εαν με παει 142 στις 800 στρ +132 στις 2500στρ/λεπτ τοτε εχουμε 274 ειμαι στη κλιμακα με 3 ευρω το γραμμαριο..Συνεπως 274 επι 3 = 822 ευρω .
Με τις Υγειες μας!!
εαν με παει 142 στις 800 στρ +132 στις 2500στρ/λεπτ τοτε εχουμε 274 ειμαι στη κλιμακα με 3 ευρω το γραμμαριο..Συνεπως 274 επι 3 = 822 ευρω .
Με τις Υγειες μας!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Αυτό πάντως κι αν είναι πρόοδος!
Η Ελλάδα, η πρώτη χώρα που παρέβη το πρωτόκολλο του Κυότο, η μόνη χώρα που δεν έχει σταθερό φορέα ο οποίος να υπολογίζει τις εκπομπές αεριών του θερμοκηπίου, η χώρα των Χ.Υ.Τ.Α. και των παράνομων χωματερών, του εξασθενούς χρωμίου και των διοξινών, του νέφους, των βόθρων, των βιολογικών καθαρισμών που μόνο για τα μάτια του κόσμου κάνουν, η χώρα της λυμματολάσπης, της γόπας και της πλαστικής σακκούλας supermarket, η χώρα των καμμένων δασών, των θαλασσών με κολοβακτηρίδια και των πεζοδρομίων με σκυλόσκατα, η χώρα όπου οι σκουπιδιάρηδες απεργούν πιο συχνά απ' όσο δουλεύουν και όπου η ανακύκλωση γίνεται από τους γύφτους και τους παλιατζήδες, αυτή η χώρα λοιπόν αποφάσισε να βάλει τέλη βάσει... εκπομπών CO2.
Μονάχα όμως για τα καινούργια αυτοκίνητα. Αυτά που θα πωληθούν από 1/1/11 (ορίστε και το καρέ). Και να είστε σίγουροι ότι παρά τη φτώχεια και την ανεργία, θα πέσουν όλοι στις αντιπροσωπείες όπως οι μύγες στα σκατά.
Τελικά τρία τινα συμβαίνουν:
1. Ζούμε μια Οργουελική πραγματικότητα.
2. Είμαι σε κώμα και ζω έναν τραγελαφικό εφιάλτη. Παρακαλώ ας τραβήξει κάποιος την πρίζα γιατί συμβάλλω στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.
3. Έπρεπε να είχα πάρει το μπλε χάπι αντί για το κόκκινο.