Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: οι βουλευτες μας.....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λάθος!

Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις θα πρέπει ο κάθε πολιτογραφημένος Έλληνας (μωρά-νέοι-γέροι) να συνεισφέρει 95.000 ευρώ για να καθαρίσει η χώρα από τα χρέη που της δημιούργησαν οι "πεφωτισμένοι" μας που κυβερνούν τα τελευταία 30 χρόνια ...και οι κολλητοί τους. (Δημόσιο και Ιδιωτικό χρέος)

380.000 ευρώ δηλαδή για μια 4μελή οικογένεια (χωρίς τους αυξημένους φόρους και τις εισφορές που θα τρέχουν παράλληλα, ατομικά για το κάθε μέλος της)

ΘΑ πτωχεύσουμε? οχι δεν θα πτωχεύσουμε.... έχουμε ήδη πτωχεύσει, αλλά για διάφορους "τεχνικούς" λόγους μας επιτρέπουν να έχουμε ακόμα το ευρώ σαν νόμισμα....
    Ρε...πατριωτη, οπως γνωριζεις η κυρια μου εργαζεται σε υποκαταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρικων ειδων,ΠΑΡΕΛΑΣΗ γινεται καθημερινα με τις TV και τα υπολοιπα ηλεκτρικα ειδη, με το 75% αγοραστων να πληρωνει τοις απολυτου μετρητοις παρακαλω.
    Αυτο εμενα δεν μου μοιαζει για προθυρα πτωχευσης.........

Υ.Γ LED, LCD, Plasma TVs, απο 40αρες και πανω

Rides
    0

Προεπιλογή

πατριδα εχω τις επιφυλαξεις μου για το αν το 75% της αγορας κανει τις αγορες του σε μετρητα

Εχω κουνιαδα τραπεζικο που μου λεει οτι οι καρτες φρακαραν και τα καταναλωτικα πανε κι ερχονται.

Κανα βουλευτη θα ξεφωνισετε;

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP