Εγω εχω βαλει φρενα Μ3 στο δικο μου ! Λοιπον , για να μπουν σωστα τα φρενα του Μ3 πρεπει να σταλουν τα ακρα απο το απλο Ε46 μαζι με τις βασεις, δαγκανες και δισκοπλακες απο το Μ3 σε εναν καλο τορναδορο ωστε να τορνιρει τις βασεις δαγκανας οσο πρεπει ακριβως για να ταιριαξουν στα ακρα σου [ οι βασεις θελουν γυρω στα 3-4 χιλιοστα φαγωμα στο σημειο που πατανε στο ακρο. Ευτυχως εχουν αρκετα περιθωρια παχους οι μαμα βασεις ωστε να φαγωθουν οσο χρειαζεται. Επισης ισως χρειαστει να φαγωθουν και οι δισκοπλακες σε τορνο κανα δυο χιλιοστα στην περιμετρο τους, δηλαδη π.χ. απο 325mm να γινουν 323mm για να μην βρισκουν μεσα στην δαγκανα στο πανω μερος. Αμα στα φτιαξει καλος μαστορας δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Εγω στην αρχη ειχα παρει ενα ετοιμο τροποποιημενο μεταχειρισμενο σετ στο οποιο ομως ειχαν κανει απαραδεκτη δουλεια και ειχα πολλα προβληματα ... ! Μετα εφτιαξα ενα δευτερο σετ φρενων σε καλο μαστορα και εγινε εργοστασιακη δουλεια !! Αμα εισαι Αθηνα μπορω να σε στειλω σε πολυ καλο μαστορα , αλλα θελει κανα 180αρι ευρω ο τορναδορος και κανα 80αρι ο μαστορας για τοποθετηση.