Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 63

Θέμα: οι βουλευτες μας.....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παλι καλα που μιλανε οι ξενοι βουλευτες, γιατι τα δικα μας τα λ@μ@για κανουν τουμπεκι.......

https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=170948&cid=6
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

NickE60 (07-09-10), Ptboul (07-09-10)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Angry ΠΑΓΚΑΛΟΣ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ"! (ΔΕ Γ_._._.ΕΣΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ?)!!

να χαρουμε Αντιπροεδρο.!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

4. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

kplc16 (07-09-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καιρός είναι να κάνουμε μια καλή αυτοκριτική... να πούμε εγώ φταίω και να δούμε πώς θα καθαρίσουμε τα σκατά που ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ... τα σκατά που ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ & ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ γιατί είμαστε και λίγο ΜΑΛΑΚΕΣ που εμείς ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ...

Σταμάτα λοιπόν τις κορώνες, κατέβασε τους τόνους της "δίκαιης αγανάκτησής" σου & σκέψου τη δική σου συμμετοχή, τα δικά σου λάθη...

ΕΛΛΗΝΑΡΑ ε ΕΛΛΗΝΑΡΑ !!!!!!!

Το 1977 το δημόσιο χρέος ήταν στο 16% του ΑΕΠ, το 1980 ήταν 23% του ΑΕΠ, το 1990 έφτασε στο 80%, το 2000 στο 114%, το 2005 έπεσε στο 108%, το 2009 έφτασε στο 120% και σήμερα είναι κοντά στο 180% του ΑΕΠ
    https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w...02/2006_175308
    https://el.wikipedia.org/wiki/Οικονομία_της_Ελλάδας

Δεν με ενδιαφέρει ποιος έφταιξε, με απασχολεί όμως τρελά το ότι ακόμα "παίζουν" τα ίδια ονόματα και κόμματα στην πολιτική σκηνή... και πάμε και τα ψηφίζουμε....

Κάθε παιδί που γεννιέται σήμερα χρωστάει 20.000 ευρώ στους δανειστές της χώρας, ποσό που αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο με την πάροδο του χρόνου.
    Ένα πράγμα μόνο μπορώ να υποθέσω. Ή οι περισσότεροι Έλληνες δεν μεγαλώνουν παιδιά, ή τα έχουν εξασφαλίσει οικονομικά, ή τη βρίσκουν να υποθηκεύουν το μέλλον τους, ή τα προετοιμάζουν για μετανάστευση. Αλλιώς δεν εξηγείται η κατάντια η σημερινή.

Μόνο όταν μπει ένα "τεράστιο" όνομα μέσα ισόβια, κάνοντας την αρχή και αμέσως μετά ακολουθήσουν εκατοντάδες άλλα, μεγάλα, πολύ μεγάλα ονόματα, που έχουν πιει το αίμα αυτού του λαού 30 χρόνια τώρα και παράλληλα κατασχεθούν όλες οι περιουσίες των πρώτου βαθμού συγγενών τους που αποκτήθηκαν τα 30 τελευταία χρόνια και δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους, τότε υπάρχει μια πιθανότητα να παραδειγματιστούν και οι επίδοξοι μελλοντικοί νταβατζήδες που έχουν γαλουχηθεί μέσα στη μίζα και τη "βούτα" και να αλλάξουν τα πράγματα.

Όσο δεν γίνεται κάτι τέτοιο δεν ψηφίζω κανέναν, περιορίζω στο ελάχιστο τα έξοδά μου και προσπαθώ να γλυτώσω ότι άλλο μπορώ, με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ...

Ότι μέτρα και αν λάβουν δεν θα με κάνουν να αλλάξω μυαλά. Ας ακριβήνουν το ρεύμα 100%, ας φτάσουν τη βενζίνη στα 3 ευρώ, ας φτάσουν τον ΦΠΑ στο 40%, τη φορολόγηση εισοδήματος στο 70%, τα επιτόκια στο 25%.

Απέναντί μου έχω από τη μια μεριά κλέφτες και απατεώνες και από την άλλη μεριά τα παιδιά που μεγαλώνω. Ποιους θα στηρίξω??? Τους απατεώνες?? Ακόμα και 1 ευρώ να έχω τη δυνατότητα να γλυτώσω από τα νύχια τους θα το κάνω. Με οποιονδήποτε τρόπο! Ας πάνε να βρουν τα λεφτά που τους έδινα 25 χρόνια (εγώ κι ο καθένας και τώρα τους λείπουν γιατί τα μοίρασαν μεταξύ τους) από αλλού... Οι μ@λάκες τελειώσανε. Τέλος.

6. The Following 9 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexm (15-09-10), bill_m3 (07-09-10), fanisk (07-09-10), mormon (15-09-10), Nikos (15-09-10), Nino (07-09-10), Panos 316T (08-09-10), S8N (07-09-10), Thomelef (07-09-10)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μόνο όταν μπει ένα "τεράστιο" όνομα μέσα ισόβια, κάνοντας την αρχή και αμέσως μετά ακολουθήσουν εκατοντάδες μεγάλα, πολύ μεγάλα ονόματα, που έχουν πιει το αίμα αυτού του λαού 30 χρόνια τώρα και παράλληλα κατασχεθούν όλες οι περιουσίες των πρώτου βαθμού συγγενών τους που αποκτήθηκαν τα 30 τελευταία χρόνια και δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους, τότε υπάρχει μια πιθανότητα να παραδειγματιστούν και οι επίδοξοι μελλοντικοί νταβατζήδες που έχουν γαλουχηθεί μέσα στη μίζα και τη "βούτα" και να αλλάξουν τα πράγματα.
    σωστοοοος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    1

Προεπιλογή ΚΑΤΑΝΤΙΑ

να το χαρακτηρίσω ως ακόμα μια απόδειξη...
    Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

.........Κάθε παιδί που γεννιέται σήμερα χρωστάει 20.000 ευρώ στους δανειστές της χώρας, ποσό που αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο με την πάροδο του χρόνου.....
    Λάθος!

Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις θα πρέπει ο κάθε πολιτογραφημένος Έλληνας (μωρά-νέοι-γέροι) να συνεισφέρει 95.000 ευρώ για να καθαρίσει η χώρα από τα χρέη που της δημιούργησαν οι "πεφωτισμένοι" μας που κυβερνούν τα τελευταία 30 χρόνια ...και οι κολλητοί τους. (Δημόσιο και Ιδιωτικό χρέος)

380.000 ευρώ δηλαδή για μια 4μελή οικογένεια (χωρίς τους αυξημένους φόρους και τις εισφορές που θα τρέχουν παράλληλα, ατομικά για το κάθε μέλος της)

ΘΑ πτωχεύσουμε? οχι δεν θα πτωχεύσουμε...! έχουμε ήδη πτωχεύσει, αλλά για διάφορους "τεχνικούς" λόγους μας επιτρέπουν να έχουμε ακόμα το ευρώ σαν νόμισμα....

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λάθος!

Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις θα πρέπει ο κάθε πολιτογραφημένος Έλληνας (μωρά-νέοι-γέροι) να συνεισφέρει 95.000 ευρώ για να καθαρίσει η χώρα από τα χρέη που της δημιούργησαν οι "πεφωτισμένοι" μας που κυβερνούν τα τελευταία 30 χρόνια ...και οι κολλητοί τους. (Δημόσιο και Ιδιωτικό χρέος)

380.000 ευρώ δηλαδή για μια 4μελή οικογένεια (χωρίς τους αυξημένους φόρους και τις εισφορές που θα τρέχουν παράλληλα, ατομικά για το κάθε μέλος της)

ΘΑ πτωχεύσουμε? οχι δεν θα πτωχεύσουμε.... έχουμε ήδη πτωχεύσει, αλλά για διάφορους "τεχνικούς" λόγους μας επιτρέπουν να έχουμε ακόμα το ευρώ σαν νόμισμα....
    Ρε...πατριωτη, οπως γνωριζεις η κυρια μου εργαζεται σε υποκαταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρικων ειδων,ΠΑΡΕΛΑΣΗ γινεται καθημερινα με τις TV και τα υπολοιπα ηλεκτρικα ειδη, με το 75% αγοραστων να πληρωνει τοις απολυτου μετρητοις παρακαλω.
    Αυτο εμενα δεν μου μοιαζει για προθυρα πτωχευσης.........

Υ.Γ LED, LCD, Plasma TVs, απο 40αρες και πανω

Rides
    0

Προεπιλογή

πατριδα εχω τις επιφυλαξεις μου για το αν το 75% της αγορας κανει τις αγορες του σε μετρητα

Εχω κουνιαδα τραπεζικο που μου λεει οτι οι καρτες φρακαραν και τα καταναλωτικα πανε κι ερχονται.

Κανα βουλευτη θα ξεφωνισετε;

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά μην το κουράζετε. Έχουμε ήδη πτωχεύσει. Απλά προς το παρών υπάρχει το ΔΝΤ που χώνει λεφτά για να ''στέκεται'' η χώρα στα πόδια της. Όμως τα λεφτά από αυτούς δεν είναι δανεικά και αγύριστα, κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να τα πληρώσουμε. Το θέμα ήτανε πως άμα δηλώναμε πτώχευση πέρσυ θα παρασερναμε και χώρες όπως Iταλία και Ισπανία μαζί μας (δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος ) . O κίνδυνος αυτός παραμένει. Άμα δεν αρχίσουμε να προσελκύουμε επενδύσεις η κατάσταση θα γίνει, κατά την προσωπική μου άποψη, ακόμα πιο δύσκολη. Και να προσθέσω κάτι: Αυτοί που μας επιτίθενται δεν είναι οι ''κακοί'', εννοείται πως κάνουνε κινήσεις για να οδηγήσουν μια χώρα σε χειρότερη κατάσταση, αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει διότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν έχουν προνοήσει για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας τους(Επενδύσεις, αξιοπιστία σιτς ξένες αγορές και αλλa). Στην τελική καλώς ή κακώς αυτοί είναι ή δουλειά αυτών των μεγάλων επενδυτικών οίκων. Nα βρίσκουν ευκαιρείες και να τις αξιοποιούν για δικό τους όφελος. ΠΡΟΣΟΧH: Είμαι κατά αυτών των οίκων αλλά πρέπει κάποια δεδομένα να τα αντιληφθούμε.

Κατά τα αλλά όπως ακούω τα τελευταία 22 χρόνια που ζω, ο απλός κοσμάκης θα πληρώσει τα σπασμένα.

Με τις υγειές μας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη liakos : 15-09-10 στις 14:34

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόνο όταν μπει ένα "τεράστιο" όνομα μέσα ισόβια, κάνοντας την αρχή και αμέσως μετά ακολουθήσουν εκατοντάδες άλλα, μεγάλα, πολύ μεγάλα ονόματα, που έχουν πιει το αίμα αυτού του λαού 30 χρόνια τώρα και παράλληλα κατασχεθούν όλες οι περιουσίες των πρώτου βαθμού συγγενών τους που αποκτήθηκαν τα 30 τελευταία χρόνια και δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους, τότε υπάρχει μια πιθανότητα να παραδειγματιστούν και οι επίδοξοι μελλοντικοί νταβατζήδες που έχουν γαλουχηθεί μέσα στη μίζα και τη "βούτα" και να αλλάξουν τα πράγματα.
    Ειναι περα για περα σωστο αυτο που λες αλλα ποιος θα βαλει μεσα ποιον ?
    Τ'αρχιλαμογια οι δικαστικοι που βγαινουν στο γυαλι και παραμυθιαζουν την αμορφωτη κυριουλα για την αμερολυψια της θεμιδος ?
    Ολοι αυτοι οι βρωμιαρηδες που αποτελουν το (παρα)δικαστικο κυκλωμα μετα την μεταπολιτευση?
    Αυτοι οι οποιοι δικαζουν και αποφασιζουν για αναδρομικα στον εαυτο τους οταν ο οικοδομος που πληρωνε μια ζωη με τον κοπο του και τη δουλεια του τις εισφορες του βλεπει το ταμειο του να πτωχευει απο τις πονηρες επενδυσεις των κεφαλαιων του και να μειωνεται η συνταξη του ?
    Ειναι βρωμιαρηδες και ελλεεινοι ολοι οι δικαστικοι...αν δεν ηταν δε θ'ανεχονταν να οριζονται οι επικεφαλεις τους απ την εκαστοτε κωλοκυβερνηση.
    Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους εγω θα το πω και χεστηκα για τη γνωμη πολλων......καποια μερα η ελλαδα θα κανει τρεις παρελασεις...η τριτη θα ειναι για την 21η πρωτη απριλιου ....και αυτο οχι γιατι ειναι τετοιες οι πεποιθησεις μου και το λεω....αλλα γιατι ολοι θα θυμουνται πως ηταν η μονη περιοδος στην μοντερνα ιστορια της χωρας που η λεξη λιτοτητα ηταν εκτος ημερησιας διαταξης, οι ανθρωποι ειχαν δουλειες, οι υπαλληλοι (και οχι τα λαμογια οπως θα ελεγα για τους σημερινους κοπριτες) στο δημοσιο τομεα εργαζονταν παραγωγικα και τα παρασιτα τα οποια μας εφεραν στη σημερινη καταστροφικη κατασταση στην οποια βρισκομαστε, το ειχαν βουλωσει, ειχαν φυγει εκτος χωρας, κρυβονταν και ετρεμαν στην ιδεα οτι θα σαπισουν σε καμια Γιαρο.
    Εγω λοιπον θα προτεινα σε ολους και ολες οσες δηλωναν ολα αυτα τα χρονια δεινοι υποστηριχτες της μεταπολιτευσης να επωμισθουν αυτοι το βαρος των αποτελεσματων των πολιτικων και κομματικων επιλογων τους και να μας αφησουν εμας τους υπολοιπους ησυχους......προσωπικα δε ζητησα ποτε την παραμικρη εξυπηρετηση απο κανενα αλητη δεξιο, αριστερο, πασοκο και μαφιοζο....τους εχω γραμμενους στ'@ρχιδι@ μου και αυτους και ολους οσους τους συντηρησαν ολα αυτα τα χρονια........

14. The Following 5 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

joseph (15-09-10), Moufas E46 (15-09-10), NickE60 (15-09-10), Thomelef (15-09-10), z3 2.2 (15-09-10)

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP