Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: μηπως γνωριζει κανεις κατι???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγάλε το πόλο απο τ μπαταρια για 10 λεπτά κ ξανάβάλτον πίσω εαν ανάβει άλλαξε το λάμπακι δες κ τ πλεξουδα του φανάριου μην έχει τίποτα νερά η κανένα γυμνό καλώδιο αλλιώς πας σε έναν ηλεκτρολόγο
    νομιζω οτι δεν με καταλαβες...λαμπακι ενδειξης κινητηρα αναβει στο ταμπλο...οχι σε καποιο φαναρι

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομιζω οτι δεν με καταλαβες...λαμπακι ενδειξης κινητηρα αναβει στο ταμπλο...οχι σε καποιο φαναρι
    sorry φίλε μου λάθος μου

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικα εχει καει η αντισταση του λ...κοστος 280ε και 90ε εργατικα...αλλα επειδη εχω 1 μηνα που βγηκα απο εγκυηση μου αλλαζουν τον λ δωρεαν και πληρωνω μονο εργατικα...σε ερωτηση μου οτι αν και αυτο θα το ριξουμε στην βενζινη...ο αρχοντας μου απαντησε και μπραβο του...οχι ψεματα δεν σου λεω δεν ηταν απο βενζινη,ο αισθητηρας εφταιξε...και επισης μου ειπε ...ρε παναγιωτη το ατιμο οσο το προσεχεις τοσο σε βασανιζει...επειδη ξερει ποσο ψειρας ειμαι με τα οχηματα μου...επειδη υπαρχει απεργια φορτηγων δεν ειχαν λ και αυριο θα κατεβει αθηνα με αμαξι καποιος τεχνικος απο εκει για να μαζεψει ολες τις παραγγελειες μαζι αρα τεταρτη θα ειμαι οκ....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP