Ειναι το τελευταιο που θα σκεφτομουν... Γιατι αυτην την στιγμη το αμαξι σου τι πιανει? (προς θεου δεν σνομπαρω, καταλαβαινεις πως το λεω) Το αμαξι σου ειναι ''καινουριο'' ...Εχεις βαλει τοσα πραγματα! Λεφτα που δεν προκειται να παρεις αμα θελησεις να το πουλησεις! Και μιλαμε να το πουλησεις όχι να το βαλεις απλα αγγελια! Δυστυχως τα καλα αυτοκινητα δεν τα πληρωνονται...ειναι κανονας αυτος! Τελος! απλα φευγουν πιο γρηγορα
Z4 DCT (04-10-10)
Κοιταξε...ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα το κανω...αυτο (το ποσο καινουργιο θα ειναι το μοτερ)ειναι ενα προβλημα που θα το λυσω οταν ερθει εκεινη η ωρα (και να εισαι βεβαιος οτι θα το λυσω).
Τωρα με απασχολει το τι θελει για να γινει και με τι τροπο, σε αρχικο σταδιο ενημερωσης...![]()
Αυτο το παραμυθι με τις μετατροπες αρχιζει να με ενοχλει...Οσοι δεν εχουν αναλογη εμπειρια καλο ειναι να μη πεταγονται σαν ξερολες...
katsaraios (05-10-10), Nick bmwlover (05-10-10), Z4 DCT (05-10-10)
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τις μετατροπες.Εμενα η αποψη μου για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως δεν αξιζει να γινει μετατροπη σε 335.Γενικοτερα δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ των μετατροπων ασχετως με το οτι εγω δεν θα επαιρνα ποτε τετοιο αυτοκινητο.
Παμε τωρα και ον τοπικ, ρε Γιαννη το μοτερ δεν θα παρεις χαρτια οτι το αγορασες?Ποσο θα κανει ενα μοτερ 335?Δεν θα κανει τουλ 7-8 χιλιαρικα(και πολυ λιγα λεω για καινουριο μοτερ μαζι με ολα τα πραγματα που χρειαζονται για να γινει ολοσωστη μετατροπη).Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ολα θα σου κοστισουν πανω απο 10 χιλιαρικα και για αυτα τα λεφτα θελεις τιμολογια αγορας για να εισαι εξασφαλισμενος.Και μετα δεν θα το δηλωσεις?Αρα το τεκμηριο του 335 θα το χεις.Η διαφορα λοιπον ειναι για κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα.Για σκεψου το...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 05-10-10 στις 00:22
Γιαννη για να ψωνισεις ενα σωστο μοτερ απο Γερμανια-αντιπροσωπεια μην περιμενεις κανενα κολπακι στα τιμολογια.Ομοιως και για τα υπολοιπα πραγματα.Και απο τη στιγμη που το τιμολογιο θα ειναι σωστο θα εχεις και την αναλογη εγγυηση.
Z4 DCT (05-10-10)