Σελίδα 6 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 168

Θέμα: Καταθετω πινακιδες!!!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλα τα λετε αλλα αδυνατο να πιστεψω οτι θα το κανετε πραξη . . .

Μια φορα τον χρονο ειναι και το ξερουμε ολοι . . .

Υπαρχουν και αλλες λυσεις . . .

Κοψτε το καπνισμα και καλο σε αυτους που ειναι καπνιστες στην τσεπη τους και στην

υγεια τους. . .

3 ευρω το ενα πακετο Χ 365 μερες μας κανει 1095 ευρω - 600 ευρω που θελω εγω

μου μενουν και 495 ευρω(βεβαια εγω δεν καπιζω απλα σκεφτηκα κατι απλο) . . .

Δειτε το αλλιως αργα η γρηγορα θα τα δωσουμε τι Δεκεμβριο τι Ιουνιο ; ; ;

2. The Following 4 Users Say Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

alexm (29-09-10), katsaraios (29-09-10), PANOS-E60 (29-09-10), VanVIC (08-10-10)

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα τα λετε αλλα αδυνατο να πιστεψω οτι θα το κανετε πραξη . . .

Μια φορα τον χρονο ειναι και το ξερουμε ολοι . . .

Υπαρχουν και αλλες λυσεις . . .

Κοψτε το καπνισμα και καλο σε αυτους που ειναι καπνιστες στην τσεπη τους και στην

υγεια τους. . .

3 ευρω το ενα πακετο Χ 365 μερες μας κανει 1095 ευρω - 600 ευρω που θελω εγω

μου μενουν και 495 ευρω(βεβαια εγω δεν καπιζω απλα σκεφτηκα κατι απλο) . . .

Δειτε το αλλιως αργα η γρηγορα θα τα δωσουμε τι Δεκεμβριο τι Ιουνιο ; ; ;

4. The Following User Says Thank You to yodas For This Useful Post:

Christos 330 (29-09-10)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μολις πληροφορηθηκα τηλ/κως απο τον αδερφο μου (κατοχο RAV4)κ μελος σε αναλογο φορουμ τους , οτι θα συγκεντρωσουν ποσο για δικηγορο να μηνυσει το κρατος γι αυτα τα ποσα που μας υποχρεωνουν να καταβαλλουν οι πριν 1/1/2011 κ οι μετα...

ειναι παραλογο καποιος που χει αγορασει ενα αυτοκινητο προ 01/01 εστω κ για μια μερα να πληρωνει διαφορετικα τελη απο εναν που το πηρε μετα!

ο αλλος λογος ειανι οτι ειναι παραλογο να πληρωνει τα ιδια τελη ενας που κανει 15000 χλμ τον χρονο με εναν που κανει μονο 1000-2000

τον δευτερο λογο τον βρισκω λιγο αβασιμο μιας κ θα πρεπει να κοιτουν διαφορες παραμετρους...κ αν μπουν σ αυτο το τρυπακι βραστα!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε λίγες μέρες τα νέα τέλη θα ψηφιστούν στη Βουλή. Αρα θα γίνουν νόμος του κράτους ;;; Τι μήνυση μπορεί να υποβληθεί τότε ;;;
    Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται πάντως.
    Εμεις γιατί δεν κάνουμε κάτι αντιστοιχο ;;;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που είναι ρε παιδιά ο yiannisv να τον ρωτούσαμε τι μπορεί να γίνει με αυτό??
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κάποιος μπορει να επικοινωνήσει μαζί του ;;;
    Ισως μάλιστα τον ενδιέφερε και σαν υπόθεση, αν φυσικά το αποφασίσουμε ομαδικά να στραφούμε δικαστικά και αν ασχολείται με τέτειες υποθέσεις.

Πάντως η κατάθεση πινακίδων μάλλον γίνεται για το γαμώτο της υπόθεσης αφού πιστεύω οτι η αντίδραση όλων μας θα ηταν διαφορετική αν π.χ. για τα 2000 κυβικα τα τέλη ήταν 450 ευρώ.
    Δηλαδή για τα 150 ευρώ τις διαφοράς γίνεται η φασαρία ;;; Οχι ! πιστέυω ειναι μόνον λόγω της κοροιδίας. Γιαυτό πρέπει να το σκεφτούμε αρκετά.
    https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...0&postcount=68

Το εχω ηδη πει και επιμενω... Ακομα και αν καπως καποτε κερδισουμε ...δεν θελω πισω τα λεφτα! Ας τα παρει ο δικηγορος σαν αμοιβη. Ας τα παρει το φορουμ.Αρκει να μην τα παρει το κρατος

6. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexm (29-09-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

νεες πινακιδες = νεα αδεια κυκλοφοριας = νεα ταξινομηση... δεν νομιζω να το κανουν για μονο 30 ευρω...
    Παντως επειδη στο δικο μου ειναι κοκκινες οι πινακιδες και μπορω να τις αλλαξω μετα την παροδο τριων ετων... στην αντιπροσωπεια μου ειχαν πει... θα ερθεις με την αδεια και κανα τρακοσαρι και θα βγαλουμε καινουργιες!!!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κι εγω παντως αν εχω παραλαβει το Ε90(εταιρικο) μεχρι το Δεκεμβριο,το σκεφτομαι σοβαρα να παραδωσω πινακιδες στο Ε36...Μετα μια φορα στο μηνα φορτωμενο στο τρειλερ και πιστα!!!Παντως να το πουλησω δεν παιζει....

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εγω παντως αν εχω παραλαβει το Ε90(εταιρικο) μεχρι το Δεκεμβριο,το σκεφτομαι σοβαρα να παραδωσω πινακιδες στο Ε36...Μετα μια φορα στο μηνα φορτωμενο στο τρειλερ και πιστα!!!Παντως να το πουλησω δεν παιζει....
    Οσο κανει το τρειλερ - κοτσαδορος ειναι το σημα

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Angry

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και κανα τρακοσαρι
    πολλα λ7 σου ειπαν παρα πολλα..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Angry Το colpo grosso της κ.Μπιρμπίλη

Όσοι από τους 200.000 ιδιοκτήτες παλαιών Ι.Χ. πίστεψαν ότι με την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας γλίτωσαν τα άδικα και υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας κάνουν λάθος, γιατί τώρα αρχίζει ο πραγματικός «Γολγοθάς» της γραφειοκρατίας γιΆ αυτούς. Διότι, αν «ποντάρουν» στη δήλωση μετάνοιας του πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα «δεσμεύτηκε» να διορθώσει την αδικία, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας ενός οχήματος, με την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας στις κατά τόπους ΔΟΥ, ισχύει το πολύ για ένα ημερολογιακό έτος, μετά την παρέλευση του οποίου οι ΔΟΥ δεν υποχρεούνται να φυλάσσουν τις κατατεθειμένες πινακίδες, αλλά τις αποστέλλουν στην αρμόδια Διεύθυνση Συγκοινωνιών που τις εξέδωσε.

Αυτό σημαίνει ότι ένας πολίτης που κατέθεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος του μέχρι τις 31η Δεκεμβρίου 2009, η οικεία ΔΟΥ θα διατηρήσει τις πινακίδες σε φύλαξη, το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2010. Όμως και πάλι δεν μπορούν να είναι σίγουροι, καθώς, λόγω του υπέρογκου αριθμού πινακίδων που έχουν κατατεθεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2010, ημερομηνία που λήγει και η παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για την παραλαβή των τελών κυκλοφορίας, ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει υπεύθυνα ότι οι διευθύνσεις των ΔΟΥ επικαλούμενες αδυναμία και έλλειψη χώρων φύλαξης, δεν θα τις αποστείλουν και νωρίτερα στις αρμόδιες Διευθύνσεις Συγκοινωνιών. Και μόνο από αυτή την εξέλιξη, η οποία θεωρείται εξαιρετικά πιθανή, η διαδικασία για την επανάκτηση των πινακίδων κυκλοφορίας από τον κάτοχο του οχήματος είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και χρονοβόρα, καθώς ο ενδιαφερόμενος προς επανακυκλοφορία οχήματος θα πρέπει πλέον να αναζητήσει τις πινακίδες του οχήματος του στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών που το όχημα τακτοποιήθηκε και έλαβε άδεια και αριθμό κυκλοφορίας.

Χρόνο και χρήμα

Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, όπου επίσης θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, οι πινακίδες κυκλοφορίας είτε να έχουν καταστραφεί είτε να έχουν χαθεί-είναι καθΆ οδόν και δεν έφτασαν ακόμα είναι η συνήθης δικαιολογία- ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ζητήσει την επανέκδοση των πινακίδων του. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, η διαδικασία προβλέπει την κατάθεση σχετικής αίτησης συνοδευόμενης από το σχετικό παράβολο ύψους περίπου 80 ευρώ, συν τις λοιπές διαδικασίες. Χωρίς, βεβαίως, να υπολογίζεται το χάσιμο χρόνου από το απαιτούμενο «τρέξιμο», το κόστος για την επανέκδοση πινακίδων κυκλοφορίας και μάλιστα με άλλο, νέο αριθμό, φτάνει τουλάχιστον το ύψος του «πράσινου τέλους», του χαρατσιού το οποίο ήταν και η αφορμή για την κατάθεση των πινακίδων!
    Όλα αυτά, βεβαίως, ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η Διεύθυνση Συγκοινωνιών, στην οποία τακτοποιήθηκε το εν λόγω όχημα, είναι στην έδρα του κατόχου. Διότι αν το αυτοκίνητο τακτοποιήθηκε για παράδειγμα στη Λάρισα και ο ιδιοκτήτης του ζει στην Αθήνα, τότε το κόστος επανέκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας, ξεπερνά κατά πολύ το «πράσινο τέλος».

Προσοχή στις ημερομηνίες

Όμως τα βάσανα για τους ιδιοκτήτες παλαιών Ι.Χ., οι οποίο αποφάσισαν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας εις ένδειξη αντίδρασης και διαφωνίας για το άδικο μέτρο των «πράσινων τελών», δεν σταματούν εκεί. Διότι για όσους έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας, το ΚΕΠΥΟ δεν θα προχωρήσει του χρόνου σε έκδοση του σχετικού ειδοποιητηρίου για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Και τούτο διότι το όχημα εμφανίζεται στις «οθόνες» του ΚΕΠΥΟ ως «εκτός κυκλοφορίας», άρα «ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΟ ΣΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ».
    Ο ενδιαφερόμενος, λοιπόν, να το θέσει εκ νέου σε κυκλοφορία, προκειμένου να αποφύγει την ταλαιπωρία της «επανατακτοποίησης», θα πρέπει να απευθυνθεί στη ΔΟΥ όπου κατέθεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας, είτε προ της λήξης του ημερολογιακού έτους, οπότε θα υποχρεωθεί τότε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους, είτε να ρισκάρει το «χάσιμο» και την όλη διαδικασία επανέκδοσης που προαναφέραμε.
    Στο μεταξύ, το ακινητοποιημένο Ι.Χ. θα «παλιώνει» στον ιδιωτικό χώρο φύλαξης που έχει εγγράφως υποδείξει ο ιδιοκτήτης του. Διότι αν «παλιώνει» στο πεζοδρόμιο, πέραν της πιθανής ποινικής δίωξης που θα ασκηθεί για «ψευδή δήλωση», ο δήμος θα υποχρεωθεί να το απομακρύνει ως πηγή ρύπανσης και εστία μικροβίων, ενώ τα έξοδα και οι δαπάνες της όλης διαδικασίας επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη του…
    Κι αν αναρωτιέστε που θα σας βρει, πολύ απλά από τον αριθμό πλαισίου, με βάση τον οποίο τακτοποιήθηκε και φυσικά αναφέρει όλες τις ιδιοκτησιακές μεταβολές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της διαδικασίας απόσυρσης από τους δήμους ξεπερνά τα 500 ευρώ, πλέον λοιπών επιβαρύνσεων και εφόσον ο ιδιοκτήτης δεν ανταποκριθεί στις προσκλήσεις των δήμων, το ποσό μεταβιβάζεται στις οικείες ΔΟΥ και χρεώνεται αυτόματα ο λογαριασμός του υπόχρεου.
    «Πρόκειται στην ουσία για μια υποχρεωτική απόσυρση, χωρίς το κράτος να δώσει κίνητρα και χωρίς να του κοστίσει ούτε ένα ευρώ», δηλώνει οργισμένος ιδιοκτήτης εμπορίας αυτοκινήτων, ο οποίος προκειμένου να γλιτώσει τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που θα έπρεπε να καταβάλλει για τα αυτοκίνητα που είχε στην αντιπροσωπεία του, κατέθεσε περί τις 250 πινακίδες κυκλοφορίας.
    Περιμένοντας «καλύτερες μέρες», όπου κάποιος πελάτης θα ενδιαφερθεί να αγοράσει κάποιο από τα «στολίδια» της έκθεσής του, αν βεβαίως πρώτα, ο πρωθυπουργός «φτιάξει» την αδικία του «πράσινου τέλους» από του χρόνου…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο πασίγνωστος κομίστας / σκηνοθέτης / συγγραφέας Walt Disney βρίσκεται σε κρυογονική ψύξη από το 1966, ύστερα από συναίνεση του με επιστήμονες και μέχρι να βρεθεί ίαση για τον καρκίνο του πνεύμονα από τον οποίο έπασχε.
    Την ιδια τυχη θα εχουν και τα αυτοκινητα παιδια αν καταθεσετε τις πινακιδες περιμενοντας να αλλαξη η κατασταση στην Ελλαδα.Εγω στη θεση σας θα πληρωνα τα τελη,τι 300 τι 600 τωρα και θα εβαζα υγραεριο.Θα το ειχα κανει δλδ σιγουρα αν δεν ειχα αλλο αμαξι για καθημερινη χρηση.Η καταθεση δεν ειναι λυση πιστευω.Το υγραεριο ειναι.

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

περυσι χασανε τοσα λεφτα απο τις καταθεσεις πινακιδων που εγιναν. μυαλο οι αμυαλοι δεν βαλανε, τα αυξησαν φετος.... εγω τα πληρωσα τα 912 φετος ομως 10000000000000% τα χιλια ευρω δεν προκειται να τα δωσω για να τα χαρει ο αντιστοιχος διευθυντακος της εφοριας θα τους τις δωσω σε μορφη δωρου να τις βαλουνε εκει που ξερουνε................................

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP