Σελίδα 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 128

Θέμα: Ε46Ci μετατροπή σε Look M3 E46

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

το μπροστα φαρδυτερο μετατροχιο δημιουργηται απο τα ακρομπαρα που ειναι πιο μακρια και απο τα τοπ μαουντ και οχι τοσο απο το ψαλιδι!!

Rides
    3

Προεπιλογή

Στο φίλο που το ξεκίνησε το προτζεκτ του εύχομαι να δει το αυτοκίνητό του έτσι όπως το φανταζόταν πάντα.Πραγματικά χρειάζονται πολλά πράγματα αλλαγή και αρκετά χρήματα για να μοιάζει με Μ3 το αμάξι στο τέλος.

Εγώ την έχω ξανά πεί την άποψή μου...Πραγματικά προτιμώ να βάλω Μ3 μοτερ πάνω και δε πα να γράφει πίσω 316 και να φοράει και ζάντα με τάσι που λέει ο λόγος (μόνο η εκπληψη και η πίκρα που θα κερνάει ένα τέτοιο αμάξι σε αποζημιώνει για τα λεφτά που έχεις δώσει)...Παρά να έχω ένα "Μ3" με 105 άλογα (και να δίνω την χαρά σε κάθε κομπλεξικό να λέει πως περνάει απο πάνω τα Μ3)
    Ο καθένας κάνει τις επιλογές του η δικιά μου επιλογή θα κινούταν στο παραπάνω σκεπτικό δυνατό μοτέρ σε αυτοκίνητο που δε προδιαθέτει τον άλλο χααχαχχα

3. The Following 6 Users Say Thank You to Libanner For This Useful Post:

BILL007 (07-06-10), georggge46 (07-06-10), mormon (07-06-10), Thomelef (07-06-10), Vassilis ///M (11-08-16), ΔημήτρηςΜ3 (07-06-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο φίλο που το ξεκίνησε το προτζεκτ του εύχομαι να δει το αυτοκίνητό του έτσι όπως το φανταζόταν πάντα.Πραγματικά χρειάζονται πολλά πράγματα αλλαγή και αρκετά χρήματα για να μοιάζει με Μ3 το αμάξι στο τέλος.

Εγώ την έχω ξανά πεί την άποψή μου...Πραγματικά προτιμώ να βάλω Μ3 μοτερ πάνω και δε πα να γράφει πίσω 316 και να φοράει και ζάντα με τάσι που λέει ο λόγος (μόνο η εκπληψη και η πίκρα που θα κερνάει ένα τέτοιο αμάξι σε αποζημιώνει για τα λεφτά που έχεις δώσει)...Παρά να έχω ένα "Μ3" με 105 άλογα (και να δίνω την χαρά σε κάθε κομπλεξικό να λέει πως περνάει απο πάνω τα Μ3)
    Ο καθένας κάνει τις επιλογές του η δικιά μου επιλογή θα κινούταν στο παραπάνω σκεπτικό δυνατό μοτέρ σε αυτοκίνητο που δε προδιαθέτει τον άλλο χααχαχχα
    Σωστος !!!
    bbs rules ....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο δικό σου αμάξι έχεις βελτιώσει κάτι;
    οτιδήποτε...
    Πανο,βασικα ναι,αλλα ποτε στην κατηγορια "εμφανισης".
    Το θεωρω χασιμο χρονου και χρηματων καθως
    και γενικα νοοτροπια που μου ειναι τελειως ακαταληπτη.
    Το θεμα κατ ουσιαν ειναι να ναι καλα στημενο τ αμαξι,
    να μην βγαζει ζημιες και να το ευχαριστιεσαι οποτε μπορεις/θες!
    Τωρα,το να ριξω σε αμαξι 3000¤ για να φαινεται εμφανισιακα
    σαν κατι αλλο,το οποιο εχει φυσικα πολλαπλασιο κοστος,
    το θεωρω ματαιοδοξο και κενο τελειως.
    Γενικα,να το πω απλα: Δεν ημουν/ειμαι ποτε του φαινεσθαι!
    Φυσικα,κατανοω οτι ο φιλος ονειρευεται εστω να το βλεπει σαν Μ3,
    αλλα κι ο ιδιος θα ξερει οτι ουτε ειναι.ουτε ποτε θα ειναι Μ BMW.
    Καλη συνεχεια ευχομαι στο project.
    Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις και μονο.
    Ν.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Fad3In For This Useful Post:

BILL007 (07-06-10), tmilatos (07-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ευχομαι καλη συνεχεια στο προτζεκτ.ο καλυτερος συνδιασμος ειναι δυναμη με εμφανιση.αλλα στην προκειμενη περιπτωση το ε46 ειναι ενα αμαξωμα που μεταμορφωνεται κυριολεκτικα με τα εξτρα του Μ3.αν δεν ηταν τοσο δαπανηρο για το ε46 θα το ειχαν κανει οι περισσοτεροι.μην ξεχνατε οτι στα ε36 περισσοτερα ηταν τα λουκ Μ3 παρα τα απλα.το αθλητικο στυλ του Μ3ε46 μου αρεσει παρα πολυ και θα το εκανα μονο για να το χαζευω(μονο το το σημα //Μ δεν θα εβαζα).δεν με νοιαζει να με περνουσαν ολοι.ακομα και τα κανονικα Μ3 αρκετα αυτοκινητα τα περνανε(μην βαρατε) οποτε περι ορεξεως.ετσι και αλλιως οταν πληρωνουμε η δικη μας τσεπη τον πρωτο εχουν τα δικα μας θελω και μετα των αλλων.προχωρα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 07-06-10 στις 13:53

8. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

Akis 330Ci (07-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Fad3In Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο,βασικα ναι,αλλα ποτε στην κατηγορια "εμφανισης".
    Το θεωρω χασιμο χρονου και χρηματων καθως
    και γενικα νοοτροπια που μου ειναι τελειως ακαταληπτη.
    Το θεμα κατ ουσιαν ειναι να ναι καλα στημενο τ αμαξι,
    να μην βγαζει ζημιες και να το ευχαριστιεσαι οποτε μπορεις/θες!
    Τωρα,το να ριξω σε αμαξι 3000¤ για να φαινεται εμφανισιακα
    σαν κατι αλλο,το οποιο εχει φυσικα πολλαπλασιο κοστος,
    το θεωρω ματαιοδοξο και κενο τελειως.
    Γενικα,να το πω απλα: Δεν ημουν/ειμαι ποτε του φαινεσθαι!
    Φυσικα,κατανοω οτι ο φιλος ονειρευεται εστω να το βλεπει σαν Μ3,
    αλλα κι ο ιδιος θα ξερει οτι ουτε ειναι.ουτε ποτε θα ειναι Μ BMW.
    Καλη συνεχεια ευχομαι στο project.
    Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις και μονο.
    Ν.
    για άλλους θεωρείται παράλογο να βάλεις έστω και ένα φίλτρο αέρος..."το θεωρούν ματαιόδοξο και κενό τελείως".

θα μείνω στις bold φράσεις σου οι οποίες είναι διαφορετικές σε "υφή" από το προηγούμενο ποστ σου
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mormon Εμφάνιση μηνυμάτων
    πες οτι δεν τα αλλαζει ολα αυτα και κραταει τα δικα του το παλικαρι με αποστατες!
    οταν τελειωσει με το καλο το project του θα εχει ενα Μ3 με φρενα απο 318.
    επισης οι εξατμισεις αφου δεν θα βαλει πατωμα και κατ'επεκταση καζανι απο Μ3 δεν θα δουλευουν και οι 4 αποληξεις!
    Φιλε θα δουλευουν και οι 4 κανονικοτατα.

Καταλαβαινω απολυτα πως μιλας και τι εννοεις. Φιλε μου εν μερει συμφωνω και εγω σαυτα που λες, αλλα αυτο το καιρο προτημω να κανω το 318ci μου Μ3 εξωτερικα και να καθομαι να το χαζευω! Το κανω μονο και μονο για μενα. δεν το κανω για να κανω κοντρες στα φαναρια με το καθε κουβα που μου κολλαγε, μου κολλαει, και ΘΑ μου κολλαει σε λιγο καιρο ακομα περισσοτερο, ξερω ηδη τις 'σχεδον ψοφιες' δυνατοτητες του αυτοκινητου, και δεν γουσταρω να δινω την χαρα στον καθε π@π@ρα οτι πατησε μια BMW, και δεν ανοιγω με κανενα απο φαναρι σε φαναρι..Προτημω να βολταρω με το αμαξι μου χαλαρα,και σε καμια εθνικη να το παταω καμια 200αρα..
    Εχω οδηγησει γρηγορα BMW και το ονειρο μου καποια στιγμη ενας δυνατος εξακυλινδρος-εξαπεταλουδος κατω απτο καπω..αλλα ΟΧΙ για τωρα..!
    Αποτι βλεπετε ολοι σε λιγο καιρο η βενζινη θα παει 2 ευρω, οποτε για μενα δεν θα ειναι τοσο μεγαλο το πληγμα μιας και το αυτοκινητο τωρα δεν καιει σχεδον τιποτα! Εξαλου, και να επαιρνα μια Μ3, που θα την ευχαριστιομουν, στους υπεροχους-πανεμορφους-ολοισιους δρομους της Αθηνας,που τους τελευταιους μηνες ειναι γεματοι μπλοκα??!
    Παντα μιλαω χωρις παρεξηγηση, και αυτος ειναι ο τροπος που σκεφτομαι το συγκεκριμενο project. Eξαλου, περι ορεξεως κολοκυθοσπανακοτυρολουκαν ικοπιτα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευχομαι καλη συνεχεια στο προτζεκτ.ο καλυτερος συνδιασμος ειναι δυναμη με εμφανιση.αλλα στην προκειμενη περιπτωση το ε46 ειναι ενα αμαξωμα που μεταμορφωνεται κυριολεκτικα με τα εξτρα του Μ3.αν δεν ηταν τοσο δαπανηρο για το ε46 θα το ειχαν κανει οι περισσοτεροι.μην ξεχνατε οτι στα ε36 περισσοτερα ηταν τα λουκ Μ3 παρα τα απλα.το αθλητικο στυλ του Μ3ε46 μου αρεσει παρα πολυ και θα το εκανα μονο για να το χαζευω(μονο το το σημα //Μ δεν θα εβαζα).δεν με νοιαζει να με περνουσαν ολοι.ακομα και τα κανονικα Μ3 αρκετα αυτοκινητα τα περνανε(μην βαρατε) οποτε περι ορεξεως.ετσι και αλλιως οταν πληρωνουμε η δικη μας τσεπη τον πρωτο εχουν τα δικα μας θελω και μετα των αλλων.προχωρα
    +1

Rides
    3

Προεπιλογή

επισης οι εξατμισεις αφου δεν θα βαλει πατωμα και κατ'επεκταση καζανι απο Μ3 δεν θα δουλευουν και οι 4 αποληξεις!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε θα δουλευουν και οι 4 κανονικοτατα.
    Θα είναι κάτι σαν αυτό στην φωτογραφία περι ορέξεως όπως είπε και ο φίλος...
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα είναι κάτι σαν αυτό στην φωτογραφία περι ορέξεως όπως είπε και ο φίλος...
    Ναι, με την διαφορα οτι ο σωληνας της εξατμισης θα περασει μεσα απτον προφυλακτηρα και οχι πισω απτην ρεζερβα, για να μην κανει τοση διαδρομη,αφου οι 2 διπλες αποληξεις της εξατμισης ειναι κοντα μεταξυ τους...
    (Δες φωτο)

Θα κατσουν ομορφα οπως του μαμισιου...

Rides
    0

Προεπιλογή

το μπροστα φαρδυτερο μετατροχιο δημιουργηται απο τα ακρομπαρα που ειναι πιο μακρια και απο τα τοπ μαουντ και οχι τοσο απο το ψαλιδι!!
    Εισαι εντελως λαθος
    Τα ακρομπαρα ειναι ρυθμιζομενα μην μπερδευεσαι
    Τα τοπ μαουντ αλαζουν την γεωμετρια (καστερ, καμπερ) δεν παιζουν κανενα ρολο στο μετατροχιο.
    Μονο τα ψαλιδια αλαζουν το μετατροχιο

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP