Σελίδα 9 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 142

Θέμα: Φανταρε φανταρε που πας?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ρε παλικάρια δεν έχω εμπειρίες. Τώρα 16 Αυτγούστου παρουσιάζομαι στο Μ. Πεύκο στις Ειδικές Δυνάμεις ΥΕΑ. Με το καλό να πάω και ελπίζω να σας διηγηθώ ευχάριστες ιστορίες
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωχ ωχ.. θα αποκτήσεις πολλες!

... την Τετάρτη το ξημέρωμα όπου θα επιστρέψω στο κολαστήριο και μετά απο λίγο θα φύγω για Κόρινθο στο απλό πεζικό όπου ελπίζω να αναλάβω και την τσουγρανούλα μου.
    Από ότι είπες, κράτα μόνο τις 10 μέρες και αυτό. Αρκετοί πήγαν (πήγα) με τις καλύτερες διαθέσεις και σιχάθηκαν τα πάντα.. Καλή τσουγκράνα από 'δω και στο εξής και άσε τα "ειδικά" για αυτούς που τα θέλουν. Κρατιέμαι να μην μιλήσω χειρότερα γιατί πρόκειται για κοινωνικό θέμα, το forum δεν είναι τέτοιο, και οι απόψεις είναι σαν τους στρατό$#@%. Όλοι ξέρουν έναν

Καλή θητεία λοιπόν, γιατί στο 6ο ΣΠ θα λιώσετε στα σουβλάκια, τα cheese, τις βόλτες και τον χαβαλέ.. Ότι θέλεις για εκεί, στείλε pm. Πέρασα σχετικά πρόσφατα και τα "μυστικά" στα έχω έτοιμα. Είναι και τα τελευταία που θα χρειαστείς βέβαια, γιατί μετά από (πολύ) λίγο καιρό σαν απλό στρατιωτάκι-τσουγκρανάκι που θα ξεψαρώσεις θα κάνεις τις τελευταίες τόσο ξέγνοιαστες διακοπές τις ζωής σου!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι ρε τι υεα και μσλακίες
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Ακούγονται εύκολα όλα αυτά αλλά κάτω απο τον καυτό ήλιο του καύσωνα και χωρίς νερό καθόλου μιας και δεν επιτρεπόταν να πάμε να πάρουμε. Φυσικά δεν καθίσαμε ποτέ ούτε 1 λεπτό μιας και δεν επιτρεπόταν. Η αφυδάτωση στο μεγαλείο της, σκασμένα χείλια, καυτά πόδια στα άρβυλα και οι λιποθυμίες η μία πίσω απο την άλλα απο τους φαντάρους.

Το ΚαΨιΜι μάθαμε που είναι γεωγραφικά μιας και δεν πήγαμε ούτε μια φορά. Πολλά παιδιά έμειναν χωρίς τσιγάρο μέχρι σήμερα που πήραμε άδεια. Νερό κρύο ούτε στο όνειρο μας. Μάλλον εδώ ένα μικρό ψέμα. Αφού φάγαμε στέρηση μπάνιου τις πρώτες 4 μέρες επιτέλους πήγαμε τα 333 άτομα στα 10 λουτρά σε 50 λεπτά χρόνο που μας έδωσαν στο απίστευτα κρύο νερό. Φυσικά δεν έλειπε το θαλαμοφυλίκι και οι εξαντλητικές αγγαρείες όπως τα μαγειρία.

Αυτά ήταν όλα πταίσματα. Με ένα υπολογισμό απο το google earth περπατούσαμε ή κάναμε βήμα για περίπου 18-19 χιλιόμετρα την ημέρα με πολύ σπάνια να καθόμαστε οκλαδόν. Εκτός απο την μέρα που κάναμε 3 ώρες οκλαδόν-όρθιοι όπου η πλάτη μας καταστράφηκε.

Φυσικά όλοι οι ανώτεροι με μερικές εξαιρέσεις απο τους ανθυπολοχαγούς μείωναν άπαντες. Οι λοχίες αεροπορίας ήξεραν μόνο το είστε μακάκες, είστε ανίκητοι (στη μαμακία), θα σας μαμήσουμε και θα πάρετε/ σας γραφουμε στα @@ μας.

Δεν έλειπαν και τα καψόνια ομαδικά ή ατομικά. Σπρώξιμο του λόχου γιατί είχε πάρει κλίση το κτήριο, έρπην για 15-20 μέτρα, ερωτική εξωμολόγηση στην αρβύλα του ανωτέρου, γύρω γύρω τον λόχο φωνάζωντας "είμαι ένα τρελό τρελό ηλεκτρόνιο και βιδώνω λάμπες" και πίνγκ-πονγκ όπου πήγαινες τρέχοντας στον άλλο λόχο, έλεγες έναν γλωσσοδέτη, φώναζες πίνγκ και πάλι πίσω φωνάζοντας πόνγκ. Η στρατοκαυλίτιδα στο μεγαλείο της. Προσωπικά ένας ΟΥΚ την ημέρα του βήματος με ρωτάει "εσύ ρε μακάκα γιατί έχεις τέτοια κοιλιά νέος άνθρωπος" και απάντησα "είμαι καλοπερασάκιας και μορφωμένος" με το χέρι του ανθυπολοχαγού να σηκώνεται και να μου λέει μπράβο και τώρα ράψτο.

Οι 14 χειρότερες μέρες στην ζωή μου. Ζηλεύω όλους σας που λέτε οτι περάσατε καλά. Θα μου έρθουν και άλλα να γράψω. Προς το παρόν απολαμβάνω την άδεια μου μέχρι την Τετάρτη το ξημέρωμα όπου θα επιστρέψω στο κολαστήριο και μετά απο λίγο θα φύγω για Κόρινθο στο απλό πεζικό όπου ελπίζω να αναλάβω και την τσουγρανούλα μου.
    H malakia σε ολο της το μεγαλειο ... Ο καθε αχρηστος και ανικανος στην πραγματικη ζωη , εγινε καραβανας και παιδευει κοσμο.

Ο στρατος σιγουρα δεν ειναι διακοπες αλλα βαζοντας κοσμο (που πιθανον δεν θελει ή δεν μπορει να ενσωματωθει στις ΕΔ) απο την πρωτη μερα να υποκειται αφυδατωσεις και σκληραγωγεια ,ειναι μεγαλο λαθος και αμαρτια.

Αν ξερεις φιλε Stratos οτι ολοι ειχαμε κακες εμπειριες στον στρατο , αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα ζεις συνεχεια. Επεσες στην περιπτωση...

Kανεις μας δεν θελει...αλλα στο τελος τους "καθομαστε"

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

δίχως νερό κάτω απο τον
    ήλιο για τρεις ώρες είναι πολύ χοντρό και δεν επιτρέπεται...
    Είναι απάνθρωπο αλλά γίνεται παντού Θωμά. Πριν 13 χρόνια στη Θήβα Ιούλιο μήνα με 40άρες περάσαμε τα ίδια.

Εγώ προσωπικά Στράτο είχα πάντα κρυμμένο στη φαρδιά τσέπη του παντελονιού μου ένα μικρό μπουκαλάκι νερό. Φρόντιζα να πίνω όταν δε κοιτούσε κάποιος αξιωματικός στα κλεφτά.

Κουράγιο και υπομονή. Είπαμε όλα τα παράλογα θα τα βρεις μπροστά σου αυτούς τους 9 μήνες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι απάνθρωπο αλλά γίνεται παντού Θωμά. Πριν 13 χρόνια στη Θήβα Ιούλιο μήνα με 40άρες περάσαμε τα ίδια.

Εγώ προσωπικά Στράτο είχα πάντα κρυμμένο στη φαρδιά τσέπη του παντελονιού μου ένα μικρό μπουκαλάκι νερό. Φρόντιζα να πίνω όταν δε κοιτούσε κάποιος αξιωματικός στα κλεφτά.

Κουράγιο και υπομονή. Είπαμε όλα τα παράλογα θα τα βρεις μπροστά σου αυτούς τους 9 μήνες.

Eιπαμε....εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατος!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

6. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Χρίστος (29-08-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

.
    Κωστα εγω κουβαλουσα στο παγουρι νερο (το ειχα πλυνει με χλωρινη,ε ειχαμε κανει και τα εμβολια...)
    Δωσε λιγο ο ενας δωσε λιγο ο αλλος δεν εμενε... ενα βραδυ λοιπον μεσα στο θαλαμο τους λεω, για κοιταξτε λιγο εδω!!
    τον βγαζω και τον ακουμπαω στο στομιο απο το παγουρι... δεν μου ξαναζητησε κανεις νερο!!!

8. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Monsta (01-09-10), z3 2.2 (31-08-10)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι η τελευταία μέρα που έχω άδεια και προσπαθώ να συνέλθω απο τον πυρετό της ίωσης που πέρασα. Προσπαθώ να κανω delete όλους αυτούς που κατάφεραν και με έκαναν να φωνάζω "ηθικό ακμιώτατο" ενώ είχε φτάσει στον πάτο. Ελπίζω να βγεί σύντομα το φύλο πορείας προς Κόρινθο. Αν είμαι τυχερός θα βγεί αύριο, αν όχι μέχρι την Κυριακή.

Απλά οι Ειδικές Δυνάμεις δεν είναι για μένα. Είναι για αυτούς που γουστάρουν να σκληραγογηθούν και να τους κάνουν κουμάντο λοχίες αεροπορίας με αυτό που κουβαλάνε στο κεφάλι τους.

Θα ήθελα να παρακαλέσω να λείπουν χαρακτηρισμοί όπως "στρατόκ@υλοι" και άλλα τέτοια γιατί εδώ υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να είναι οι ίδιοι ή να έχουν κάποιον δικό τους στον στρατό.

Οι μέρες μου στο ΚΕΕΔ στο Πευο τελειώνουν αι μαζί με αυτές ελπίζω και οι άσχημες εμπειρίες. Εκμεταλεύτηκα σκόπιμα ένα χειρουργίο στο στομάχι για να βγώ Ι4 και να γλυτώσω απο όλα αυτά.

Απο εδώ και στο εξής το παγούρι θα βρίσκεται στην άλλη τσέπη του παντελονιού ενώ στην άλλη παραμένουν τα μωρομάντηλα.

Το μόνο ευχάριστο που άκουσα είναι εφράσεις όπως "παρε κάμψεις μέχρι να σκουριάσει ο ρόμποκοπ - μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ".

Λίγες ώρες μου έμειναν. Ντρέπομαι που ίσως είμαι ο μόνος που περιγράφει τόσο τραγικά τα πράγματα και φαίνεται σαν να κλαίγομαι... απλά εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτή η εμπειρία που είχα...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγαπητε φιλε!!
    Δυο πραγματα ειναι σιγουρα πρωτον οτι αυτο που "βλεπεις" και βιωνεις στο κεντρο δεν ειναι και η πραγματικη εικονα για το τι θα ακολουθησει και δευτερον κανεις δεν μπορει να σε κρινει για τις επιλογες σου.
    Οπως βεβαια και κανεις δεν μπορει να κρινει καποιον για το αν του αρεσουν παρομοιες καταστασεις.
    Με το καλο λοιπον στο νεο οπλο και ας "στροφαρει" ο χρονος σαν διτουρμπινο!!!

11. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

stratos (31-08-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στρατο επρεπε να την 'κανεις" απο την αρχη πριν παρεις τα ψαραδικα ...
    Δεν παιζουνε καλοκαιριατικα με τετοια ,αφου ειχες "μεσο" μαλα@@ που δεν το εκανες φιλε .

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν γίνεται να την άνω απο την αρχή. Το χαρτί κατάταξης ήρθε για το ΚΕΕΔ και δεν γίνεται να αλλάξει, και φυσικά χωρίς να είναι επιλογή μου αφού δεν ζήτησα/δήλωσα ποτέ κατι τέτοιο.

Βύσμα δεν έχω δυστηχώς. Μόνο μέσω γνωστού ενός γνωστού προσπαθώ να κάνω κάτι αλλά μιας και δεν σχετίζομαι συγγενικά μαζί του δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να γίνει κάτι. Απλά να φύγω απο τις Ειδικές Δυνάμεις το συντομότερο θέλω. Στην χειρότερη μέχρι την Κυριακή θα έχω φύγει απο το ΚΕΕΔ μιας και δήλωσα οτι δεν θέλω να παραμείνω.

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP