-
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!
Ειχα σκεφτει να το κανω εξωτερικα Μ3 οπως γνωριζετε γιατι το φουσκωτο ειναι το ονειρο μου..! Ειχα καποιες σκεψεις γιαυτο ομως γιατι δεν ηθελα να το κανω τροπετο με κοψιμο φτερων και πατωματος για να κουμπωσουν πανω οι λαμαρινες.Οποτε μετα απο ψαξιμο και ωριμη σκεψη αποφασισα να μην το κανω look Μ3,με τα λεφτα αυτα θα μπορω ανετα να βαλω ενα δυνατο μοτερ..
Μετα σκεφτηκα, πως θα μπορουσα να βαλω τον S54 Μ3 στο κουπε μου με 2μπουκο πισω, με ενα απλο M-pack εξωτερικα..χωρις φρου φρου και αρωματα..σπαρτιατικο.
Ρωτησα απο εδω,ρωτησα απο κει, εψαξα στο internet, και αυτη η μετατροπη απαιτει παλι το κοψιμο του πατωματος, προκειμενου να δουλεψει 100% ο κινητηρας...! Οσους ρωτησα, μου ειπαν οτι ο συγκεκριμενος κινητηρας ΔΕΝ δουλευει σωστα με ενα απλο 2μπουκο πισω θελει το καζανι του Μ3...ακομα και στο internet που εψαξα,οτι κουπε μετατροπη σε Μ3 βρηκα,(χωρις φουσκωματα απαραιτητα)ολα ειχαν κοψει πατωμα για εξατμιση.
Μετα λεω,αμα ειναι να το δωσω,να παρω ετοιμο Μ3...το σκεφτηκα..το ξανασκεφτηκα, μου ηταν δυσκολο να δωσω ενα ατρακαριστο-καλοδιατηρημενο-full extra-με καινουργια πραγματα πανω 318,και να παρω ενα Μ3,που θα ειναι σιγουρα πιεσμενο και δεν ξερω και εγω τι αλλο...+ τα 1000ευρω για σημα + την εφορια για τοσα κυβικα...
Οποτε η τελευταια λυση (που εκει κατεληξα μετα απο πολλη σκεψη παντα) ειναι να κρατησω το 318, να το κανω 330,και να του βαλω κομπρεσσορα οπως εχουν κανει οι περισσοτεροι εδω μεσα(Βασιληηηη θελω βολτααα
)..τωρα ειδικα που εχουν πεσει οι τιμες των 3λιτρων..
Ξερω με ολα αυτα σας ζαλησα, αλλα το σκεφτηκα παρα πολυ καλα με τη σειρα ετσι οπως σας τα λεω για να φτασω στην τελικη αποφαση..
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP