Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: Θα έδινες το Μ3 σου γι αυτό???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ετυχε να έχετε ιταλικά και σας χάλασαν νωρίς? Συγκεκριμένα παλιες Αλφες? Τι, μήπως έκοψαν και πατώματα? Τι προβλήματα σας προέκυψαν? Τα BMW εκείνης της εποχής ηταν αξιόπιστα? Τη σχεση αποδοσης-αξιοπιστιας την λαμβανουμε υπόψιν? Γιατι αν ειναι να θεωρούμε αξιόπιστο ενα όχημα που βγαζει με το ζόρι 50 ίππους ανα λίτρο οκ.. Ειδικά τα παλιά alfa romeo ειχαν ατμοσφαιρικες ιπποδυναμεις, που ο ανταγωνισμος δεν τις εβλεπε ούτε στον υπνο του. Τουρμπισε για να σταθεί, και πάλι GTAm δεν έγινε ποτε. Ακόμα και με σημερινά δεδομένα είχαν αξιοζήλευτες επιδόσεις... Οι ιταλοί ήταν οι πρώτοι που ανοιξαν τη σελιδα της αυτοκινησης, την οποία χαιρόμαστε σήμερα εμείς εδω πέρα. Μονο και μονο γι αυτο ένα παλιό ιταλικό είναι ζωντανός θρύλος. Ενα κομμάτι Ιστορίας... Και αξίζει οποία θυσία και πόνο για να το χεις στο γκαράζ σου...

Φιλικά

2. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (29-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενα κομμάτι Ιστορίας... Και αξίζει οποία θυσία και πόνο για να το χεις στο γκαράζ σου...

Φιλικά
    Ας πούμε ότι συμφωνώ με όσα λες, που δεν, αλλά δεν έχει σημασία, απόψεις έχουμε όλοι. Το μόνο θέμα που θέτω είναι ακριβώς αυτό που λες και εσύ: Ότι απαιτεί θυσία και πόνο για να το έχεις. Το αν αξίζει τελικά για τα υπόλοιπα που προσφέρει, είναι επιλογή του καθενός. Για άλλους ναι, για άλλους όχι. Δεν βλέπω που διαφωνούμε λοιπόν

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισως το μοναδικό Maserati για το οποίο θα πουλούσα ενα Μ3 !!!!https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/390525/

Μην κοιτάξετε την τιμή
    Αυτό μάλιστα !!! Καμία σχέση με τη παλιά αμαρτωλή εποχή του Gruppo.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετυχε να έχετε ιταλικά και σας χάλασαν νωρίς? ... Και αξίζει οποία θυσία και πόνο για να το χεις στο γκαράζ σου...

Φιλικά
    Σιγά μη μας βγάλεις και αξιόπιστα τα ιταλικά της εποχής εκείνης.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου (2) 33, μία 75 2.5 V6, Punto GT και πρόσφατα Bravo 1.4T 150HP. Προβλήματα στα πρώτα τέσσερα αμέτρητα και βέβαια όχι μόνο ηλεκτρολογικά. Πατώματα μπορεί να μην έκοψαν, αφενός επειδή δεν είμαι κανίβαλος και αφετέρου επειδή τα συγκεκριμένα δεν είχαν και τη φοβερή δύναμη.

Όσο για το Bravo έκανα το σταυρό μου και τους εμπιστεύτηκα για άλλη μια φορά. Προς το παρών δεν έχω κάτι, αλλά ακόμα είναι καινούριο.

Τώρα για θυσίες και πόνο δε ξέρω για σένα, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να ανακατασκευάσω μια κούκλα Ε30 325is που είναι και αποδεδειγμένα αθάνατο αυτοκίνητο, παρά μια 75 V6. Θυσίες και χρήμα θα χρειαστεί και για τα δύο, αλλά για το πρώτο θα πονέσω πολύ λιγότερο ενώ πιστεύω ότι θα έχω και πολύ πιο ευχάριστη συμβίωση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 28-09-10 στις 19:29

5. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Konstantinos (28-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP