καλο και χρησιμο,
σημερα κουβεντιαζα με τον Νινο χ3 αν ξερετε καποιο προγραμμα που μπορουμε να προσθεσουμε υποτιτλους πανω στις ομιλιες σε βιντεκι του youtube.
καλο και χρησιμο,
σημερα κουβεντιαζα με τον Νινο χ3 αν ξερετε καποιο προγραμμα που μπορουμε να προσθεσουμε υποτιτλους πανω στις ομιλιες σε βιντεκι του youtube.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
παρεπιμπτοντως, το videoget το χρησιμοποιω ακομα για μετατροπες (convert) απο διαφορες μορφες σε αλλες (.flv se .avi se .mp3 σε οτι θες σχεδον).
katsaraie, ητανε παλια ενα (ελληνικο) προγραμμα που ητανε για ενσωματωνει .srt σε .avi (katebasmenew tainies).
μπορει να το ξεθαψω , καπου πρεπει να το'χω , δεν θυμαμαι ακριβως.
παντως σε πολλα players παιζουν τα αρχεια (ταινιες) . βαζεις το .srt μαζι με το .avi σε ενα φακελλο, με το ιδιο ακριβως ονομα, μονο την καταληξη διαφορετικη (.avi kai .srt).
Φανταζομαι το ιδιο μπορει να δουλεψει με οτι αλλο .avi, αλλα για καποιον αρχαριο σαν εμενα, θελει δουλεια πολλη. Να κανω εντιτ υποτιτλους ετοιμους, ενταξει, αλλα να "χρονιστουνε" απο την αρχη, δυσκολο..
Δεν ξερω αν βγαινει νοημα, σορρυ βιαζομαι λιγο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 02-10-10 στις 22:32
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
εγω που εχω χρησιμοποιω χρονια το vdownloader δεν εχω προβλημα, το κατεβαζεις σε οτι μορφη θες η κατεβαζεις μονο τον ηχο αν θες![]()
nikos1400 (02-10-10)
avisub λεγοτανε, το βρηκα παλι.
https://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.php
δεν το ειχα πολυ-χρησιμοποιησει, αλλα λογικα αν το'χεις το βιντεο σε .avi, του προσθετεις τους υποτιτλους, και μετα το ανεβαζεις.
αν δεν ειναι ηδη σε avi, το μετατρεπεις πρωτα σε avi με καποιο converter, και μετα κανεις δουλεια.
edit: τωρα που το ξανασκεφτομαι, αυτο το προγραμμα κανει μονο αφου εχεις ηδη ετοιμο το αρχειο των υποτιτλων...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 02-10-10 στις 22:46
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
katsaraios (02-10-10)