Κανα group buy για αυτήν?
https://www.chemicalguysuk.com/Chemi...p/woolmamm.htm
Τούμπανη είναι!!
Κανα group buy για αυτήν?
https://www.chemicalguysuk.com/Chemi...p/woolmamm.htm
Τούμπανη είναι!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bakalos : 06-09-10 στις 08:38
Θεωρείται κορυφαία και είναι πραγματικά τεράστια. Το πάχος της μόνο ξεπερνά την μια ίντσα. Περιττό να πω πως σκουπίζει άνετα ένα μεγάλο αυτοκίνητο χωρίς το παραμικρό στύψιμο.
Όταν θα την έχω στα χέρια μου και θα τη δοκιμάσω, θα γράψω review στο σχετικό τόπικ.
Κostasxan είσαι μέλος του cardetailing?
Πράγματι το μαγαζί που λες φέρνει κατά καιρούς πολύ καλά προϊόντα και το έχω προτείνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Απλά έχω την εντύπωση πως αυτή τη στιγμή του έχουν τελειώσει τα microfibre.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 06-09-10 στις 15:54
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Κostasxan είσαι μέλος του cardetailing?
Πράγματι το μαγαζί που λες φέρνει κατά καιρούς πολύ καλά προϊόντα και το έχω προτείνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Απλά έχω την εντύπωση πως αυτή τη στιγμή του έχουν τελειώσει τα microfibre.[/QUOTE]
Ναι είμαι μέλος του cardetailing.
Μην κοιτάτε στην σελίδα εάν είναι διαθέσιμα τα προϊόντα παρτε τηλ. Τον ίδιο τον Μιχάλη η στείλτε του pm στο www.cardetailing.gr μετά πράγματα που θέλετε και μόλις τα έχει θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Περίπου 20 ευρώ, δηλαδή όσο πάνω κάτω το κόστος της πετσέτας. Αρκετά ακριβά.
Έτσι ακριβώς και το νερό να μην πετιέται εντελώς κάθετα από το πιεστικό προς το αμάξωμα αλλά με κάποια κλίση.
[/QUOTE]
Ναι είμαι μέλος του cardetailing.
Μην κοιτάτε στην σελίδα εάν είναι διαθέσιμα τα προϊόντα παρτε τηλ. Τον ίδιο τον Μιχάλη η στείλτε του pm στο www.cardetailing.gr μετά πράγματα που θέλετε και μόλις τα έχει θα επικοινωνήσει μαζί σας.[/QUOTE]
Ποιός εισαι (nick εννοώ)? Γράφω κι εγώ εκεί με το ίδιο nick γι'αυτό ρωτάω.
Πάντως, σχεδόν πάντα ό,τι παραλαβές κάνει ο mike τις βγάζει και στη σελίδα. Απλά, αν κάποιος θέλει να μάθει πότε θα έρθει κάποιο προϊόν που έχει έλλειψη ή να κάνει κάποια κράτηση, καλύτερα πράγματι να επικοινωνεί μαζί του.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 07-09-10 στις 16:34
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Ποιός εισαι (nick εννοώ)? Γράφω κι εγώ εκεί με το ίδιο nick γι'αυτό ρωτάω.
Πάντως, σχεδόν πάντα ό,τι παραλαβές κάνει ο mike τις βγάζει και στη σελίδα. Απλά, αν κάποιος θέλει να μάθει πότε θα έρθει κάποιο προϊόν που έχει έλλειψη ή να κάνει κάποια κράτηση, καλύτερα πράγματι να επικοινωνεί μαζί του.[/QUOTE]
Και γω το ιδιο nick χρησιμοποιω