Εψαξα και βρήκα :
έτος 2000 : τέλη κυκλ. για το Ε21 318ι (που είχα τότε) 45000δρχ η 132ε.
2006 : Ε46 316ι 168ε
2010 202ε
2011 240ε
Προσωπικά δεν έχει ανεβεί ο μισθός μου (και τα τελευταία χρόνια η σύνταξη μου) ανόλογα, όπως πιστεύω και το εισόδημα των περισσοτέρων εδώ μέσα.
Ανοιξε νέο ποστ ο Βασίλης για κατάθεση πινακίδων και δικαιολογώ την αγανάκτηση του όπως και άλλων συμφορουμιτών.
Αυτή η κίνηση διαμαρτυρίας που προτίθενται να κάνουν ορισμένοι μας, μακάρι να είχε απήχηση και στα ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας. Αλλά φεύ!
Είμαστε παιδιά, παθητικοί μοιρολάτρες και ωχαδελφιστές.
Θα μπορούσε να υπήρχαν 1, 2, 10 σύλλογοι αυτοκινητηστών, όπως υπάρχουν σε πολλά κράτη, να ξεσηκώνουν τον κόσμο γοα άμεσες αντιδράσεις σε κάθε είδους χαράτσι που μας επιβάλλουν κάθε τόσο η μας εμπαίζουν με τις υποσχέσεις τους.
Για φαντασθήτε 2000-3000 αυτοκίνητα παρατημένα σε κομβικές αρτηρίες για ένα διωρο-τρίωρο σε μεγάλες πόλεις της χώρας μας, ένα πρωινό η και 2ο και 3ο.
Ναι χρειάζεται κόπος, οργάνωση, καθυστέρηση η χάσιμο της δουλειάς, όλα αυτά τα καταλαβαίνω και είναι σοβαρά.
Από την άλλη όμως τι θα γίνει? που θα μας οδηγήσουν οι πεφωτισμένοι ηγέτες μας?
Και για να ευθυμίσουμε λίγο, θυμάμαο τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου (μια ζωή στην βιοπάλη), που έλεγε "Αν δεν βρέξεις κ@λο, ψάρι σεν τρώς".
Τώρα εδώ που τα λέμε μπορεί και να τον βρέξεις αλλά ψάρι πάλι να μη φάς.
Αρκεί όμως η προσπάθεια, ο αγώνας.

Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Απάντηση με παράθεση