Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: ΑΠΟ 320 ΣΕ 335!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Ξερω οτι δεν το προτιμας αλλα εγω την γνωμη μου θα σου πω.Θα σε χαλαγε με 35-40000 ευρω να παρεις ενα ωραιοτατο 335 με λιγα χιλιομετρακια και να μην "χαλασεις" το αμαξι σου με τετοιου ειδους "δυσκολες" μετατροπες? Κερδισμενος θα εισαι απο πλευρας χρηματων και θα οδηγας ΓΝΗΣΙΟ 335 και κυριως θα εχεις το μυαλο σου ησυχο απο τυχων δυσλειτουργιες κτλ.

2. The Following User Says Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

GM6 (05-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξερω οτι δεν το προτιμας αλλα εγω την γνωμη μου θα σου πω.Θα σε χαλαγε με 35-40000 ευρω να παρεις ενα ωραιοτατο 335 με λιγα χιλιομετρακια και να μην "χαλασεις" το αμαξι σου με τετοιου ειδους "δυσκολες" μετατροπες? Κερδισμενος θα εισαι απο πλευρας χρηματων και θα οδηγας ΓΝΗΣΙΟ 335 και κυριως θα εχεις το μυαλο σου ησυχο απο τυχων δυσλειτουργιες κτλ.
    Ολη αυτη η συζητηση καπου θα καταληξει, απλα ολα τα 35αρι με αυτα τα λεφτα που λες....ειναι και με πολλα χλμ στην πλατη, και σε τουρμπο αμαξι τα χλμ κατα την γνωμη μου ειναι μειον.....δεν παιρνει καποιος τουρμπο αμαξι για να το παει σιγα.....
    Θα μου πεις παει η μεταπωληση στο δικο μου.....ειναι ενα θεμα και αυτο.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μου πεις παει η μεταπωληση στο δικο μου.....ειναι ενα θεμα και αυτο.....
    Ειναι το τελευταιο που θα σκεφτομουν... Γιατι αυτην την στιγμη το αμαξι σου τι πιανει? (προς θεου δεν σνομπαρω, καταλαβαινεις πως το λεω) Το αμαξι σου ειναι ''καινουριο'' ...Εχεις βαλει τοσα πραγματα! Λεφτα που δεν προκειται να παρεις αμα θελησεις να το πουλησεις! Και μιλαμε να το πουλησεις όχι να το βαλεις απλα αγγελια! Δυστυχως τα καλα αυτοκινητα δεν τα πληρωνονται...ειναι κανονας αυτος! Τελος! απλα φευγουν πιο γρηγορα

5. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Z4 DCT (04-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP