Σελίδα 8 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 323

Θέμα: upgrade εξάτμισης...

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το Μ3 εχει stock τελικο που ειναι παραδειγμα προς μελετη για το πως πρεπει να ειναι σχεδιασμενο ενα τελικο. Ειναι το μοναδικο τελικο (και το εννοω) που λογω σωστης σχεδιασης δεν εχει βομβο χαμηλα (droning) χωρις να στραγγαλιζει τα καυσαερια ψηλα. Σε ατμοσφαιρικες εφαρμογες ΔΕΝ το αλλαζουμε εκτος αν μας ενδιαφερει αλλη χροια ηχου και καποια κιλα μειωμενου βαρους. Αλογα απο αλλαγη τελικου ΔΕΝ παιρνουμε.
    Το x-pipe και αυτο σε ατμοσφαιρικες εφαρμογες δεν προσφερει και τιποτα το ιδιαιτερο απο αποδοση, κυριως αλλαγη σε ηχο. Το μαμα ειναι αριστο ροικα αλλα αρκετα raspy και σε αλλους αρεσει, σε αλλους οχι. Αυτο ειναι προβλημα οταν συνδυαζεται με ελευθερο τελικο γιατι με το stock το rasp ποτε δεν γινεται υπερβολικο.
    Οι καταλυτες ειναι το μονο κομματι της εξατμισης που εχει κερδος σε αποδοση. Το λαμπακι που πιθανον να αναψει με την αλλαγη δεν επηρεαζει την αποδοση καθως η DME παιρνει δεδομενα απο τους pre-cat sensors και οχι απο τους post-cat για τυχον διορθωσεις. Αυτο το προβλημα(λαμπακι) μπορει να διορθωθει (post-cat sensors delete,το εχω ηδη κανει στο δικο μου).

Επειδη ομως οι καταλυτες ειναι αρκετα ακριβοι υπαρχει και η ενδιαμεση λυση (για οποιον δεν εχει προβλημα να λειτουργει χωρις) να μπει στην θεση των καταλυτων το section 1 της AP που εχει resonators αντι καταλυτες (και βοηθα και στην μειωση του rasp για οποιον εχει aftermarket τελικο) και ειναι ακομη πιο ελευθερο απο τους καταλυτες. Υπαρχει βεβαια και η λυση με σκετους σωληνες που ειναι ακομη πιο φθηνη αλλα με αυξημενο θορυβο και rasp. Και αυτο σε αλλους αρεσει, σε αλλους οχι.

https://www.agency-power.com/catalog...5-p-48054.html

2. The Following 5 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (02-09-10), Gregory_///M (01-09-10), manos///3 (01-09-10), Thomelef (01-09-10), ΔημήτρηςΜ3 (01-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

μπραβο Μητσο. Ετσι ειναι τα πραγματα. Πολυ κατατοπιστικό πόστ

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Oπως τα λεει ο Δημητρης...

Στο δικο μου εχω βαλει καταλυτες 100 cell της SS , εχω αφησει μαμα το μεσαιο και εχω αλλαξει το πολυ καλο τελικο ,αλλα πολυ βαρυ, με ενα ελαφρυτερο της SS (racing lightweight). Στο τελικο κερδισα 12 κιλα!
    Με του καταλυτες δε μπορω να κανω σύγκριση μιας και αλλαξα μαζι και το βημα του διαφορικου σε πιο κοντο. Οι περισσοτεροι λενε οτι κερδιζεις στις μεσαιες στροφες.

Για μενα η καλυτερη λυση (αν δε σε ενδιαφερει το βαρος) ειναι να μπαξεις πιο ελευθερους καταλυτες και μεσαιο. Το τελικο το αφηνεις μαμα. Κερδιζεις σε θορυβο και επιδοσεις.

Για αφαιρεση καταλυτών δε το συζητω για μη αγωνιστικες κατασκευες. Ας σεβομαστε λιγο το περιβαλλον.

5. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

Thomelef (01-09-10)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Oπως τα λεει ο Δημητρης...

Στο δικο μου εχω βαλει καταλυτες 100 cell της SS , εχω αφησει μαμα το μεσαιο και εχω αλλαξει το πολυ καλο τελικο ,αλλα πολυ βαρυ, με ενα ελαφρυτερο της SS (racing lightweight). Στο τελικο κερδισα 12 κιλα!
    Με του καταλυτες δε μπορω να κανω σύγκριση μιας και αλλαξα μαζι και το βημα του διαφορικου σε πιο κοντο. Οι περισσοτεροι λενε οτι κερδιζεις στις μεσαιες στροφες.

Για μενα η καλυτερη λυση (αν δε σε ενδιαφερει το βαρος) ειναι να μπαξεις πιο ελευθερους καταλυτες και μεσαιο. Το τελικο το αφηνεις μαμα. Κερδιζεις σε θορυβο και επιδοσεις.

Για αφαιρεση καταλυτών δε το συζητω για μη αγωνιστικες κατασκευες. Ας σεβομαστε λιγο το περιβαλλον.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι ειναι το rasp παρακαλω?
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω δλδ που δεν εχω το x-pipe και εχω αλλο μεσαιο της supersprint πειραζει??

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι ειναι το rasp παρακαλω?

ο μεταλικός ήχος που βγάζουν τα ///Μ3
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο μεταλικός ήχος που βγάζουν τα ///Μ3
    μμμ ωστε εχει και ονομασια αυτος ο καυ..... ηχος.....!!!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

11. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Thomelef (01-09-10)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    section 1 της AP που εχει resonators αντι καταλυτες
    φιλε η ap δεν νομιζω να στελνει Ελλαδα,υπαρχει καποιος που να το εχει αυτο ή κατι παρομοιο στην ελλαδα ?? ειτε καταλυτες ειτε section 1 της AP ιδια αποδοση παιρνεις ετσι?

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Section 1 της AP εχω εγω στο δικο μου. Υπαρχουν official dealer της Agency Power που εχουν την δυνατοτητα για overseas shipping.

Σελίδα 8 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP