Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: Καινουργιες πινακιδες...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εισαι για ενα καφεδακι και αναλυση τις κοντρας????

ΥΓ. αν πατε απο αταση τον ηπιες μπουζι....
    Κοιτα, σοβαρα τωρα. Αν δεν εχω γκριπ, απο σταση θα μου αλλαξει τα φωτα. Αν εχει καλη ασφαλτο δεν το φοβαμαι καθολου. Αντιθετως φοβαμαι πολυ περισσοτερο ενα ρεπριζατο ανοιγμα απο τις 2500 με την ιδια σχεση. Στις χαμηλομεσαιες θα εχει διχως αλλο πλεονεκτημα. Ειναι πιο πολλα κυβικα και το μοτερ του ειναι εγγλεζακι, ετσι? Και δεν το λεω αρνητικα αυτο. Μεχρι να φουσκωσω τη σχεση με την οποια θα ξεκινησουμε, θα μου κανει διαφορα. Ψηλα ομως ξερω να στριγγλιζω καλα... Αρα, καλο γκριπ, σταση και σκισιμο. Θα τις κρατησω ολες μεχρι τις 7000. Ολα θα κριθουν οταν κουμπωσουν οι τριτες.

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα, σοβαρα τωρα. Αν δεν εχω γκριπ, απο σταση θα μου αλλαξει τα φωτα. Αν εχει καλη ασφαλτο δεν το φοβαμαι καθολου. Αντιθετως φοβαμαι πολυ περισσοτερο ενα ρεπριζατο ανοιγμα απο τις 2500 με την ιδια σχεση. Στις χαμηλομεσαιες θα εχει διχως αλλο πλεονεκτημα. Ειναι πιο πολλα κυβικα και το μοτερ του ειναι εγγλεζακι, ετσι? Και δεν το λεω αρνητικα αυτο. Μεχρι να φουσκωσω τη σχεση με την οποια θα ξεκινησουμε, θα μου κανει διαφορα. Ψηλα ομως ξερω να στριγγλιζω καλα... Αρα, καλο γκριπ, σταση και σκισιμο. Θα τις κρατησω ολες μεχρι τις 7000. Ολα θα κριθουν οταν κουμπωσουν οι τριτες.
    αμαν αυτη η τριτη σου ρε παιδακι μου κοβει ποπουδακια....
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP