chief (02-09-10)
Δεν προκειται να ξεχασω την πρωτη μου αισθηση οταν ειδα csl μιλαμε για 5 χρονια (μολις το ειχε παρει ο Αlexcsl) . . .
Δεν προκειται να ξεχασω την πρωτη μου βολτα ουρλιαζοντας εκεινη η εισαγωγη του . . .
Ουτε θα ξεχασω την φτερουγα του εν ωρα γλυστριματος . . .
Του αλλαζα λαστιχα και αγχωθηκα . . .
Χριστοφορε καλοριζικο καλοταξιδο να το χαρεις οπως του αρμοζει ξερεις εσυ . . .
chief (02-09-10)
sympether with chiefτης
Ομως εμεινα ικανοποιημενος γιατι το 335 του γιατρου με ολα του τα περιφεριακα και τον vishnu, με το προηγουμενο Μ3 με σουβλιζε με πιεση μολις στο 0.6. Απο ρολλ δευτερες μου εριχνε κιαλι ( που λεει και ο Γιωργαρας 850) και δεν μπορουσα ουτε δευτερολεπτο να σταθω διπλα του. Και ας ημουν και τιμιος και εφευγα απο την δευτερη κόρνα. Τιποτα δεν μπορουσα να κανω.
Προχθες απο πρωτες το 335 δουλευε 0.9 και στα 600-700 μετρα ηταν πισω 2 κενα και απο δευτερες ρολλ ηταν πίσω μισό αμαξι.
Ομως το 335 μπορει και δουλευει μεχρι 1.2-1.3.
Εμενα στο συγκεκριμενο πατημα-χαβαλε που καναμε με τον γιατρο δεν με ενδιεφερε να περασω το 335 αλλα να συγκρινω τις επιδοσεις του και σε ευθεια με το Μ3 που ειχα. Και τα συμπερασμα μου ειναι οτι στα 700-800 μετρα το παλιο μου Μ3 ειναι πολλες καροτσες πισω απο το csl. Κολωνα που λεμε.
Απο ρολλ 2αρα ή τριτη ταχυτητα, που παιζει μεγαλο ρολλος το βαρος ( αφου η ροπη με το Μ3 ειναι σχεδον η ιδια) η διαφορα με το Μ3 ειναι η διπλασια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chief : 02-09-10 στις 14:13