Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως αναφέρει η Ντέιλι Τέλεγκραφ, μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο στην Ιταλία ο Χανς Βέρνερ Σιν προειδοποίησε ότι τα μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται να αποτρέψουν την πτώχευση
    η πολιτική της επιβεβλημένης εσωτερικής υποτίμησης, αποπληθωρισμού και ύφεσης θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου
    η έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη είναι το λιγότερο δυσάρεστο σενάριο, ακόμα και αν αυτό «σκοτώσει» τις ελληνικές τράπεζες
    έναρξη της δεύτερης ελληνικής κρίσης
    https://www.skai.gr/news/finance/art...go-litotitas-/

όπως το καταλαβαίνω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ...σήμερα πληρώνουμε το ότι οι τράπεζες δεν θέλουν να βγούμε απ' το ευρώ.... (στο οποίο μπήκαμε το 2001 με πλαστά στοιχεία)

Rides
    0

Προεπιλογή

"Πιθανότητα εμφυλίου λόγω λιτότητας"
    Κίνδυνο διάλυσης της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα εφόσον τα μέτρα λιτότητας συνεχιστούν για μεγάλο διάστημα και κοινωνικές εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου διαβλέπει..........................
    Νίκο, αυτός ο κυριούλης πως αντιλαμβάνεται τον εμφυλιο πολεμο ;;;
    Απο την μία πλευρα οι πολιτικοί και απο την άλλη ολος ο αγανακτισμένος κόσμος ;;;
    Οσο αφορά τα μέτρα λιτότητας σαφώς δεν πρόκειται να αποτρέψουν την πτώχευση.Φαίνεται να μην εχουν τελειωμό.
    Δεν ξέρω τι σόι οικονομικές επιστημες πρέπει να εχει τελειώσει κάποιος, για να καταλάβει οτι ενα κράτος δεν μπορεί να εχει εσοδα απο φτωχό λαο, απο νεκρή αγορά.
    Δεν μπορώ παρα να συμπεράνω, οτι ολα ειναι μέρος καλά οργανωμένου σχεδίου, το στόχο του οποίου θα δούμε στη συνέχεια.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο, αυτός ο κυριούλης πως αντιλαμβάνεται τον εμφυλιο πολεμο ;;;
    Απο την μία πλευρα οι πολιτικοί και απο την άλλη ολος ο αγανακτισμένος κόσμος ;;;
    Οσο αφορά τα μέτρα λιτότητας σαφώς δεν πρόκειται να αποτρέψουν την πτώχευση.Φαίνεται να μην εχουν τελειωμό.
    Δεν ξέρω τι σόι οικονομικές επιστημες πρέπει να εχει τελειώσει κάποιος, για να καταλάβει οτι ενα κράτος δεν μπορεί να εχει εσοδα απο φτωχό λαο, απο νεκρή αγορά.
    Δεν μπορώ παρα να συμπεράνω, οτι ολα ειναι μέρος καλά οργανωμένου σχεδίου, το στόχο του οποίου θα δούμε στη συνέχεια.
    Αντώνη μου τι να πω? Έχω χάσει τη μπάλα πραγματικά. Πλέον δεν ξέρω τι μου γίνεται χωρίς υπερβολή..

4. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Samaro (04-09-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Χαμός κάθε βράδυ με τις "κόντρες" στη Λαμία

κανας δικος μας απο Λαμια να μας πει τι γινεται??
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP