Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 168

Θέμα: Καταθετω πινακιδες!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα τα λετε αλλα αδυνατο να πιστεψω οτι θα το κανετε πραξη . . .

Μια φορα τον χρονο ειναι και το ξερουμε ολοι . . .

Υπαρχουν και αλλες λυσεις . . .

Κοψτε το καπνισμα και καλο σε αυτους που ειναι καπνιστες στην τσεπη τους και στην

υγεια τους. . .

3 ευρω το ενα πακετο Χ 365 μερες μας κανει 1095 ευρω - 600 ευρω που θελω εγω

μου μενουν και 495 ευρω(βεβαια εγω δεν καπιζω απλα σκεφτηκα κατι απλο) . . .

Δειτε το αλλιως αργα η γρηγορα θα τα δωσουμε τι Δεκεμβριο τι Ιουνιο ; ; ;

2. The Following User Says Thank You to yodas For This Useful Post:

Christos 330 (29-09-10)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μολις πληροφορηθηκα τηλ/κως απο τον αδερφο μου (κατοχο RAV4)κ μελος σε αναλογο φορουμ τους , οτι θα συγκεντρωσουν ποσο για δικηγορο να μηνυσει το κρατος γι αυτα τα ποσα που μας υποχρεωνουν να καταβαλλουν οι πριν 1/1/2011 κ οι μετα...

ειναι παραλογο καποιος που χει αγορασει ενα αυτοκινητο προ 01/01 εστω κ για μια μερα να πληρωνει διαφορετικα τελη απο εναν που το πηρε μετα!

ο αλλος λογος ειανι οτι ειναι παραλογο να πληρωνει τα ιδια τελη ενας που κανει 15000 χλμ τον χρονο με εναν που κανει μονο 1000-2000

τον δευτερο λογο τον βρισκω λιγο αβασιμο μιας κ θα πρεπει να κοιτουν διαφορες παραμετρους...κ αν μπουν σ αυτο το τρυπακι βραστα!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε λίγες μέρες τα νέα τέλη θα ψηφιστούν στη Βουλή. Αρα θα γίνουν νόμος του κράτους ;;; Τι μήνυση μπορεί να υποβληθεί τότε ;;;
    Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται πάντως.
    Εμεις γιατί δεν κάνουμε κάτι αντιστοιχο ;;;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που είναι ρε παιδιά ο yiannisv να τον ρωτούσαμε τι μπορεί να γίνει με αυτό??
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κάποιος μπορει να επικοινωνήσει μαζί του ;;;
    Ισως μάλιστα τον ενδιέφερε και σαν υπόθεση, αν φυσικά το αποφασίσουμε ομαδικά να στραφούμε δικαστικά και αν ασχολείται με τέτειες υποθέσεις.

Πάντως η κατάθεση πινακίδων μάλλον γίνεται για το γαμώτο της υπόθεσης αφού πιστεύω οτι η αντίδραση όλων μας θα ηταν διαφορετική αν π.χ. για τα 2000 κυβικα τα τέλη ήταν 450 ευρώ.
    Δηλαδή για τα 150 ευρώ τις διαφοράς γίνεται η φασαρία ;;; Οχι ! πιστέυω ειναι μόνον λόγω της κοροιδίας. Γιαυτό πρέπει να το σκεφτούμε αρκετά.
    https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...0&postcount=68

Το εχω ηδη πει και επιμενω... Ακομα και αν καπως καποτε κερδισουμε ...δεν θελω πισω τα λεφτα! Ας τα παρει ο δικηγορος σαν αμοιβη. Ας τα παρει το φορουμ.Αρκει να μην τα παρει το κρατος

4. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexm (29-09-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP