Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 70

Θέμα: Smart Pen

Rides
    0

Προεπιλογή

Πλάκα έκανα βέβαια και δεν το είπα σοβαρά.
    Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις σε πρίζουν τόσο πολύ με την διαφημιση που στο τέλος υποκύπτεις.
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ ο άρχοντας σφηνώνει το Ζ4 πάνω στη γκαραζόπορτα και μετά το δείχνει σα να μην έγινε τίποτα, μη τρελαθώ τελείως με τα καραγκιοζάκια κάθε τρεις και λίγο....

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι πως ενα τοσο μουφα προιον διαφημιζετε ακομα στην τηλεοραση.
    Δε βρεθηκε καποιος να κανει καποια καταγγελεια?
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι πως ενα τοσο μουφα προιον διαφημιζετε ακομα στην τηλεοραση.
    Δε βρεθηκε καποιος να κανει καποια καταγγελεια?
    Και εγώ την ίδια απορία έχω Βαγγέλη...

5. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

mr incredible (18-09-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτή η παπαδιά είναι μεγάλη απάτη...όμως αυτό που δείχνει στα διαφημιστικά δεν είναι ψεύτικο.
    Ακούστε τι παίζει,μόλις περάσεις τη γρατσουνια με αυτό,αμέσως εξαφανίζεται η γρατσουνια,όμως μόλις περάσει λίγη ώρα επανεμφανιζεται κανονικά.
    Ασε που δεν στεγνωνει με τίποτα και στάζει...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή magic stick (my a$$)

το αυτοκόλλητο χρώμα που πουλάνε στα πλυντήρια (magic stick). Γιατί και αυτό μπορεί να ναι γελοίο να το βάλει κάποιος στο αμάξι του......

Review και του magic stick εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...ht=magic+stick, όπου έχω και φωτό τοποθετημένο σε VW Tiguan.

Post #7

ΥΓ: Είδα προς μεγάλη μου έκπληξη 'thanks' από συμφορουμήτες που είναι και ενεργά μέλη, μόλις σήμερα για το συγκεκριμένο θρεντ. Πράγμα που σημαίνει ότι σας είχε διαφύγει όλο αυτό το καιρό από τις 21/5/2010 που είχα ανοίξει αυτό το θέμα. Στις 21/4/2010 είχε ανοίξει ο χρήστης 'strof' το θρεντ για το magic stick όπως στο λινκ που παρέθεσα παραπάνω. Μάλλον πρέπει να κάνω ένα 'bump' μία φορά στο τόσο....

Rides
    0

Προεπιλογή

Απλά σήμερα έψαχνα στο google για το smart pen και με εβγαλε στο BMW Fans και απο εκει αναψαν τα αίματα!
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Review και του magic stick εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...ht=magic+stick, όπου έχω και φωτό τοποθετημένο σε VW Tiguan.

Post #7

ΥΓ: Είδα προς μεγάλη μου έκπληξη 'thanks' από συμφορουμήτες που είναι και ενεργά μέλη, μόλις σήμερα για το συγκεκριμένο θρεντ. Πράγμα που σημαίνει ότι σας είχε διαφύγει όλο αυτό το καιρό από τις 21/5/2010 που είχα ανοίξει αυτό το θέμα. Στις 21/4/2010 είχε ανοίξει ο χρήστης 'strof' το θρεντ για το magic stick όπως στο λινκ που παρέθεσα παραπάνω. Μάλλον πρέπει να κάνω ένα 'bump' μία φορά στο τόσο....
    Να επιβληθούν κυρώσεις στους αδιάβαστους, με συνοπτικές διαδικασίες !

Rides
    0

Προεπιλογή

Καταρχήν γειά σας! Ειμαι νέο μέλος στο φόρουμ. Πριν λίγες μέρες παράγγειλα το Fix it! Pro από το ιντερνετ με τιμή γύρω στα 10+ ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Καθώς όμως περίμενα 1-2 μέρες για να το παραλάβω εψαξα λίγο παραπάνω στο ιντερνετ για αυτο το προιόν και είδα αυτο το θέμα εδώ το οποίο παρατήρησα οτι έχει μόνο αρνητικά σχολια. Ομολογώ οτι απογοητεύτηκα λιγο γιατι σκεφτικα οτι πέταξα τα λεφτά μου. Παρ' όλα αυτα όμως το παρέλαβα και το πλήρωσα μόνο και μόνο για να δώ αν όντως αυτά που γράφετε εδώ είναι αλήθεια (οτι το προιόν ειναι φέσι δηλ.). Το χρησιμοποίησα λοιπόν στο ποδήλατο και όχι στο αμάξι (το ποδήλατο είναι χρώμα μπλε μεταλικό και ασιμί). Η αλήθεια είναι οτι ΕΚΑΝΕ δουλειά ΚΥΡΙΩΣ σε ελεφριές γρατζουνιές και ΚΥΡΙΩΣ στο ασημί χρώμα. Μπορώ να πώ οτι έμεινα ευχαριστημένος γιατί ακομα και τις πιό βαθιές τις έκανε αισθητά λιγότερο εμφανείς. ΑΛΛΑ για να δουλέψει πραγματικά (όπως παρακολούθησα σε ένα βίντεο με το σχετικό προιόν, πρέπει αφού το βάλεις πάνω στη γρατζουνιά να το αφήσεις για μισο λεπτάκι να το αποροφήσει η γρατζουνιά και μετα το σκουπίζεις με ένα χαρτί. Κατόπιν το αφήνεις εκτεθημένο στον ήλιο για 1-48 ώρες για να δέσει και να στεγνώσει καλά.). Αφού ακολούθησα αυτά τα βήματα είδα πολύ καλά αποτελέσματα και μπορώ να πω οτι είμαι κατα 80% ευχαριστημένος.

Rides
    2

Προεπιλογή

12. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Leonidas_E39 (21-07-12), Monsta (10-07-12)

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP