερια σου ενα καλο 335 το χτυπας!αλλα θα μου πεις η φαγουρ αειναι φαγουρα....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
συμπεθερε ελα αλλαξε κινητηρα τωρα στα κοντα να παρω εγω το δικο σου.....αντε μπαμ μπαμ....μην αργεις!!!!!!!!!!
Υ.Γ δεν αφηνεις τις παπαριες λεω εγω.....μην σκαλισεις την κουκλα σου....παρε ενα ετοιμο!
Να πώ την αλήθεια το "πάρε ένα έτοιμο" είναι η πιο σωστή κουβέντα και μακροπρόθεσμα απο πλευρά αξιοπιστίας είναι καλήτερο.
Αντε μπάχτα ρε ζουρλέ και ξεκινάμε τις παραγγελίες να γίνει τερατάκι.
PANOS-E60 (05-10-10)
Γιαννη για να γινει μια μετατρωπη στο δικο σου θες ολολκηρο αμαξι . . .
Επηδει χρειαζεται η πελξουδα του σκαφους (του 335) . . .
Ακομα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τα 92αρια (ασχετα που στην Κρητη εγινε απο
335 σε Μ3 Ε92) . . .
Με με ενα 35αρι χιλιαρικα βρισκεις ανετα 335 και σε καλη κατασταση . . .
335i θέλει να δηλώσει ο Γιάννης, όχι Μ3