Να πω την αλήθεια δεν θέλω να βγάλω το καπό πάνω απο το αυτοκίνητο ομως δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πάνω στο αυτοκίνητο.
Και κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι να μπει αυτοκόλλητο τύπου carbon αλλα αν δεν μου αρέσει τοτε...
Να πω την αλήθεια δεν θέλω να βγάλω το καπό πάνω απο το αυτοκίνητο ομως δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πάνω στο αυτοκίνητο.
Και κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι να μπει αυτοκόλλητο τύπου carbon αλλα αν δεν μου αρέσει τοτε...
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
Τώρα που το λες σαν να άρχησα να τις συμπαθώ τις γρατζουνιές πάνω στο καπό...
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
Κωστα, ο Γιωργος με το 206 ειμαι...
Να σε ρωτησω. Οταν εχει σκονη πχ το αμαξι, και καποιος του ακουμπησει με το δαχτυλο και το συρει λιγο πανω στην επιφανεια του αμαξιου,για να δει την υφη της μεμβρανης π.χ παρατηρω οτι δημιουργουνται ελαφριες γρατζουνιες, που δε φαινονται εντονα ωστοσο.
Αν το σκουπισω μετα με ενα βρεγμενο wettex θα εξαφανιστουν?
Γιατι μου κανει εντυπωση! Πιο ευαισθητη ειναι η μεμβρανη απο το μεταλλικο χρωμα? Δυσκολο..
Η μεμβράνη Γιώργο έχει πλαστικοποίηση και είναι ειδική για χρήση σε αυτοκίνητα. Η πλαστικοποίηση είναι και η προστασία της. Ωστόσο δεν θα σου πρότεινα να σέρνεις δάχτυλα πάνω της όταν το αυτοκίνητο είναι σκονισμένο (και στεγνό). Όπως γνωρίζεις το μαύρο είναι χρώμα το οποίο όλες οι ατέλειες φαίνονται πάνω του.
Μην ανησυχείς. Η μεμβράνη ακόμα είναι καινούρια. Θα δεις ότι μόλις 'πατήσει' καλά, με το καιρό και τη νορμαλ χρήση (πλυσίματα), αυτές οι ελαφριές γρατζουνιές δε θα είναι καν ορατές.![]()
Α ωραια γιατι δεν μπορω σε καθε εναν που πλησιαζει και αγγιζει τη μεμβρανη να δει τι παιζει, "μη το πιανεις κλπ"..
Οταν μιλαμε για συρσιμο, δε λεμε κατι τραγικο,αλλα κανει γραμμες.. Αφου λες οτι αργοτερα δε θα φαινεται, να μαι κι εγω πιο ηρεμος!
Θα σκοτωσω κανεναν μου φαινεται!
Κάντο μ ένα νωπό βετεξάκι και θα δεις ότι οι γραμμές δεν θα φαίνονται πια.
Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να το χεις πάντα καθαρό. Να είσαι συνέχεια μ ένα βετέξ στο χέρι. Στη τσίτα !!! Ή να κρεμάσεις ένα ταμπελάκι στο κεντρικό καθρέφτη 'Παρακαλώ μην αγγίζετε'. Πλάκα σου κάνω.![]()
Σωστα.. Ασε σημερα Κωστα, δραμα...
Μου το κουτσουλησαν στο καπο.. Σε 5-6 σημεια.
Του εριξα με το λαστιχο, εφυγαν, ωστοσο στα σημεια εκεινα εχει γινει σα θολωμα, σα θαμπαδα, καπως ετσι τελοσπαντων..
Επειδη ειναι και βρωμικο το αμαξι τωρα, δε μπορω να το προσδιορισω ακριβως..
Ειναι νωρις λες να το παω στο πλυντηριο? Πειραζει η βουρτσα του αυτοματου μηχανηματος εκει?
(σε κουραζω, αλλα δε μπορεις να φανταστεις τι νευρα εχω..) Επρεπε να παιρνα και μια κουκουλα απτην αρχη. Τωρα θα μεινουν για παντα οι θολουρες εκει και θα μου χαλασει την εμφανιση...
Γιώργο τι να κάνεις, αυτά συμβαίνουν. Χίλιες φορές πάντως να βάζεις κουκούλα όταν μπορείς, παρά να το αφήνεις κάτω από δεντρα. Οι κουτσουλιές είναι όξινες και θα κάνουν ζημιά. Μόνο η κάρμπον μεμβράνη έχω δει να τις αντιστέκεται μέχρι στιγμής.
Όσο για το πλύσιμο πήγαινέ το κανονικά. Να προτιμάς όμως τα 'πανιά' (βετέξ) και όχι τις βούρτσες.
Αρα να το παω καπου οπου εχουν πιεστικο μηχανημα με νερο και οχι αυτοματο πλυσιμο..
Λες θα φυγουν οι θολουρες αυτες?