Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 159

Θέμα: Car wrapping / μεμβράνη χρώματος / ΜΑΤ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστα.. Ασε σημερα Κωστα, δραμα...

Μου το κουτσουλησαν στο καπο.. Σε 5-6 σημεια.

Του εριξα με το λαστιχο, εφυγαν, ωστοσο στα σημεια εκεινα εχει γινει σα θολωμα, σα θαμπαδα, καπως ετσι τελοσπαντων..

Επειδη ειναι και βρωμικο το αμαξι τωρα, δε μπορω να το προσδιορισω ακριβως..

Ειναι νωρις λες να το παω στο πλυντηριο? Πειραζει η βουρτσα του αυτοματου μηχανηματος εκει?

(σε κουραζω, αλλα δε μπορεις να φανταστεις τι νευρα εχω..) Επρεπε να παιρνα και μια κουκουλα απτην αρχη. Τωρα θα μεινουν για παντα οι θολουρες εκει και θα μου χαλασει την εμφανιση...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο randy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστα.. Ασε σημερα Κωστα, δραμα...

Μου το κουτσουλησαν στο καπο.. Σε 5-6 σημεια.

Του εριξα με το λαστιχο, εφυγαν, ωστοσο στα σημεια εκεινα εχει γινει σα θολωμα, σα θαμπαδα, καπως ετσι τελοσπαντων..

Επειδη ειναι και βρωμικο το αμαξι τωρα, δε μπορω να το προσδιορισω ακριβως..

Ειναι νωρις λες να το παω στο πλυντηριο? Πειραζει η βουρτσα του αυτοματου μηχανηματος εκει?

(σε κουραζω, αλλα δε μπορεις να φανταστεις τι νευρα εχω..) Επρεπε να παιρνα και μια κουκουλα απτην αρχη. Τωρα θα μεινουν για παντα οι θολουρες εκει και θα μου χαλασει την εμφανιση...
    Γιώργο τι να κάνεις, αυτά συμβαίνουν. Χίλιες φορές πάντως να βάζεις κουκούλα όταν μπορείς, παρά να το αφήνεις κάτω από δεντρα. Οι κουτσουλιές είναι όξινες και θα κάνουν ζημιά. Μόνο η κάρμπον μεμβράνη έχω δει να τις αντιστέκεται μέχρι στιγμής.

Όσο για το πλύσιμο πήγαινέ το κανονικά. Να προτιμάς όμως τα 'πανιά' (βετέξ) και όχι τις βούρτσες.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP