Το βιντεο αυτο το τραβηξε ο PSDEDES. Θα σου πει αυτος περισσοτερα![]()
Το βιντεο αυτο το τραβηξε ο PSDEDES. Θα σου πει αυτος περισσοτερα![]()
Οχι καλε. Ειναι ακρως εφικτο. Μεχρι τα 250 θα παει γρηγορα. Περιμενεις λιγο ακομα και ερχονται και τα αλλα. Δεν ξερω τι κανει το S3. Ενας φιλος που εχει το 1.8Τ ανεβασμενο στα 200 πανω κατω ζοριζεται για να δει 250 σε ευθεια. Πρεπει μαλλον να τα χαλαει λιγο η αεροδυναμικη τα κοντα.
Τωρα οταν ανεβαινουν τα αλογα πολυ παλι δεν ξερω τι κανουν. Η τελικη ομως νομιζω ειναι και θεμα ροπης και οχι τοσο ιπποδυναμης. Και εκτος αυτου η οπισθελκουσα ανεβαινει βαση του τετραγωνου της ταχυτητας οποτε μαλλον για να τα δουν στρογγυλα τα 300 πρεπει να κανουν πολυ δουλεια.
στο γκρεμό και με ούριο άνεμο...
άλλες εταιρίες επιδίδονται στο να φτιάχνουν νέες τεχνολογίες μοτέρ, η audi το παλεύει με τα κοντέρ..... με 2 μπλοκ 10 χρόνια ...α, οκ το άλλαξε πρόσφατα![]()
Ο καθένας λέει τη γνώμη του ελεύθερα σωστά?
Κυριλέ απομίμηση Skoda με 30000 και 40000 δεν θα έπαιρνα ποτέ. Γνήσιο Skoda θα έπαιρνα οποιαδήποτε στιγμή! Γνήσιο και τίμιο. Όχι υπερτιμημένο
και να υπενθυμίσω... Εδώ είναι BMW forum! Θα λέμε και για τα άλλα αυτοκίνητα, αλλά θα δεχόμαστε και την άποψη αυτών που έχουν ιδία γνώμη περί των προβλημάτων συγκεκριμένων οχημάτων του group.
Α, και να είστε σίγουροι ότι εγώ δεν θα συμμετάσχω σε πιθανό μελλοντικό φόρουμ της Audi φερ' ειπείν ...Audifans, ή της Skoda ...Skodafans ...Έχω δηλώσει ότι είμαι φίλος της BMW, παρακολουθώ και τον ανταγωνισμό, δέχομαι τα σημεία υπεροχής του ανταγωνισμού, Αλλά, βλέπω τον ανταγωνισμό από τη θέση μιας BMW, όχι απ' όπου φυσάει ο άνεμος!
....και να ξανα....υπενθυμίσω. Το θέμα είναι άλλο!!!!!!!!!!!!
Είναι κομπλεξικοί με τα BMW οι ιδιοκτήτες χαμηλότερου κόστους αυτοκινήτων του ανταγωνισμού, ή και αυτοκινήτων εκτός ανταγωνισμού???
dark knight (19-09-10), Konstantinos E60 (19-09-10), PANOS-E60 (19-09-10)