Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: Harley Davidson 883 sportster

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα αγγιξες χορδες που δεν επρεπε.
    Θα επανελθω αργοτερα απο το πισι μου.
    Σταματη δεν ξερω πολλα απο μηχανες αλλα αυτη μου εκανε εντυπωση,εχει κατι διαφορετικο...ειναι καινουργιο μοντελο?για δωσε στοιχεια...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματη δεν ξερω πολλα απο μηχανες αλλα αυτη μου εκανε εντυπωση,εχει κατι διαφορετικο...ειναι καινουργιο μοντελο?για δωσε στοιχεια...
    Δεν είναι καινούργιο μοντέλο Αρη, είναι καμμιά δεκαετία και βάλε στην αγορά. Η Harley πορεύεται με τη λογική του customizing. Ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να βρει ένα σκασμό original αξεσουάρ και να κάνει τη μηχανή του να δείχνει μοναδική.

Εντελώς αντι-χρηστική μηχανή, απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν και άλλη μηχανή γιά να κάνουν τη δουλειά τους ... Αν είχα χώρο στο σαλόνι μου θα έβαζα μία Harley γιά χάζι ...

3. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (25-08-10)

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι καινούργιο μοντέλο Αρη, είναι καμμιά δεκαετία και βάλε στην αγορά. Η Harley πορεύεται με τη λογική του customizing. Ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να βρει ένα σκασμό original αξεσουάρ και να κάνει τη μηχανή του να δείχνει μοναδική.
    ειναι μοντελο του 2009 sportster 883....
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    . Αν είχα χώρο στο σαλόνι μου θα έβαζα μία Harley γιά χάζι ...
    το κακο ειναι οτι για να τιν βαλεις στο σαλονι σου πρεπει πρωτα να τιν πας εστω μια βολτα!! και πιστεψε με μολις ζησεις αυτη τιν εμπειρια δεν θα τιν βαλεις στο σαλονι σου.....
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP