Σ΄αυτή την χώρα δεν ξέρουμε ούτε να κυβερνάμε αλλά ούτε και να αντιπολιτευόμαστε.
Το 2ο επιβεβαιώνεται ακράδαντα απο την ακατάσχετη μπουρδολογία του άρθρου στο "tromaktiko".
Κανείς επιφανής πολιτικός δεν πρόκειται να το εξηγήσει, όπως δεν έχει βγει δεκαετίες τώρα.Και ο λόγος είναι, ότι και οι 300 γνωρίζουν τι συμβαίνει κατά καιρούς, αλλά και ότι ΚΑΝΕΙΣ έλληνας (σε γενικότητα) δεν πρόκειται να πιστέψει κάτι που θα γκρεμίσει τον ψεύτικο, χτισμένο σε άμμο, κόσμο του.
Θέλει μεγάλα @@ για να παραδεχτείς αλήθειες, ΟΠΟΙΕΣ και να είναι αυτές !!!!
Ptboul (03-08-10)
ΔΙΟΔΙΑ ΤΕΛΟΣ (τυπωστε το παρακατω κειμενο και περαστε ελευθερα)
εσεις πληρωνετε ρε παιδια?![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
katsaraios (06-08-10), Nino (07-08-10), Samaro (04-09-10)
Όπως αναφέρει η Ντέιλι Τέλεγκραφ, μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο στην Ιταλία ο Χανς Βέρνερ Σιν προειδοποίησε ότι τα μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται να αποτρέψουν την πτώχευσηη πολιτική της επιβεβλημένης εσωτερικής υποτίμησης, αποπληθωρισμού και ύφεσης θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμουη έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη είναι το λιγότερο δυσάρεστο σενάριο, ακόμα και αν αυτό «σκοτώσει» τις ελληνικές τράπεζεςhttps://www.skai.gr/news/finance/art...go-litotitas-/έναρξη της δεύτερης ελληνικής κρίσης
όπως το καταλαβαίνω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ...σήμερα πληρώνουμε το ότι οι τράπεζες δεν θέλουν να βγούμε απ' το ευρώ.... (στο οποίο μπήκαμε το 2001 με πλαστά στοιχεία)
και φυσικά πληρώνουμε και αυτούς εδώ....
δείτε από το 2.30" και μετά και ειδικά από το 3.40" και μετά τι λέει ...τη βλέπω με τίποτα σφαίρες στο κεφάλι κι αυτή....
https://www.skai.gr/player/tv/?mmid=204560
Νίκο, αυτός ο κυριούλης πως αντιλαμβάνεται τον εμφυλιο πολεμο ;;;
"Πιθανότητα εμφυλίου λόγω λιτότητας"
Κίνδυνο διάλυσης της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα εφόσον τα μέτρα λιτότητας συνεχιστούν για μεγάλο διάστημα και κοινωνικές εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου διαβλέπει..........................
Απο την μία πλευρα οι πολιτικοί και απο την άλλη ολος ο αγανακτισμένος κόσμος ;;;
Οσο αφορά τα μέτρα λιτότητας σαφώς δεν πρόκειται να αποτρέψουν την πτώχευση.Φαίνεται να μην εχουν τελειωμό.
Δεν ξέρω τι σόι οικονομικές επιστημες πρέπει να εχει τελειώσει κάποιος, για να καταλάβει οτι ενα κράτος δεν μπορεί να εχει εσοδα απο φτωχό λαο, απο νεκρή αγορά.
Δεν μπορώ παρα να συμπεράνω, οτι ολα ειναι μέρος καλά οργανωμένου σχεδίου, το στόχο του οποίου θα δούμε στη συνέχεια.
εγω δε νομιζω οτι υπαρχει σχεδιο... απλα ο καθε τσαρλατανος (ή λαμογιος) κανει τη μια μλκια, μετα την αλλη...
Leonidas_E39 (07-12-10), Samaro (04-09-10)
Samaro (04-09-10)