Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τις μετατροπες.Εμενα η αποψη μου για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως δεν αξιζει να γινει μετατροπη σε 335.Γενικοτερα δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ των μετατροπων ασχετως με το οτι εγω δεν θα επαιρνα ποτε τετοιο αυτοκινητο.Δλδ ρε Γιαννη το μοτερ δεν θα παρεις χαρτια οτι το αγορασες?Ποσο θα κανει ενα μοτερ 335?Δεν θα κανει τουλ 7-8 χιλιαρικα(και πολυ λιγα λεω για καινουριο μοτερ μαζι με ολα τα πραγματα που χρειαζονται για να γινει ολοσωστη μετατροπη).Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ολα θα σου κοστισουν πανω απο 10 χιλιαρικα και για αυτα τα λεφτα θελεις τιμολογια αγορας για να εισαι εξασφαλισμενος.Και μετα δεν θα το δηλωσεις?Αρα το τεκμηριο του 335 θα το χεις.Η διαφορα λοιπον ειναι για κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα.Για σκεψου το...
Δεν ειναι ετσι Μητσο.....με τα τιμολογια ξερεις πως γινεται......και οσο για εξασφαλιση σε μετατροπη περα απο την αξιοπιστια και την θεληση να διατηρηση την φημη του ο καθε μετατροπεας- πωλητης......δεν υπαρχει αλλος .....αποψη μου....
Παλι ξεφυγαμε απο το θεμα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 05-10-10 στις 00:22
Δεν ειναι ετσι Μητσο.....με τα τιμολογια ξερεις πως γινεται......και οσο για εξασφαλιση σε μετατροπη περα απο την αξιοπιστια και την θεληση να διατηρηση την φημη του ο καθε μετατροπεας- πωλητης......δεν υπαρχει αλλος .....αποψη μου....
σε βλεπω για ανταλλαγη,αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι θα ερθεις στα ιδια χρηματα και χωρις αγχος και φοβο για τυχον προβληματα στη μετατροπη.
εκτος αν σκοπευεις να το εχεις αδηλωτο για να γλυτωσεις χαρατσια.
σε βλεπω για ανταλλαγη,αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι θα ερθεις στα ιδια χρηματα και χωρις αγχος και φοβο για τυχον προβληματα στη μετατροπη.
εκτος αν σκοπευεις να το εχεις αδηλωτο για να γλυτωσεις χαρατσια.
Κοιτα αν ειναι να ειμαι στα ιδια....ναι!!! σιγα μην κανω ολοκληρη διαδικασια για να γλιτωσω 5000......
Αδηλωτο δεν το κανω με τιποτα Γιωργο!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 05-10-10 στις 00:28