Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: Smart Pen

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή magic stick (my a$$)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

το αυτοκόλλητο χρώμα που πουλάνε στα πλυντήρια (magic stick). Γιατί και αυτό μπορεί να ναι γελοίο να το βάλει κάποιος στο αμάξι του......

Review και του magic stick εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...ht=magic+stick, όπου έχω και φωτό τοποθετημένο σε VW Tiguan.

Post #7

ΥΓ: Είδα προς μεγάλη μου έκπληξη 'thanks' από συμφορουμήτες που είναι και ενεργά μέλη, μόλις σήμερα για το συγκεκριμένο θρεντ. Πράγμα που σημαίνει ότι σας είχε διαφύγει όλο αυτό το καιρό από τις 21/5/2010 που είχα ανοίξει αυτό το θέμα. Στις 21/4/2010 είχε ανοίξει ο χρήστης 'strof' το θρεντ για το magic stick όπως στο λινκ που παρέθεσα παραπάνω. Μάλλον πρέπει να κάνω ένα 'bump' μία φορά στο τόσο....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Review και του magic stick εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...ht=magic+stick, όπου έχω και φωτό τοποθετημένο σε VW Tiguan.

Post #7

ΥΓ: Είδα προς μεγάλη μου έκπληξη 'thanks' από συμφορουμήτες που είναι και ενεργά μέλη, μόλις σήμερα για το συγκεκριμένο θρεντ. Πράγμα που σημαίνει ότι σας είχε διαφύγει όλο αυτό το καιρό από τις 21/5/2010 που είχα ανοίξει αυτό το θέμα. Στις 21/4/2010 είχε ανοίξει ο χρήστης 'strof' το θρεντ για το magic stick όπως στο λινκ που παρέθεσα παραπάνω. Μάλλον πρέπει να κάνω ένα 'bump' μία φορά στο τόσο....
    Να επιβληθούν κυρώσεις στους αδιάβαστους, με συνοπτικές διαδικασίες !

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP