Οι πολλαπλασιαστές είναι πονεμένη ιστορία σε όλα τα αυτοκίνητα.
Πριν είχα group VAG και τους άλλαζα πιο συχνά απ' ότι το χαρτί υγείας στην τουαλέτα.
Χθες μάλιστα έμεινα με το Astra της γυναίκας μου... Το κόστος ήταν 149,80.![]()
Οι πολλαπλασιαστές είναι πονεμένη ιστορία σε όλα τα αυτοκίνητα.
Πριν είχα group VAG και τους άλλαζα πιο συχνά απ' ότι το χαρτί υγείας στην τουαλέτα.
Χθες μάλιστα έμεινα με το Astra της γυναίκας μου... Το κόστος ήταν 149,80.![]()
Αυτα ειναι εντος πολεως.Σε ταξιδι η καταναλωση ειναι 7 στα 120,7.5 στα 140,8.5 στα 160 και 11-11.5 στα 200.
11-12 μεσα σε πολη βλεπω μονο σε γρηγορες ''φασεις'' με κοντραδικες εκκινησεις και τις ταχυτητες ολες στον κοφτη.
Σε γρηγορα ταξιδι στην Θεσσαλονικη με μεση ταχυτητα στο σκελος της μεταβασης 180,καφριλικια μεσα στην πολη και μεση 160 στον γυρισμο ειχα μεση καταναλωση 9...
Το θεμα ειναι οτι ο αισθητηρας Νοx τα εχει παιξει οποτε παμε για αλλον...Θα προσπαθησω μηπως το γλυτωσω και η αντιπροσωπεια τον αλλαξει δωρεαν η'
σε χαμηλη τιμη λογω ''Good Will'' αλλα τετοιες εποχες και με τον Ασσο 1 χρονο εκτος εγγυησης το βρισκω πολυ χλωμο...
Ενδεικτικα κοστος ανταλλακτικου 420+ ευρω και εργασια 80+ ευρω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TAZ118! : 01-09-10 στις 15:24
Black Prince....
Φίλε μου, οι καταναλώσεις που γράφεις στα 160 και κυρίως στα 200 μου φαίνονται εξαιρετικά χαμηλές. Εμένα στα 200 με 5η στάνταρ ξεπερνάει τα 15 (αν και συνήθως σε τέτοιες ταχύτητες σπάνια κοιτάω την κατανάλωση), πάντως έχω παρατηρήσει ότι μετά τα 130-140 η κατανάλωση εκτοξεύεται.
Όλα αυτά σε Ε90 150hp.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Τοσο ειναι με σταθερη ταχυτητα στα 200.Αν μεινει εκει μονο για λιγα λεπτα λογικο μου φαινεται να ειναι 15...
Το εχω δοκιμασει σε βολτα στο Λουτρακι τα χριστουγεννα οποτε απο Ελευσινα μεχρι εισοδο Λουυτρακιου ειχα μεση ταχυτητα 190 με μεση καταναλωση 11.5 και το Sprint Booster στο 100%...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TAZ118! : 01-09-10 στις 16:01
Black Prince....
Το ξερω Αντωνη μου,το ξερω...
Ελα ομως που του εκανα σερβισακι αυτην την εβδομαδα και χθες ξεκινησα για Τρικαλα και στον δρομο επιασα και μεγαλες ταχυτητες,νουμερα δεν λεμε,αλλα και 140-80χλμ/ωρα,γενικα δεν ηθελα πολυ να τρεξω,και μου εβγαλε μεση καταναλωση 8,8!!!
Πολυ το ευχαριστηθηκαγιατι ειχα να τα δω αυτα τα νουμερα απο τοτε σχεδον που το πηρα...
![]()
Ι donut understeer...
Παιδιά καλησπέρα,
Διαβάζω αρκετό καιρό το forum και έχω βρει απαντήσεις σε αρκετά θέματα που είχα.
Είμαι κάτοχος της 116 από τον Μάρτιο και εδώ και κάποιες τρίζει η πόρτα του οδηγού.
Έχω ακούσει ότι έχει συμβεί και σε άλλους άσσους.
Τι λέτε να φταίει?