Σελίδα 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 142

Θέμα: Φανταρε φανταρε που πας?

Rides
    1

Προεπιλογή

Στράτο, για ποιο λόγο πήγες ειδικές δυνάμεις?

Προσωπικά, δε βρίσκω κανένα λόγο ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν έχει ψύχωση με το στρατό να καταταγεί εκεί, εκτός και αν το κάνει για έξτρα μοριοδότηση, που και πάλι λάθος είναι γιατί τίποτα δεν αξίζει τέτοια ανούσια αλλά και υπερβολική ταλαιπωρία.

Ελπίζω η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη, αν και το θεωρώ σχεδόν βέβαιο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Ptboul (31-08-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δε περάσαμε όλοι καλά στρατο.
    Απλά τα καλά μας έχουν μείνει.
    Προσπάθησε να σκέφτεσαι πως ότι κανείς περνάει, είναι πίσω σου και πλέον συνεχίζεις.
    Με λίγα λόγια γραφε τους όσο μπορείς στα αρχ... και μάθε να μετράς ανάποδα.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απο το πρωτο δευτερολεπτο που περασες την πυλη,ο χρονος μετραει αντιστροφα.
    Απο εκει και περα αν δεν σου λεει τιποτα το θεμα "ειδικες δυναμεις",αστο
    και μην ασχολεισαι γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος.
    Δεν ωφελει σε κατι εκτος αν θελεις να δοκιμασεις τις αντοχες σου,ψυχικες
    και σωματικες.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντε ρε Στρατο μας στεναχωρισες....αλλα να θυμασαι εμας εδω, ειμαστε μαζι σου, δε μπορουμε να τα βαλουμε με το στρατο αλλα μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε!!!

Επειδη ειναι μικρος ο κοσμος, στην Κορινθο στο πεζικο, παρουσιαστικε ο κολλητος του γιου μου,λεγετε Γερακης Γιωργος ειναι 1,85 υψος 135 κιλα!!!
    Ηρθε με αδεια ορκομοσιας σημερα,δεν τον εχω δει ακομη αλλα για πηξημο μιλουσε και αυτος στο τηλ.τελος παντων εαν πας εκει ισως συναντηθητε!!!
    Νεουληδες και οι δυο

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε Στρατο έχω μια απορία...... σε αυτές τις πολύωρες αναφορές τι κάνατε ; Ηταν απλά άλλο ένα καψονι ;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 27-08-10 στις 22:16

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στράτο, για ποιο λόγο πήγες ειδικές δυνάμεις?

Προσωπικά, δε βρίσκω κανένα λόγο ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν έχει ψύχωση με το στρατό να καταταγεί εκεί, εκτός και αν το κάνει για έξτρα μοριοδότηση, που και πάλι λάθος είναι γιατί τίποτα δεν αξίζει τέτοια ανούσια αλλά και υπερβολική ταλαιπωρία.

Ελπίζω η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη, αν και το θεωρώ σχεδόν βέβαιο.
    Το αστείο Αρη είναι οτι δεν είχα δηλώσει και απλά με έστειλαν εκεί. Δεν έχω καμια όρεξη να ταλαιπωρηθω. Για κάποιον που γουστάρει τρέξιμο ή θέλει τα μόρια ναι, για μένα όχι. Απλά πρέπει να περιμένω την μετάθεση μου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε περάσαμε όλοι καλά στρατο.
    Απλά τα καλά μας έχουν μείνει.
    Προσπάθησε να σκέφτεσαι πως ότι κανείς περνάει, είναι πίσω σου και πλέον συνεχίζεις.
    Με λίγα λόγια γραφε τους όσο μπορείς στα αρχ... και μάθε να μετράς ανάποδα.
    Τους γράφω. Το θέμα είναι οτι άλλοι τους παραέγραφαν στα απαυτά τους με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να γίνεται ακόμα μεγαλήτερη και όπως πάντα για 3-4 μακάκες να την πληρώνουν όλοι

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ZWMZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο το πρωτο δευτερολεπτο που περασες την πυλη,ο χρονος μετραει αντιστροφα.
    Απο εκει και περα αν δεν σου λεει τιποτα το θεμα "ειδικες δυναμεις",αστο
    και μην ασχολεισαι γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος.
    Δεν ωφελει σε κατι εκτος αν θελεις να δοκιμασεις τις αντοχες σου,ψυχικες
    και σωματικες.
    Μετράω μέρες να φύγω απο εκεί. 8.5 μήνες και σήμερα μένουν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε ρε Στρατο μας στεναχωρισες....αλλα να θυμασαι εμας εδω, ειμαστε μαζι σου, δε μπορουμε να τα βαλουμε με το στρατο αλλα μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε!!!

Επειδη ειναι μικρος ο κοσμος, στην Κορινθο στο πεζικο, παρουσιαστικε ο κολλητος του γιου μου,λεγετε Γερακης Γιωργος ειναι 1,85 υψος 135 κιλα!!!
    Ηρθε με αδεια ορκομοσιας σημερα,δεν τον εχω δει ακομη αλλα για πηξημο μιλουσε και αυτος στο τηλ.τελος παντων εαν πας εκει ισως συναντηθητε!!!
    Νεουληδες και οι δυο
    Η καλή σου κουβέντα μετράει. Μπορεί να τύχει να βραθώ με το παλικάρι. Αν βρώ ένα άτομο να μπορώ να συνεννοηθώ θα ήταν πάρα πολύ καλό.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Στρατο έχω μια απορία...... σε αυτές τις πολύωρες αναφορές τι κάνατε ; Ηταν απλά άλλο ένα καψονι ;
    Οι αναφορές τις περισσότερες φορές είναι ονομαστιές και για 333 άτομα παίρνει πολύ ώρα. Οι ανώτεροι φυσικά στην σκιά και εμείς στο καμίνι. Επίσης γίνονταν επίτηδες για πολύ ώρα γιατί μόλις μήλαγαν οι απροσάρμοστοι, σταμάταγε η αναφορά, ξεκίναγαν οι προσβολές και το "θα κατέβω κάτω να σας μαμήσω" για κανένα 20λεπτο, μετά απο 10 λεπτά πάλι τα ίδια. Σπάσιμο νεύρων και η εξάντληση στο όριο.

Το πιο απαράδεκτο δεν ήταν η κούραση και οι προσβολές αλλά η ανεπίτρεπτη στέρηση μπάνιου και νερού. Μερικοί που είχαν αποθημένα και μια γυναίκα λοχίας ειδικά τα έβγαζαν όλα πάνω μας.

8. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

aristent (28-08-10)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς το παρόν απολαμβάνω την άδεια μου μέχρι την Τετάρτη το ξημέρωμα όπου θα επιστρέψω στο κολαστήριο και μετά απο λίγο θα φύγω για Κόρινθο στο απλό πεζικό όπου ελπίζω να αναλάβω και την τσουγρανούλα μου.
    στην Κορινθο θα σου φανει παραδεισος σε σχεση με το Πευκο. τουφα!
    μη μασας! μηνες ειναι και θα περασουν...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μη μασάς ρεεεεεε το κέντρο είναι και καλά...
    δεν λέω πως το σώμα είναι εύκολο και ως δια μαγείας στην μονάδα θα κάνεις κατασκήνωση,
    αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που είδες ο στρατός...επίσεις το δίχως νερό κάτω απο τον
    ήλιο για τρεις ώρες είναι πολύ χοντρό και δεν επιτρέπεται...ποιανού ιδέα ήταν άραγε???
    πάντως όχι απο κάπου ψηλα. υπάρχουν άτομα που μπορεί να μείνουν στον τόπο και σε
    καμία περίπτωση υψηλόβαθμος που σας έχει υπο την **προστασία** του θα ρίσκαριζε
    να γίνει κάνα σκηνικό...
    επίσεις κάτι ακόμα και να μην το ξεχνάς ποτέεεεεεεεεεε ακόμα και στον στρατό,
    you've got rights
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μη μασάς ρεεεεεε το κέντρο είναι και καλά...
    δεν λέω πως το σώμα είναι εύκολο και ως δια μαγείας στην μονάδα θα κάνεις κατασκήνωση,
    αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που είδες ο στρατός...επίσεις το δίχως νερό κάτω απο τον
    ήλιο για τρεις ώρες είναι πολύ χοντρό και δεν επιτρέπεται...ποιανού ιδέα ήταν άραγε???
    πάντως όχι απο κάπου ψηλα. υπάρχουν άτομα που μπορεί να μείνουν στον τόπο και σε
    καμία περίπτωση υψηλόβαθμος που σας έχει υπο την **προστασία** του θα ρίσκαριζε
    να γίνει κάνα σκηνικό...
    επίσεις κάτι ακόμα και να μην το ξεχνάς ποτέεεεεεεεεεε ακόμα και στον στρατό,
    you've got rights
    Μιλας και συ με την οβιδα στο χερι?????????
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

12. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Thomelef (28-08-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αστείο Αρη είναι οτι δεν είχα δηλώσει και απλά με έστειλαν εκεί. Δεν έχω καμια όρεξη να ταλαιπωρηθω. Για κάποιον που γουστάρει τρέξιμο ή θέλει τα μόρια ναι, για μένα όχι. Απλά πρέπει να περιμένω την μετάθεση μου.

Τους γράφω. Το θέμα είναι οτι άλλοι τους παραέγραφαν στα απαυτά τους με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να γίνεται ακόμα μεγαλήτερη και όπως πάντα για 3-4 μακάκες να την πληρώνουν όλοι

Μετράω μέρες να φύγω απο εκεί. 8.5 μήνες και σήμερα μένουν.

Η καλή σου κουβέντα μετράει. Μπορεί να τύχει να βραθώ με το παλικάρι. Αν βρώ ένα άτομο να μπορώ να συνεννοηθώ θα ήταν πάρα πολύ καλό.

Οι αναφορές τις περισσότερες φορές είναι ονομαστιές και για 333 άτομα παίρνει πολύ ώρα. Οι ανώτεροι φυσικά στην σκιά και εμείς στο καμίνι. Επίσης γίνονταν επίτηδες για πολύ ώρα γιατί μόλις μήλαγαν οι απροσάρμοστοι, σταμάταγε η αναφορά, ξεκίναγαν οι προσβολές και το "θα κατέβω κάτω να σας μαμήσω" για κανένα 20λεπτο, μετά απο 10 λεπτά πάλι τα ίδια. Σπάσιμο νεύρων και η εξάντληση στο όριο.

Το πιο απαράδεκτο δεν ήταν η κούραση και οι προσβολές αλλά η ανεπίτρεπτη στέρηση μπάνιου και νερού. Μερικοί που είχαν αποθημένα και μια γυναίκα λοχίας ειδικά τα έβγαζαν όλα πάνω μας.

Kουράγιο Στράτο!

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP