Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 78

Θέμα: E36 M3 transplant project

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επίτημος προσελημένος ο Σνούπης. Ναι, οτι κάνεις έιναι μια αφορμή για έξοδο. Να πάμε να ξεμπουώσουμε λίγο

Rides
    1

Προεπιλογή

χαιρετω και παλι ολη την παρεα επειτα απο 25 μερες αποχης λογω διακοπων!καλο χειμωνα να εχετε...

στο θεμα μας τωρα,με το που γυρισα σημερα το πρωι η πρωτη μου δουλεια ηταν να παω στο συνεργειο να δω σε ποιο σταδιο βρισκεται το αυτοκινητο.ολα εχουν κουμπωθει επανω,το αμαξι παιρνει μπροστα κανονικα χωρις βλαβες χωρις τιποτα.αυριο μαλλον βγαινουμε δοκιμη και αν ολα πανε καλα την παρασκευη τελειωσαμε.επειδη ομως σιγουρα θα υπαρχουν καποια θεματακια(αυτα εχουν οι μετατροπες) εγω εχω στο μυαλο μου οτι απο βδομαδα θα το παρω και αν γινει και νωριτερα εχει καλως...μπορειτε να καταλαβετε νομιζω την ανυπομονησια μου μεχρι να καβαλησω το οχημα!τοσο καιρο στις διακοπες το ειχα ψιλοξεχασει,τωρα ομως ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!

υγ:για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν πολλα πραγματα απο το αλλο 36αρι,δινεται ομως και ολοκληρο με οτι εχει επανω.θα ανεβασω θρεντ στην σχετικη ενοτητα οποτε βρω τον χρονο.

3. The Following 6 Users Say Thank You to manos For This Useful Post:

BILL007 (31-08-10), Gregory_///M (01-09-10), Kostas_1 (01-09-10), Panos 316T (01-09-10), Snoo (04-09-10), stratos (31-08-10)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαιρετω και παλι ολη την παρεα επειτα απο 25 μερες αποχης λογω διακοπων!καλο χειμωνα να εχετε...

στο θεμα μας τωρα,με το που γυρισα σημερα το πρωι η πρωτη μου δουλεια ηταν να παω στο συνεργειο να δω σε ποιο σταδιο βρισκεται το αυτοκινητο.ολα εχουν κουμπωθει επανω,το αμαξι παιρνει μπροστα κανονικα χωρις βλαβες χωρις τιποτα.αυριο μαλλον βγαινουμε δοκιμη και αν ολα πανε καλα την παρασκευη τελειωσαμε.επειδη ομως σιγουρα θα υπαρχουν καποια θεματακια(αυτα εχουν οι μετατροπες) εγω εχω στο μυαλο μου οτι απο βδομαδα θα το παρω και αν γινει και νωριτερα εχει καλως...μπορειτε να καταλαβετε νομιζω την ανυπομονησια μου μεχρι να καβαλησω το οχημα!τοσο καιρο στις διακοπες το ειχα ψιλοξεχασει,τωρα ομως ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!

υγ:για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν πολλα πραγματα απο το αλλο 36αρι,δινεται ομως και ολοκληρο με οτι εχει επανω.θα ανεβασω θρεντ στην σχετικη ενοτητα οποτε βρω τον χρονο.
    Αντε με το καλο!! Να το παρεις, να το χαρεις & μακρυα απο τα συνεργεια!! (μονο για σερβις)

Σε καταλαβαινω γιατι ειμαι και γω στην ιδια φαση..!!!

Και μια ερωτηση: μοτερ-σασμαν κτλ με τί τα ετριψες-επλυνες?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaharias : 31-08-10 στις 23:18
    ΧΙΟΣ-CHIOS

5. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

manos (01-09-10)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Άντε με το καλό Μάνο να βγει το τέρας στο δρόμο!!

7. The Following User Says Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

manos (01-09-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε με το καλο!! Να το παρεις, να το χαρεις & μακρυα απο τα συνεργεια!! (μονο για σερβις)

Σε καταλαβαινω γιατι ειμαι και γω στην ιδια φαση..!!!

Και μια ερωτηση: μοτερ-σασμαν κτλ με τί τα ετριψες-επλυνες?

σ'ευχαριστω ρε ζαχο!με νιωθεις αφου εισαι κι εσυ στην ιδια φαση...

μοτερ σασμαν πλυθηκαν με πιεστικο.το μονο που βαφτηκε σ αυτα ειναι το ψευτοκαπακο του μοτερ το οποιο εγινε με σπρευ.

τωρα τα υπολοιπα,διαφορικο,ψαλιδια ,γεφυρες κτλ πλυθηκανε κι αυτα στο πιεστικο να φυγει η βρωμια,υστερα ενα ελαφρυ τριψιμο και τελος βαψιμο κι αυτα με σπρευ

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

σ'ευχαριστω ρε ζαχο!με νιωθεις αφου εισαι κι εσυ στην ιδια φαση...

μοτερ σασμαν πλυθηκαν με πιεστικο.το μονο που βαφτηκε σ αυτα ειναι το ψευτοκαπακο του μοτερ το οποιο εγινε με σπρευ.

τωρα τα υπολοιπα,διαφορικο,ψαλιδια ,γεφυρες κτλ πλυθηκανε κι αυτα στο πιεστικο να φυγει η βρωμια,υστερα ενα ελαφρυ τριψιμο και τελος βαψιμο κι αυτα με σπρευ
    Ενα πλυσιματακι απο κατω το θελει το δικο μου (ειναι το σασμαν λιγο βρωμικο).. αλλα νερο στο μοτερ απο πανω, δεν του ριχνω (εχω κολλημα και φοβαμαι )..

Εγω ακρα-δαγκανες τα εκανα αμμοβολη και μετα τα εβαψα..

Ευχαριστω φιλε..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ζαχαρια τι εγινε ρε φιλε τελιωσες?

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζαχαρια τι εγινε ρε φιλε τελιωσες?
    Ναι φιλε, εχω 1-2 θεματακια να λυσω, αλλα κατα τ'αλλα δυναμη το εργαλειο.. Θα σηκωσω θρεντ με φωτο & βιντεο με ολο το story μολις τελειωσω.. Μη χαλαμε και το θρεντ του Μανου..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

12. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

BILL007 (01-09-10)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μανο πριν το κανεις Μ3 τι μοτερ φοραγες??

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενα πλυσιματακι απο κατω το θελει το δικο μου (ειναι το σασμαν λιγο βρωμικο).. αλλα νερο στο μοτερ απο πανω, δεν του ριχνω (εχω κολλημα και φοβαμαι )..

Εγω ακρα-δαγκανες τα εκανα αμμοβολη και μετα τα εβαψα..

Ευχαριστω φιλε..

αμα καλυφτουν τα επιμαχα σημεια σωστα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.αρκει αυτος που θα το κανει να το κατεχει το αθλημα

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP