Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάντως στη θέση σου θα το είχα πουλήσει... (σοβαρά μιλάω) ή θα είχα αλλάξει συνεργείο, ή θα καθόμουν από πάνω στα service για να πεισθώ ότι μπαίνουν γνήσια ανταλλακτικά, ότι μπαίνουν με το σωστό τρόπο κλπ κλπ

...εκτός αν κάνεις "autocross" με το 46αρι, οπότε άκυρα τα παραπάνω...
Παρ' όλα αυτά δεν είδα να γράψεις για κομμένο πάτωμα και απορώ πως είναι δυνατόν να χτυπήσει ημιαξόνια, χωρίς να έχει πειράξει το πάτωμα ..για ψάξτο!
Μια στο τοσο το παταω ρε συ. Μην φανταστεις τιποτα τρελο. Σκεψου η μεση καταναλωση μου σε μικτο κυκλο ειναι 9.5 λιτρα. Δεν μηδενιζω για να χω κοντρολ. Οταν παταω για καποιο λογο παραπανω, κανω τα επομενα χλμ ηρεμα. Οταν το πρωτοπηρα πηγαινα για παντες καθε Σαββατο. Εχω μπει και 5-6 φορες σε πιστα. Τωρα τελευταια το σταματησα μηπως σταματησουν και τα προβληματα.

Ποτε δεν το αφηνω μονο του στο συνεργειο, ειμαι ολη την ωρα απο πανω, και παντα βαζω γνησια ανταλλακτικα. Αν δεν ειναι απο αντιπροσωπεια θα ειναι, τα ρουλεμαν πχ fag η skf. Τα ψαλιδια της Lemforder(καλα το λεω?) και τα top mount ομοιως. Ακρομπαρα της ιδιας εταιρειας. Πολλαπλασιαστες ειχα βαλει εναν bosch αρχικα(οι υπολοιποι εμειναν) αλλα μετα βουτηξα μια εξαδα Beru. Τι αλλο? Τα ξεχασα. Γενικα δεν βαζω οτι να ναι πανω. Ξηλωνομαι κανονικα. Απλα δεν γινεται να πηγαινω αντιπροσωπεια. Θα κυρηξω πτωχευση.