Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: Ραντάρ στην Αττική Οδό

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    26-03-10
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    5.698
    Thanked
    18827
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...αρα καλυτεροι δρομοι, λιγοτερα διοδια και περισσοτερες καμερες! οποιος ειναι γρηγορος ας το δειξει στα Μεγαρα κ στις Σερρες με χρονομετρο!εκει φαινεται η ''μαγκια''!
    Συμφωνώ μαζί σου Μιχάλη μου αλλά έχεις ιδέα για τι όρια ταχύτητας μιλάμε στην Αττική οδό?

    Μιλάμε για 60km/h μέσα στα τούνελ, για 70km/h στην περιφερειακή Υμηττού και για 100km/h στην κυρίως Αττική οδό, με εξαίρεση τα 120Km/h σε συγκεκριμένα σημεία προς Ελ Βενιζέλ. Αυτά αφορούν σε ΚΛΕΙΣΤΟ σύγχρονο αυτοκινητόδρομο εν έτει 2010.

    Στην περιφερειακή Υμηττού δηλαδή με μπετονένιο στηθαίο δεξιά-αριστερά, επαρκή φωτισμό και πεντακάθαρη διαγράμμιση πρέπει να κινείσαι το πολύ με 70Km/h, εντούτοις στη Συγγρού όπου σου πετάγεται η σάρα και η μάρα από τον παράδρομο χωρίς φλας, όπου ο φωτισμός γίνεται με κεράκια σιτρονέλας, όπου ο κάθε ψυχάκιας σου πετάει πέτρες από τις πεζογέφυρες και όπου οι πινακίδες τοποθετούνται ΜΕΤΑ τις διασταυρώσεις για να τσεκάρεις και πόσο σ' αγαπάει ο Θεούλης, εκεί λοιπόν μπορείς να πηγαίνεις με 90. Γουστάρω.

    Επιτρέψτε μου λοιπόν να πιστεύω πως τα όρια αυτά στην Αττική οδό τα έχουν θέσει για λόγους α) εισπρακτικούς και β) περιβαλλοντικούς (ηχορύπανση, εκπομπές καυσαερίων) και όχι για λόγους δήθεν ασφάλειας. Ακόμη και για το 2ο, τους περιβαλλοντικούς δηλαδή, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αφού δε μπορώ να φανταστώ πόσο μεγαλύτερο κακό μπορεί να κάνει η εξάτμιση ενός σύγχρονου αυτοκινήτου στην αλεπού ή στην κουκουβάγια του Υμηττού που να μην το έχει κάνει ήδη ο Μπόμπολας με το τσιμέντο του.

    Κακά τα ψέμματα, οι περισσότεροι εξ' αυτών που χάνουν τη ζωή τους σκοτώνονται γιατί παίρνουν δίπλωμα δι' αλληλογραφίας, γιατί οδηγούν μεθυσμένοι ή μαστουρωμένοι, γιατί στέλνουν SMS την ώρα που οδηγούν, γιατί δε σέβονται τους φωτεινοιύς σηματοδότες και τα σήματα κυκλοφορίας, γιατί έχουν παθολογικά προβλήματα και δεν κάνουν τσεκάπ, γιατί δε συντηρούν τα οχήματά τους και, τέλος, γιατί υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους και τις δυνατότητες των οχημάτων τους, όχι γιατί κινούνται με 120km/h σε αυτοκινητόδρομο του οποίου το όριο είναι τα 100.

    Εν προκειμένω, ας ασχοληθούν λίγο με τα ΖΩΑ που κάνουν όπισθεν στη ΛΕΑ γιατί έχασαν την έξοδο, μ' εκείνους που αφήνουν κόσμο πεζό ΕΠΙ της αττικής οδού για να δουν ποιος τυχερός από πίσω θα τους μετατρέψει σε roadkill, με τους άλλους που φορτώνουν μια πολυκατοικία στο datsun τους με αποτέλεσμα να σου έρχεται η καρέκλα και το χαρτοκιβώτιο στη μούρη με 100km/h καθώς και με τους πύρκαυλους που έχουν γεννηθεί για την αριστερή λωρίδα και οι οποίοι την έχουν δει Judge Dredd αν τολμήσεις και τους περάσεις από δεξιά και ας πάψουν επιτέλους να συμπεριφέρονται σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, οι οποίοι κινούμαστε με δήθεν 'υπερβολικές' ταχύτητες σε τέτοιους δρόμους, λες και πουλάμε δονητές σε καλόγριες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 01-09-10 στις 11:43

  2. The Following 12 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

    BILL007 (04-09-10), bill_m3 (01-09-10), bmwcompactjohn (01-09-10), bomberman 3.28 (05-09-10), Dimitrios (16-10-10), Dioskouroi (01-09-10), fast-enough (05-09-10), manos (04-09-10), Nino (01-09-10), PANOS-E60 (01-09-10), Ptboul (01-09-10), z3 2.2 (01-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP