Γιάννη ο Άρης (S8N) είναι καυστικός στις περιγραφές του και ίσως να δείχνει υπερβολικός, όμως είναι πρώην κάτοχος Αudi, οπότε δεν μπορούμε να ακυρώσουμε τα γραφόμενά του.
Όμως πλειοψηφία των σύγχρονων αυτοκινήτων του group έχει θέματα αξιοπιστίας, δεν έχει σοβαρό service, αν αρχίσει να βγάζει ζημιές δεν σταματάει, σε πολλές περιπτώσεις θα σου ξαναβγάλει την ίδια ζημιά.. Ανιψιός της γυναίκας μου άλλαξε δύο φορές σασμάν σε Golf 1.4 Tsi και μία φορά κομπρέσορα (στην εγγύηση) ....με το που έληξε η εγγύηση το έδωσε όσο όσο..
Κουμπάρος μου είχε Passat του 2001 και δεν μπορώ να σου περιγράψω τι τράβηξε από μηχανικά και ηλεκτρολογικά προβλήματα.. ανέβασε θερμοκρασία και του άλλαξαν κυλινδροκεφαλή, μετά έκαιγε λάδια, του έκαναν γενική επισκευή (σε καινούριο αμάξι με 6000 χλμ στο κοντερ) και δεν του το είπαν... Το έμαθε και ζήτησε αντικατάσταση του αυτοκινήτου, έκανε μύνηση και τελικά του έδωσαν ένα άλλο ελαφρώς μεταχειρισμένο το οποίο και πούλησε αμέσως
.....μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που στα 2 χρόνια έβγαλε 8000 χλμ γιατί όλον τον υπόλοιπο χρόνο ήταν στα συνεργεία και οι άνθρωποι είχαν πληρώσει αυτοκίνητο και αυτοκίνητο δεν είχαν, και το είχαν πληρώσει τοις μετρητοίς!!
Όταν έχω παραδείγματα απτά, όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, εγώ δεν θα άγγιζα ένα τέτοιο αμάξι. BMW και πάλι BMW κι ας στοιχίζει παραπάνω. Ένας πολ/της έχει 80 ευρώ στη bosch και 40 στα μετ/μένα... Ας μου καίει 1 πολ/τη το μήνα, θα το προτιμούσα από το να είναι το αμάξι μου συνέχεια στα συνεργεία.. (υπ' οψιν ότι δεν μου έχει κάψει ποτέ πολ/τη στα 6 χρόνια)