Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 103

Θέμα: ΑΠΟ 320 ΣΕ 335!!

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πχ αν ειχα 46αρι και ηθελα 3λιτρο θα επειρνα απο καποιον που ξερω οτι εχει στην αποθηκη του ολοκαινοργια.....η και 5000χλμ μεσα απο την bmw Γερμανιας με χαρτια....
    Δηλ μονό από χαρτιά από την bmw Γερμανίας θα καταλάβεις ότι είναι 5000χλμ κ είναι κάλο το μοτέρ?Κ αν σου στείλουν άλλο μοτέρ κ άλλα χαρτιά?

Προεπιλογή

Θα μου πεις παει η μεταπωληση στο δικο μου.....ειναι ενα θεμα και αυτο.....
    Ειναι το τελευταιο που θα σκεφτομουν... Γιατι αυτην την στιγμη το αμαξι σου τι πιανει? (προς θεου δεν σνομπαρω, καταλαβαινεις πως το λεω) Το αμαξι σου ειναι ''καινουριο'' ...Εχεις βαλει τοσα πραγματα! Λεφτα που δεν προκειται να παρεις αμα θελησεις να το πουλησεις! Και μιλαμε να το πουλησεις όχι να το βαλεις απλα αγγελια! Δυστυχως τα καλα αυτοκινητα δεν τα πληρωνονται...ειναι κανονας αυτος! Τελος! απλα φευγουν πιο γρηγορα

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Z4 DCT (04-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλ μονό από χαρτιά από την bmw Γερμανίας θα καταλάβεις ότι είναι 5000χλμ κ είναι κάλο το μοτέρ?Κ αν σου στείλουν άλλο μοτέρ κ άλλα χαρτιά?
    Κοιταξε...ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα το κανω...αυτο (το ποσο καινουργιο θα ειναι το μοτερ)ειναι ενα προβλημα που θα το λυσω οταν ερθει εκεινη η ωρα (και να εισαι βεβαιος οτι θα το λυσω).
    Τωρα με απασχολει το τι θελει για να γινει και με τι τροπο, σε αρχικο σταδιο ενημερωσης...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Αυτο το παραμυθι με τις μετατροπες αρχιζει να με ενοχλει...Οσοι δεν εχουν αναλογη εμπειρια καλο ειναι να μη πεταγονται σαν ξερολες...

6. The Following 3 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

katsaraios (05-10-10), Nick bmwlover (05-10-10), Z4 DCT (05-10-10)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κοιταξε...ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα το κανω...αυτο (το ποσο καινουργιο θα ειναι το μοτερ)ειναι ενα προβλημα που θα το λυσω οταν ερθει εκεινη η ωρα (και να εισαι βεβαιος οτι θα το λυσω).
    Τωρα με απασχολει το τι θελει για να γινει και με τι τροπο, σε αρχικο σταδιο ενημερωσης...
    Να φέρεις ένα 335 ολόκληρο για ανταλλακτικά από Γερμανία δεν νομίζω υπάρχει άλλος φτηνότερος τρόπος. Το να δεις τα πραγματικά του χλμ δε το βλέπω ότι θα τα καταφέρεις

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να φέρεις ένα 335 ολόκληρο για ανταλλακτικά από Γερμανία δεν νομίζω υπάρχει άλλος φτηνότερος τρόπος. Το να δεις τα πραγματικά του χλμ δε το βλέπω ότι θα τα καταφέρεις
    Ειναι μερικοι ανθρωποι που δεν θα διακνδυνευαν τη φημη τους στην αγορα.......και φερνουν καλα πραγματα, τα πληρωνεις κατι τις παραπανω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τις μετατροπες.Εμενα η αποψη μου για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως δεν αξιζει να γινει μετατροπη σε 335.Γενικοτερα δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ των μετατροπων ασχετως με το οτι εγω δεν θα επαιρνα ποτε τετοιο αυτοκινητο.
    Παμε τωρα και ον τοπικ, ρε Γιαννη το μοτερ δεν θα παρεις χαρτια οτι το αγορασες?Ποσο θα κανει ενα μοτερ 335?Δεν θα κανει τουλ 7-8 χιλιαρικα(και πολυ λιγα λεω για καινουριο μοτερ μαζι με ολα τα πραγματα που χρειαζονται για να γινει ολοσωστη μετατροπη).Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ολα θα σου κοστισουν πανω απο 10 χιλιαρικα και για αυτα τα λεφτα θελεις τιμολογια αγορας για να εισαι εξασφαλισμενος.Και μετα δεν θα το δηλωσεις?Αρα το τεκμηριο του 335 θα το χεις.Η διαφορα λοιπον ειναι για κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα.Για σκεψου το...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τις μετατροπες.Εμενα η αποψη μου για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως δεν αξιζει να γινει μετατροπη σε 335.Γενικοτερα δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ των μετατροπων ασχετως με το οτι εγω δεν θα επαιρνα ποτε τετοιο αυτοκινητο.Δλδ ρε Γιαννη το μοτερ δεν θα παρεις χαρτια οτι το αγορασες?Ποσο θα κανει ενα μοτερ 335?Δεν θα κανει τουλ 7-8 χιλιαρικα(και πολυ λιγα λεω για καινουριο μοτερ μαζι με ολα τα πραγματα που χρειαζονται για να γινει ολοσωστη μετατροπη).Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ολα θα σου κοστισουν πανω απο 10 χιλιαρικα και για αυτα τα λεφτα θελεις τιμολογια αγορας για να εισαι εξασφαλισμενος.Και μετα δεν θα το δηλωσεις?Αρα το τεκμηριο του 335 θα το χεις.Η διαφορα λοιπον ειναι για κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα.Για σκεψου το...
    Δεν ειναι ετσι Μητσο.....με τα τιμολογια ξερεις πως γινεται......και οσο για εξασφαλιση σε μετατροπη περα απο την αξιοπιστια και την θεληση να διατηρηση την φημη του ο καθε μετατροπεας- πωλητης......δεν υπαρχει αλλος .....αποψη μου....

Παλι ξεφυγαμε απο το θεμα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 05-10-10 στις 00:22

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιαννη για να ψωνισεις ενα σωστο μοτερ απο Γερμανια-αντιπροσωπεια μην περιμενεις κανενα κολπακι στα τιμολογια.Ομοιως και για τα υπολοιπα πραγματα.Και απο τη στιγμη που το τιμολογιο θα ειναι σωστο θα εχεις και την αναλογη εγγυηση.

12. The Following User Says Thank You to mitsos_chania For This Useful Post:

Z4 DCT (05-10-10)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τις μετατροπες.Εμενα η αποψη μου για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως δεν αξιζει να γινει μετατροπη σε 335.Γενικοτερα δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ των μετατροπων ασχετως με το οτι εγω δεν θα επαιρνα ποτε τετοιο αυτοκινητο.
    Παμε τωρα και ον τοπικ, ρε Γιαννη το μοτερ δεν θα παρεις χαρτια οτι το αγορασες?Ποσο θα κανει ενα μοτερ 335?Δεν θα κανει τουλ 7-8 χιλιαρικα(και πολυ λιγα λεω για καινουριο μοτερ μαζι με ολα τα πραγματα που χρειαζονται για να γινει ολοσωστη μετατροπη).Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ολα θα σου κοστισουν πανω απο 10 χιλιαρικα και για αυτα τα λεφτα θελεις τιμολογια αγορας για να εισαι εξασφαλισμενος.Και μετα δεν θα το δηλωσεις?Αρα το τεκμηριο του 335 θα το χεις.Η διαφορα λοιπον ειναι για κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα.Για σκεψου το...
    Ρε Μητσο ποτε προλαβες και εκανες ερευνα αγορας???

Δηλαδη μεσα σε 10 λεπτα βρηκες ποσο θα πουλησει το 320, ποσο θα αγορασει το 335 , ποσο θα κοστισει η μετατροπη και ποση η διαφορα......

Ωραιοοοοος!!!

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP